I_N_P Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Дойдоха хубави времена за хейт по Пайнер. Просто ми се разкриха и няма как да ги пропусна. Ще ви кажа и още нещо. Медиите много лесно подхващат темта за пропадането. А Пайнер им дадоха прекрасна възможност. Не всички медии са на Пеевски, за да ги пази. Най-готиното обаче е, че никой не може и няма да посмее да ги величае. Те вече не са фактор, а медиите обичат само силните на деня. Пайнер баха силни, много силни, ама във времената, когато поколението на Глория Ивана и Камелия бяха звездите на фирмата. Днес във времената на Преслава се стигна до.... кривата круша. Митака бе предупреден много пъти от Кама. Днес може да се сърди само на себе си.... А тия пари от силните време, според тебе къде са? Да не мислиш, че са на боклука...те си стоят и в всеки един момент Пайнер може да смаже злобари като тебе.. А Кама нищо никога не е казвала, винаги е била просто една певачка на трудов договор в Пайнер, която Митака създаде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 А тия пари от силните време, според тебе къде са? Да не мислиш, че са на боклука...те си стоят и в всеки един момент Пайнер може да смаже злобари като тебе.. А Кама нищо никога не е казвала, винаги е била просто една певачка на трудов договор в Пайнер, която Митака създаде. Ей, Митко Пайнера тръгна да прави кооперация в София и му я спряха заради това, че съсипвал детска площадка. Това трябда да ти говори, че в чалга няма да инвестира повече. Щом и той тръгна строител да става и то със заем от банка, дори на теб трябва да ти е ясно, че вицовете за милионите му са силно преувеличени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 А тия пари от силните време, според тебе къде са? Да не мислиш, че са на боклука...те си стоят и в всеки един момент Пайнер може да смаже злобари като тебе.. А Кама нищо никога не е казвала, винаги е била просто една певачка на трудов договор в Пайнер, която Митака създаде. Абе създал. Само донякъде. Тя ако му е слушала прогнозите, че вторият ѝ албум и "Къде си ти" са нямало да имат успех, напълно грешни разбира се, докъде щеше да стигне изобщо. В началото дори не искал да я взема на турнето. Ама като видя колко добре забавлява публиката, не пропускаха да я поканят след това. А за нищо никога не била казвала.. Самият той в интервю призна, че е била права с това за връщането на "Певец" и "Певица" на годината, тоест я е послушал. Ако беше се вслушвал и в другите ѝ съвети, днес "Пайнер" щяха да са по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Абе създал. Само донякъде. Тя ако му е слушала прогнозите, че вторият ѝ албум и "Къде си ти" са нямало да имат успех, напълно грешни разбира се, докъде щеше да стигне изобщо. В началото дори не искал да я взема на турнето. Ама като видя колко добре забавлява публиката, не пропускаха да я поканят след това. А за нищо никога не била казвала.. Самият той в интервю призна, че е била права с това за връщането на "Певец" и "Певица" на годината, тоест я е послушал. Ако беше се вслушвал и в другите ѝ съвети, днес "Пайнер" щяха да са по-добре. Хич не ме вълнува какво било при Камелия..Нито мен, нито хората ги вълнува тя, сега интересни са драмите в Пайнер. Кама отдавна е изгонена и никой не чу за нея след Пайнер, нито темата е за нея. Галена само направи ПР на наградите и сега всички говорят и пишат само за тях.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Хич не ме вълнува какво било при Камелия..Нито мен, нито хората ги вълнува тя, сега интересни са драмите в Пайнер. Кама отдавна е изгонена и никой не чу за нея след Пайнер, нито темата е за нея. Галена само направи ПР на наградите и сега всички говорят и пишат само за тях.. Кои са тези, дето говорят? Ние. Кои са тези, дето пишат? Жълти сайтове. Ами, поздравления! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Кои са тези, дето говорят? Ние. Кои са тези, дето пишат? Жълти сайтове. Ами, поздравления! Цепиш го по шевовете. :1000 (30): Между другото, Пайнер всеки ден ни четат тук, ако не знаеш. Един браузър на Женя Димова е цял ден отворен на Рамания. Айде лека вечер, че трябва да се бачка. Тази тема и без това е към края си, като величието на Пайнер. :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Хич не ме вълнува какво било при Камелия..