Illyria Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Смях до дупка! Освиркването на Хари дори не са го махнали от записите и се чува като върви да дава песен на годината! Тези награди изглеждат все по-нелепи! Анелия: Искам да благодаря на майка ми. Мамо, благодаря че ме издържаш! Някой: Майка ти те издържа? (Смях в залата) Анелия: Много съм сложна. За това съм и сама. :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Галин като искаше уж да целува Деса, стана много смешно. Ами това с букета за Музикалния идол... май каза на Емануела да го задържи за себе си, че тя му вика е не,не той е за теб.. Срам го е да вземе букет цветя ли не мога да разбера? Какви комплекси И каква беше тая реч, имам чувството, че я беше наизустил дума по дума. Преслава пък по-нагла никога не е била. Като цяло речите на всички бяха много зле, каква вип церемония е това? Само като чуеш устата- Аплодисменти за нацепения като на стара къща мазилката-Фики и ти става ясно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Ами това с букета за Музикалния идол... май каза на Емануела да го задържи за себе си, че тя му вика е не,не той е за теб.. Срам го е да вземе букет цветя ли не мога да разбера? Какви комплекси И каква беше тая реч, имам чувството, че я беше наизустил дума по дума. Еми, просто искаше да подари на дамата букета, защо пък комплекси да има? Все търсите под вола теле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Ужасни бяха всички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Смях до дупка! Освиркването на Хари дори не са го махнали от записите и се чува като върви да дава песен на годината! Тези награди изглеждат все по-нелепи! Анелия: Искам да благодаря на майка ми. Мамо, благодаря че ме издържаш! Някой: Майка ти те издържа? (Смях в залата) Анелия: Много съм сложна. За това съм и сама. :1000 (10): :roll1: :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Най-ужасните награди евър. Толкова селски, толкова комплексарщина, толкова идилия...Не е било никога. Две певици да са ми симпатични в момента от Пайнер - Яница и Галена...и тях ги няма. Под нивото им е на такива мероприятия. Да ходят Цуци, Марче и Пепси да си делят наградите, че като ги гледам ще им е за последно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Изгледах това за "Песен на годината" на Анелия. Няма такъв смях, със сълзи се смея, наистина... уникален образ е тая Анелия. Много съм сложна вика... Благодаря ти Мамо, че ме издържаш... :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Хайде пускайте Планета. Почнаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Toва са едни от най-интересните награди за нас, хората във форума. Просто е мн яко всичко - пълен резил! Масово извън форума никой дори не подозира, че са се състояли такива награди.. :1000 (29): Абе от няколко години насам малко или много се разбира, че са се състояли, щото известните чалгарки имат по сто, двеста, триста хиляди почитатели във Фейсбук, Преслава специално над 600 000, и като си публикуват снимки и благодарности, доста хора виждат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Поредното тъпо решение от страна на Пайнер - да излъчат церемонията на две части: награждаване и изпълнения по отделно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Поредното тъпо решение от страна на Пайнер - да излъчат церемонията на две части: награждаване и изпълнения по отделно. Нормално. Няма как да направят монтажа за 1 ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_boy_23 Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 много странно за албум на годината малка статуетка, а за клубна сцена от големите?! до сега не ми харесва! много са изрязвали, така ми се струва де... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Нормално. Няма как да направят монтажа за 1 ден. Еми, да ги бяха излъчили след още няколко дни. Това на нищо не прилича така... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 хахахаххаха, пропаганда Пайнер видяхте ли какво направи току що, яко са орязали на Галена категориите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 много странно за албум на годината малка статуетка, а за клубна сцена от големите?! Защото нямаше номинация за албум, мисля че затова така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 1623317[/url]'] хахахаххаха, пропаганда Пайнер видяхте ли какво направи току що, яко са орязали на Галена категориите Не разбрах? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Прав си, не е подходящо да говоря за '50-те потребителя', след като и аз съм се обяснявал и даже още се обяснявам понякога пред тях. НО отново ще подчертая, че в повечето случаи, включително и днешния, съм провокиран от коментари като този: И какво излиза? Победителят на вечерта бе Камелия, а губещата Десислава..... Всички знаем, че анти-феновете могат да са най-големите провокатори... Днес въобще не съм целял да тръгна да споря за Деса-Кама, но... ето. Както и да е, мнението ми не е по-различно от това преди наградите- Десислава няма нужда от статуетки, за да е това, което е. Позволявах си и аз като някои други Десови да убеждавам разни потребители, че е достойна за еди-коя си награда и все още държа на мнението си. В крайна сметка съм доволен, че оцениха дуета с Галена и че отбелязаха 20-тата й годишнина със специална награда. Това е достатъчно, пък по-натам ще видим накъде ще се развият нещата. Хайде, пускайте след малко Капките, за да видим как Преска още сега ще си подсигури Певица 2016. Всъщност, преди това може да погледаме наградите по Планета... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Не разбрах? Ами виж оригиналното клипче от снощи при връчването на тази награда. Стояха Дани Милев и Устата на сцената известно време да я чакат, Устата каза нещо "Галена сигурно отсъства по основателна причина" и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Галена значи даже не е предупредила, че няма да присъства, брей, това си е сериозна реакция от нейна страна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 1623321[/url]'] Ами виж оригиналното клипче от снощи при връчването на тази награда. Стояха Дани Милев и Устата на сцената известно време да я чакат, Устата каза нещо "Галена сигурно отсъства по основателна причина" и т.н. Я дай видеото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Евала на Галена, че не се е дотътрила на тоя цирк! Евала и на другите изпълнители като Глория, Ивана, Райна, та дори Яница и Константин, че не са присъствали. В публиката видях Гергана, защо пък е присъствала там?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Я дай видеото Снощи го гледах някъде из фейсбуците, където качваха клипчета, но не помня къде беше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Ами така е, като няма многобройна публика пред теб, която да те респектира какво да кажеш, както и пряко излъчване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Престанете да плюете Преслава и се молете ,че Митко раздава наградите , защото ако пусне резултатите нали знаете във всички категории кой ще е победител , нали знаете много добре ,че Преслава , която плюете е с най-многото фенове , така че по -добре си трайте , защото сте нахални феновете на Галена и фена на Чипровския боклук! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 В публиката видях Гергана, защо пък е присъствала там?! Ами тя още януари се закани да бъде на наградите, изпълнила е намерението си - в публиката, но все пак. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.