Jump to content

Годишни музикални награди на Планета ТВ за 2015

Препоръчани коментари

• Отговори 2,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

За осми път номер 1 след 9648 пъти агитация във фейсбука си. То не бяха правописни грешки на английски, не беше чудо. И сега Андреа се излага. Това да гласуваме за "Полудей" цяла седмица ли ще го държи най-горе?

Сподели в други сайтове

Андреа е пълен парцал, но "Най-добрата" е най-яката песен в чалгата. Сега ако говорите, че и тя не е хит...то не знам коя песен изобщо е. Страшен мегахит беше, страшен. Фенката на Емилия да млъкне най-добре.

Сподели в други сайтове

Да бе, сигурно. За това "ЕТО МЕ" има двойно повече гледания, харесвания и споделяния в Youtube. Води в класацията за най-добра песен от Оцко за 2015. Ще видиш, че и номинация за Песен на годината ще има, каквато "Най-добрата" заслужено нямаше. Стига си я бутал вече бозата на Дора. 20 човека ти казаха още 2 месеца след като излезна, че никъде почти не я пускат вече и ти пак на твойто. Песен на годината, та песен на годината. :mf_surrender:

Ето ме има 4 800 000, а Най-добрата 5 000 000, на това ли викаш двойно повече?!

Сподели в други сайтове

Стига си спамил, скоро ще обявят къде и кога ще са.

Кога е това скоро? На 1 януари всяка година се е знаело къде и кога ще са наградите, а сега стана 1 февруари и нищо.....

Сподели в други сайтове

Кога е това скоро? На 1 януари всяка година се е знаело къде и кога ще са наградите, а сега стана 1 февруари и нищо.....

Еми, в понеделник, заедно с номинациите, ще напишат и датата и мястото.

Сподели в други сайтове

Еми, в понеделник, заедно с номинациите, ще напишат и датата и мястото.

Нека си организираме игра с награди къде ще е то.

Аз залагам на Полски тръмбеш или клубчето на Митака в Димитровград.

Сподели в други сайтове

То и за рожден ден не се знаеше, ама те праснаха като с мокър парцал на най-мащабния концерт на подобна сцена до сега и увеси уста до земята..Така че споокойнооооо! :clap:

Сподели в други сайтове

То и за рожден ден не се знаеше, ама те праснаха като с мокър парцал на най-мащабния концерт на подобна сцена до сега и увеси уста до земята..Така че споокойнооооо! :clap:

Рождения ден беше колосална простотия. Снимчков материал съм изкарал достатъчно. Полупразната зала го потвърждава.

Между другото, след 20 дни Мирослав Илич и Шабан Шаулич в "Армеец арена". Ако я напълнят е хубаво да си вземеш отпуска от Рамания.... :ad:

Сподели в други сайтове

Рождения ден беше колосална простотия. Снимчков материал съм изкарал достатъчно. Полупразната зала го потвърждава.

Между другото, след 20 дни Мирослав Илич и Шабан Шаулич в "Армеец арена". Ако я напълнят е хубаво да си вземеш отпуска от Рамания.... :ad:

Нали ти казах, че тая година тея номера не минават.. Хората които бяха там си ни разказаха каквото трябваше, видяхме и снимки и клипове и всичко..Всичко мина перфектно..Пръснете се от злобаа... :jump: От западнала, забутана държавица, известна само на нас Сърбия и техните не се вълнувам, не слушам и не съм слушал никога такава музика..Слушайте си я по селата.. :whistling:

Сподели в други сайтове

Бих казал, че тази снимка от рождения ден на Планета, няма нужда от коментар. Това ще остане от този концерт, колкото и да им е мъчно на хейтърите.....

8494268r.jpg

Сподели в други сайтове

Бих казал, че тази снимка от рождения ден на Планета, няма нужда от коментар. Това ще остане от този концерт, колкото и да им е мъчно на хейтърите.....