Нито мен, нито хората ги вълнува тя, сега интересни са драмите в Пайнер. Кама отдавна е изгонена и никой не чу за нея след Пайнер, нито темата е за нея. Галена само направи ПР на наградите и сега всички говорят и пишат само за тях.. Ахаха, значи измисляш си някакви глупости и когато ти се докаже, че са такива "Не ме интересува". :1000 (29): "Изгонена" или "напуснала", защото определено е второто? Ти след онова напускане на четиримата Андреа, Кристияна и т.н. пускаше някакви филми тук за чистки.. Сякаш "Пайнер" сами биха се отказали ей-така от Андреа, изпълнител с над 100 участия годишно.. а накрая се оказа, че са напуснали и са се преместили, какъвто е случаят и с Камелия де, защо пролетта след "Неповторим" е получила обаждане от "Планета" да ѝ предлагат да сключи с тях договор за ротация? Цепиш го по шевовете. :1000 (30): Между другото, Пайнер всеки ден ни четат тук, ако не знаеш. Един браузър на Женя Димова е цял ден отворен на Рамания. Айде лека вечер, че трябва да се бачка. Тази тема и без това е към края си, като величието на Пайнер. :1000 (6): Не ми се вярва. Ако бяха чели достатъчно, нямаше правят простотиите, които правят, а щяха да реализират купищата идеи, които са се появявали тук през годините. И тая награда за Преслава.. наистина се реагира така, защото нямаше достатъчно силни песните, ИНП, между другото, за певците днес коментарът ти беше колко важни били песните, а за певиците явно не важи? Бозите "Нокаут" и "Аматьорка" срещу хитовете "Пантера", "В твоите очи" и "Стара каравана"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Цепиш го по шевовете. :1000 (30): Между другото, Пайнер всеки ден ни четат тук, ако не знаеш. Един браузър на Женя Димова е цял ден отворен на Рамания. Айде лека вечер, че трябва да се бачка. Тази тема и без това е към края си, като величието на Пайнер. :1000 (6): От него ли е отворен? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Големите награди са само певица и певец. Тези идоли никой не ги бръсне за нищо. Колкото и от Пайнер да твърдят, че не знам си какава стойност имали, колкото и някои от вас да потдържат тази им теза, истината е, че никой не гледа сериозно на това. Освен това, навсякъде по света когато публична личност/и имат дадено възражение, то те го изразяват по всички възможни начини, за да привлекат скандал и достигнат масово до хората. Кой ти тръгва да говори лично по телефони или срещи да се жалва, за да си реши проблема? Стига и вие с това мълчат и никой нищо не казвал директно на Преслава... Какво да й кажат на нея? Не разбрахте ли, че единствената цел е да се изложи на показ системата и мръсната страна на Петя? Тези неща не се правят на четери очи +1 :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 И самите изпълнители не смятат идол-а за голяма награда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Попфолк певицата Роксана бе сред изпълнителите на фирма „Пайнер“, които не уважиха Годишните музикални награди на телевизия Планета. Тя бе номинирана за статуетката „Посланик на българската музика зад граница“, но тя отиде в ръцете на Джена. Ден след церемонията Роксана обясни в интервю за Famousbg.com защо не е присъствала. -Разочарована и обидена ли си от Годишните музикални награди на Планета? -Чувствам се разочарована, защото не съм взела моята награда. Като цяло не мога да коментирам наградите, защото не съм присъствала. Честно казано не ме и интересуват. -Защо не присъства на церемонията? -Защото бях сигурна, че няма да получа това, което ми принадлежи. Какъв е смисълът да съм там? Не търся слава, не искам да ме заснемат 5 фотоапарата и да ме постнат по сайтовете. Мисля, че хората ме познават достатъчно и знаят коя съм, за да се разходя по рокля, за да ми качат 5 снимки в сайтовете. -В интервю, дадено дни преди наградите заяви, че ти принадлежи наградата за „Посланик на българската музика зад