Mr. Greshen Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Дали я ползва е друга тема Еми, според мен няма откъде другаде да пикае...значи си я ползва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 "Албум на 2015 година" - "Твоите 100 лица" - Мария "Оригинално присъствие на клубната сцена 2015" - Джена "Оригинално присъствие на концертната сцена 2015" - Галена "Дебют 2015" - Джулия "Най-прогресиращ изпълнител 2015" - Теди Александрова Специална награда за цялостен принос от Signal.bg - Деси Слава Най-излъчвана песен в ефира на радио "Веселина" - "Генерал" - Анелия "Фолклорен албум 2015" - "Ех, Българийо красива" - Емилия "Фолклорна формация 2015" - Цветелина Янева и орк. Орфей "Фолклорен изпълнител 2015" - Ивелина Колева "Награда за традиция и иноваторство" - Ивана "Посланик на българската музиката зад граница 2015" - Джена "Най-гледан видеоклип за първите 3 месеца в канала на телевизия Планета в YouTube" - "Джале, джале" - Фики "Най-гледан изпълнител в канала на телевизия Планета в YouTube" - Галена "Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип 2015" - Галена - "Една жена" "Видеоклип 2015" - "4 червени луни" - Цветелина Янева и 100 Кила "Дискотечен хит 2015" - "Парата ако хвана" - Галин "Баладичен хит 2015" - "Обичай ме" - Емилия и Борис Дали "Дуетна песен 2015" - "В твоите очи" - Галена и Деси Слава "Песен на 2015 година" - "Генерал" - Анелия "Певец на 2015 година" - Фики "Певица на 2015 година" - Преслава "Музикален идол 2015" /жени/ - Галена "Музикален идол 2015" /мъже/ - Галин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Мерси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Някой ще напише ли всички награди на едно място? Това щях да питам и аз. Тъкмо влизам и не ми се рови да отмятам толкова коментари. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Галена даже не им отразява наградите в страницата си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Най-големия абсурд за вечерта е Албума на годината Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Аз не разбирам за какво й е на Преслава тази поредна Певица. Миналата година съвсем не й беше толкова силна, единствено покрай Биг Брадър направи хит и се видя някаква мания по нея. Но е абсурд да е заслужила баш най-голямата награда. Та повечето хора се чудеха дали заслужава и Идол, а тя накрая Певица... BTW, Десислава и Галин били пяли дуета- не знам защо казвате, че тя не е пяла нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Глория да напуска ВЕДНАГА тези циркаджии! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Е, ще извинявате, но Галена е взема и дует и артистично и идол....Много ще е нагло да се иска нещо повече..много.. Те са и дали половината награда... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Преслава се стреми да натрупа 10 статуетки Певица на годината от "Планета" - целта е почти изпълнена, само още 3 остават Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 "Албум на 2015 година" - "Твоите 100 лица" - Мария "Оригинално присъствие на клубната сцена 2015" - Джена "Оригинално присъствие на концертната сцена 2015" - Галена "Дебют 2015" - Джулия "Най-прогресиращ изпълнител 2015" - Теди Александрова Специална награда за цялостен принос от Signal.bg - Деси Слава Най-излъчвана песен в ефира на радио "Веселина" - "Генерал" - Анелия "Фолклорен албум 2015" - "Ех, Българийо красива" - Емилия "Фолклорна формация 2015" - Цветелина Янева и орк. Орфей "Фолклорен изпълнител 2015" - Ивелина Колева "Награда за традиция и иноваторство" - Ивана "Посланик на българската музиката зад граница 2015" - Джена "Най-гледан видеоклип за първите 3 месеца в канала на телевизия Планета в YouTube" - "Джале, джале" - Фики "Най-гледан изпълнител в канала на телевизия Планета в YouTube" - Галена "Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип 2015" - Галена - "Една жена" "Видеоклип 2015" - "4 червени луни" - Цветелина Янева и 100 Кила "Дискотечен хит 2015" - "Парата ако хвана" - Галин "Баладичен хит 2015" - "Обичай ме" - Емилия и Борис Дали "Дуетна песен 2015" - "В твоите очи" - Галена и Деси Слава "Песен на 2015 година" - "Генерал" - Анелия "Певец на 2015 година" - Фики "Певица на 2015 година" - Преслава "Музикален идол 2015" /жени/ - Галена "Музикален идол 2015" /мъже/ - Галин Много смешни бе! Пак ли Петя? Това смърди здраво... Джена що така зле..? Къв е бил критерия тази година? Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Най-наглите награди в историята. Номинациите бяха несправедливи, но това вече е дъното. Никога не са били толкова зле. Мария и Цветелина Янева не ги ли е срам, каква полза имат от тези статуетки?! Големи награди за албум и видеоклип преди печелеха най-заслужилите и на тях се базираше кой ще вземе певица. Единствено се радвам за идолите, те са напълно заслужени. Извинявайте, Коце може да е много хитов, но всичко живо пощуря по Галин. Има толкова фенове, толкова лайкове и гледания, силно изразен фаворит е на младите. Фикрет е този, който не трябваше да получава нищо. Певец беше за Коцето. Иначе се радвам за Емилия, нейните награди са най-заслужени и щеше да е абсурдно, ако не ги беше получила. Преслава като певица- не съм учуден, ясно е, че още доста години двете с Галена ще си разменят тези награди. Но просто съм втрещен от наглостта на "Кво праим ся". Също тъпотията "Генерал" е най-слабата и анти песен, печелила някога може би най-важната награда след певица. И последно мнението ми е, че по този начин няма да изкарат още много. Да се молят youtube и Студентски град още дълго да им носят толкова популярност и да има къде да ги въртят, че без тях са за никъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Преслава си вкара автогол с тая награда.Алчността ще я срине. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 BTW, Десислава и Галин били пяли дуета- не знам защо казвате, че тя не е пяла нищо. Сигурен ли си? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Преслава си вкара автогол с тая награда.Алчността ще я срине. Това е точния коментар! Евала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Галена просто смазва в момента, дано продължи да е толкова скандална и през останалата част от годината! :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Преслава си вкара автогол с тая награда.Алчността ще я срине. вече не е масова любимка на народа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Е, ще извинявате, но Галена е взема и дует и артистично и идол....Много ще е нагло да се иска нещо повече..много.. Те са и дали половината награда... явно иска Певица, не Идол.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 вече не е масова любимка на народа Спокойно, сега като почнат Капките ще пусне нова песен и пак ще стане мегахит Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Преслава и наградата певица на годината е като Дързост и красота.Едно и също всяка година и няма отърване .... харесвам я Преса ама вече аман. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 https://www.facebook.com/HILIFE.BG/videos/10153339366350843/ Преслава позира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Наистина на Преслава тая награда вече й носи повече негативи.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Хота Аз съм потресен!! Тая жена Няма капчица срам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Добре де, но ако Галена станеше певица, идол пак щеше да е за Преслава. Няма кои други да ги вземат. Затова не виждам странно, че те печелят пак. Джена и Анелия имаха слаба година, Емилия ако ще 100 хита да изкара няма да я направят, Цветелина и Мария ако платят догодина е възможно... За мен гаврата са албум и видеоклип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Галена нормално да е искала тези неща, в които е категоричен победител, не да ѝ дават за Артистизъм, където феновете бяха повече за Емилия и Борката като че ли, за Концертната сцена, където вярно, че прави най-добрите сценографии, но пък Глория беше с най-сериозно присъствие, и измисленото "Идол", за да замазват за "Певица на годината", където Преслава в годината, в която издаде "Нокаут" и "Аматьорка" преди "На тебе не отказвам" и "С тебе или с никой", я взе срещу "Пантера", "В твоите очи", "Стара каравана" и "Една жена". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.