граница“. Защо? -През цялата година имам непрекъснато участия в чужбина и сега продължавам. До месец май съм ангажирана извън България. -Джена заслужаваше ли тази награда? -Аз съм в прекрасни отношения с Джена. Тя е една от певиците, които харесвам като човек и изпълнител. Не можем да обвиняваме нея затова, което се е случило. На мнение съм, че трябва да се взима всичко, което ти се дава и да бягаш, когато те гонят. -Нагласени ли са наградите и обидена ли си на продуцентите? -Омръзна ми да ми се задава този въпрос вече 5 години. Не съм там, за да знам кой и как ги наглася. Истината е, че аз не получих моята. -През 2016 година за каква награда ще работиш? -Като цяло съм човек, който не работи и не робува за награди, а за публиката и за себе си. Ще пея докато умра. Ако е писано догодина да бъда наградена, ще бъда благодарна. Работя над това да имам хубави и стойностни песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Plamen Bogdanov Днес бях потърсен от няколко медий за коментар отностно вчерашните награди на музикална компания Пайнер. Категорично отказах да коментирам защото не смятам, че съм компетентен отностно наградите. Единственото което мога да направя е тук в официалната ми страница да изкажа мнение като един от милионите фенове на този стил музика и то е: ГАЛЕНА, ГАЛЕНА и пак ГАЛЕНА. Човека който знае как да прави купон, знае как да пълни всяка една дискотека човек който каквото и да изпее става хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Не знам защо Пайнер не вземат нови лице на които да направят песни и да заебат старите кукумявки които вечно реват и без това срока на годност на голяма част от старите чанти скоро изтича... Която иска да заминава при Оцко, която иска да си прави кариера сама. Стига мрънкане.. Накрая Пеевски ще купи Пайнер... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Няколко дена след "събитието на годината" не мога да смогна да прочета хилядите писаници на присъстващи и неприсъстващи, които се изказват като Виолета Дечева за представлението "Хамлет" във вестник "Култура". Мили мои, преувеличавате доста, ама наистина доста. За съжаление имах честта да съм част от този цирк, няма да изпадам в подробности относно концерта, кое ми е харесало, кое не, но ще обърна внимание на това, което тук забелязвам като някакви тенденции... Като начало организацията беше под всякаква критика. Нямах възможността да наблюдавам звездното дефиле, и слава богу. Като най-голям недостатък отбелязвам водещият - Устата. Не може човек с очила, човек с говорни дефекти, който, на всичкото отгоре е и интровертен, да бъде водещ на подобно, уж, официално събитие. Смешките му не се получаваха, но той не спираше да ръси глупости. От "здравей, малко коте", "нацепена мазилка", "приликата между азбуката и певиците", "Милко музикален идол" и какви ли не още простотии, които бяха доста солени, дори и за мен, камо ли за мас*иите там... Правеше доста гафове, и се държеше доста неестествено. Не грабна публиката в началото, което означава, че я бе изтървал до края. За това, когато Илиян връчваше награда, си призна: "На теб повече ти се получават шегите". Наско беше сред гостите този път, да си почине малко. Искам да отбележа, че Емилия се държа наистина най-достойно. За съжаление, са отрязали дългото й слово, когато с Борето взеха дуета. В стила на Камелия, и Емилия се възропта срещу наградите, или по-скоро изрази мнение, че трябва догодина да има награди и за композитор, текстописец и режисьор. Гафът с объркания текст се получи доста добре. Може би именно тя бе "най-тежката" звезда. Щом на "Чалга пеперудки" публиката не избухна, смятайте каква тегава атмосфера цареше. Иначе Теда не я виждам като новата лидерка, нещо ми е доста постна, простее яко наживо, което ще й изиграе лоша шега скоро време. Мисля че бързо ще се изчерпа. През цялото време знайни и незнайни се разкарваха из залата. Джордан беше сред най-циркулиращите от тях, а Цецо Лудата глава се държеше адски просташки - танцувайки и свирейки като пълен селски бек. Колкото до нелепиците за освиркването на Галин от Фикината рода - нямаше такова нещо. Отпред бяха седнали само майка му и баща му, отзад, най-отзад, до мен, в десния флангов набор, бяха останалите роднини на Фики, които, нормално, се радваха, и за наградите, и за изявите му на сцената. Когато той приключи участието си в бутафорната спартакиада, Бащата дойде до родата, взе си ги под ръчичка и си ги откара нанякъде. Всъщност всеки певец си беше домъкнал агитка, нормално е. Но тези хора не мисля, че имаха повод да злобеят, дори напротив Публиката беше започнала да си разотива още на Фики и Преслава, защото всички знаем, че именно певец и певица са най-важните награди... Друг е въпросът, колко е смешно и нелепо, всъщност, един такъв концерт да бъде закрит точно от Галин с точно тази малоумна песен в полупразна, да не кажа, празна зала. Можеха в този случай, когато очевидно Галена няма да се появи, да поканят Деси Слава да изпее някакъв микс, нещо акапела дори, само и само, закриването да има някаква по-сериозна стойност. Да й беше взела тя наградата, знам ли. Никакъв кризисен ПР нямат тия от Пайнер. И голяма драма с човекопотока и камерите, честно да си призная, двамата кабелоносача, които бутаха централната камера ми бяха много по-забавни - и си танцуваха, и си пееха, и си псуваха момчетата. Може би те двамата се забавляваха най-много и най-истински, и от нас, гостите, и от тях, певиците и организаторите, и випаджийте. И, черешката на тортата, Преслава. Изобщо, ама изобщо тази надрусана долнопробница не й пукаше за нищо, още от преди самото начало. Тя не беше, както обикновено на тази планета. По стечение на обстоятелствата бях в компанията на Пресла и Фики от централното фоайе на хотела до вип входа на залата, и така се хилеше и врещеше като ненормална, че все едно си чакаше последната доза. Но беше адски красива. Адски секси. За разлика от нея, Фики си беше супер земен и нормален, снимаше се с дечурлигата, въпреки че и той не знаеше какво се случва... Но определено го предпочитам пред Галин. А, да, и за финал да споделя една мъдра народна мисъл: "С нахалството към погреса"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Фенчетата на Галин са големи интригантки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Ама ти какво му връзваш на тоя , защо го отразяваш остави го да се излее , че явно го боли от успеха на Преслава и дъното на Камелия , остави го не виждаш ли , че не спря да плюе , може би хапчетата му са свършили пфффф бахти и чичака! Айде малко по - леко. Колкото до наградите, тази година бяха от нагласени по - нагласени. Не знам защо се налива в Преслава така, не казвам, че чумата е лош изпълнител. Напротив, но така не се помага нито на Преса, нито на останалите. Както написах в самото начало, дано поне Галена се стегне, че се излага последната половин година. Тъжното е, че искат всичко да почива върху Преслава, а тя бавно, много бавно залязва. Поне да се опитат да бъфнат малко Джена, Анелия и Емилия. И трите са супер хитови, и трите заслужават наградите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Естествено, че Ппеслава няма да е винаги на върха, това е ясно.. Но до сега счупи всички рекорди в тоя бизнес...10 години номер едно...друга такава едва ли ще има.. И изобщо не се дължи на бутане, реалити (най-малкото защото скоро я видяхме за първи път) Но стига всички стари лелки са си избивали комплекси върху Преслава...Тя не е виновна нито за това, че някоя не може да направи, хито, че другите не взимат 7 бона на участия, нито, че не могат да пеят... Пак питам, понеже никой не ми отговаря, като са били най-нагласените награди, кой трябваше да спечели в другите категории, слушам? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Преслава и живо пеене? Я пак?! Разбира се, че са нереално нагласени, особено албум на годината и посланик на бг музиката в чужбина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Преслава и живо пеене? Я пак?! Разбира се, че са нереално нагласени, особено албум на годината и посланик на бг музиката в чужбина. Да, това с албум всички го разбрахме!! Тази награда НЕ СЕ гласува от хората... 90% от наградите са дадени справедливо и всеки го знае, просто търси какво да се захване.Винаги е било така, ВИНАГИ! Да Преслава има уникален глас и всеки го знае.Тя стана популярна с това, не с богати тъпкачи, силикон и коси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Естествено, че Ппеслава няма да е винаги на върха, това е ясно.. Но до сега счупи всички рекорди в тоя бизнес...10 години номер едно...друга такава едва ли ще има.. И изобщо не се дължи на бутане, реалити (най-малкото защото скоро я видяхме за първи път) Но стига всички стари лелки са си избивали комплекси върху Преслава...Тя не е виновна нито за това, че някоя не може да направи, хито, че другите не взимат 7 бона на участия, нито, че не могат да пеят... Пак питам, понеже никой не ми отговаря, като са били най-нагласените награди, кой трябваше да спечели в другите категории, слушам? За певица можеше спокойно Емилия с три големи хита "Питбул", "Ето ме" и "Обичай ме". Отделно щеше да се зашуми повече покрай Емилия, защото й за първи път. Реално тя щеше да се мотивира повече, хонорара щеше да й скочи, а Галена и Преслава нямаше да загубят нищо. Идол можеше да стане Анелия по същата схема, няколко големи хита и така. Щеше да има медиен интерес, войната Емилия / Анелия щеше да е бонус и нямаше да има недоволни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 За певица можеше спокойно Емилия с три големи хита "Питбул", "Ето ме" и "Обичай ме". Отделно щеше да се зашуми повече покрай Емилия, защото й за първи път. Реално тя щеше да се мотивира повече, хонорара щеше да й скочи, а Галена и Преслава нямаше да загубят нищо. Идол можеше да стане Анелия по същата схема, няколко големи хита и така. Щеше да има медиен интерес, войната Емилия / Анелия щеше да е бонус и нямаше да има недоволни. Дори и така да е, наградата щеше да е подарена от фирмата...пак щеше да разбуни духовете... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Абе защо да дават наградата на някоя друга, след като Галена я заслужава на 100%? Трудила се е толкова и трябва да я получи. Какви са тея схеми за Емилии, Анелии, Преслави и т.н? Дай да я дадем на Ани Хоанг...милата 5 години се напъва, а няма и една награда. Мислете малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Абе защо да дават наградата на някоя друга, след като Галена я заслужава на 100%? Трудила се е толкова и трябва да я получи. Какви са тея схеми за Емилии, Анелии, Преслави и т.н? Дай да я дадем на Ани Хоанг...милата 5 години се напъва, а няма и една награда. Мислете малко. Факт, но не може да пее, като казвам "не може" имам предвид, че не може дори да говори, какво остава за другото. Спешно й трябва операция на гласните струни или каквото е там и почивка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Пак питам, понеже никой не ми отговаря, като са били най-нагласените награди, кой трябваше да спечели в другите категории, слушам? Ако бяха така наградите нямаше ли всички да са по-доволни (без Преска, Мара и Цура). Просто заради тях трите всичко друго се размести и трябваше да дават 100 измислени награди на Галена, за да не се сърди, ама тя взе, че пак се разсърди. Моите лични фаворити в някои категории са други, но се опитах да бъда обективен. Албум и концертна сцена - Глория Клип - Една жена Певица - Галена Идол - Деси Слава (все пак спечели Брадъра) или Джена, можеше и Преслава, тогава даже 2 награди щеше да има, ама пустата му Певица.. Песен - На тебе не отказвам (не че е кой знае колко велик хит или велика песен, но е по-свежа и различна; тази година самостоятелните песни като цяло бяха много слаби) Дискотечен - Генерал Зад граница - Тони Дачева или Роксана Артистично - Емилия и Борис Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Факт, но не може да пее, като казвам "не може" имам предвид, че не може дори да говори, какво остава за другото. Спешно й трябва операция на гласните струни или каквото е там и почивка. Никой не е казвал че наградата е за най-гласовита певица. Тя е за успехи през годината. Какъв успех имаше Преслава? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.