8494268r.jpg

Още тогава те нападнаха сумати хора с други снимки и казаха, че такова нещо не е имало..Нито се знае тая снимка кога е, нмто нищо...ДОстатъчно много други имаме..не се опитваай, както пее Галена :jump: След "фактурите" с Фики, никой не ти вярва и за една дума..

Сподели в други сайтове

Никой не ме е нападал, хората в залата видяха същото. След това качих и снимки от концерта на Николина Чакърдъкова и тук стана като погребение....

Сподели в други сайтове

Никой не ме е нападал, хората в залата видяха същото. След това качих и снимки от концерта на Николина Чакърдъкова и тук стана като погребение....

Не е вярно, престани да си измисляш.

Тази снимка съм 100% сигурен, че е правена преди началото на концерта, когато залата още се пълнеше. В никакъв случай по време на самия концерт не е било така. Да, имаше тук-там празни места, но на 20 места да е имало 1 празно, а не както е на снимката.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Тази снимка съм 100% сигурен, че е правена преди началото на концерта, когато залата още се пълнеше. В никакъв случай по време на самия концерт не е било така. Да, имаше тук-там празни места, но на 20 места да е имало 1 празно, а не както е на снимката.

Фокси май казваше че снимката е правена на Лъжа е, колкото помня....

Сподели в други сайтове

Всъщност направих снимката в края на концерта, точно на изявата на Преслава. Ето последователно 3 снимки, за да се увериш за 456-ти път. :cheers:

8495379T.jpg

8495349N.jpg

8494268r.jpg

Фокси май казваше че снимката е правена на Лъжа е, колкото помня....

Абсолютно верно.... :clap:

Сподели в други сайтове

Ами ти каза след концерта, че преди "Лъжа е" си се изнесъл, не знам .. но да - тогава се опразни заради късния час, но в останалото време залата ни най-малко не изглеждаше по подобен начин.

Сподели в други сайтове

8494268r.jpg

Фоксе,фоксе как не ти омръзна толко време с твойте глупости ,колкото и да се пукаш концерта беше невероятен , а най-много те дразни факта , че твойте две най-дразнещи певици Преслава и Деси Слава бяха най-добре приети!Факт, който те яде отвътре , съжалявам много :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

ХАХАХАХА само такаа с този!! :lol: С неговите камъни, по неговата глава! Тоя път не можа да заблуди никой, радвам се че тук не остана и един човек, който да му вярва! Тоя концерт му влезе в ...... и то пък верно Преса и Деси Слава да бъдат номер 1 на тоя концерт, още повече го подлуди...Но така е.толкова години желаеше края на Преслава и Пайнер, че накрая неговата любимка финишира окончателно през 2015-съдба.. :whistling:

Сподели в други сайтове

Някои трибуквия място не могат да си намерят вече пореден месец, че грандиозния концерт на кокошарника в Армеец не беше нищо особено, а неговите любимки Фатмето и Наркоманката бяха много далеч от номер 1 и бяха издухани от спряганите за треторазрядни Татяна и Теда Александрова, както и от бая други, които по-неговите критерии били за пенсия и изпаднали.

Фактите говорят, че залата в никой случай не е била толкова пълна, колкото се опитват да я изкарат някои хора. Което е и напълно в реда на нещата за мероприятие без никаква концепция и с продължитеност минимум 3 пъти по-дълга, отколкото му се полага и е редно.

А за Преса че е било полу празно - те се изнасят на нея и когато концерта не е 100 часа, та какво остава за въпросния път?

Сподели в други сайтове

Някои трибуквия място не могат да си намерят вече пореден месец, че грандиозния концерт на кокошарника в Армеец не беше нищо особено, а неговите любимки Фатмето и Наркоманката бяха много далеч от номер 1 и бяха издухани от спряганите за треторазрядни Татяна и Теда Александрова, както и от бая други, които по-неговите критерии били за пенсия и изпаднали.

Фактите говорят, че залата в никой случай не е била толкова пълна, колкото се опитват да я изкарат някои хора. Което е и напълно в реда на нещата за мероприятие без никаква концепция и с продължитеност минимум 3 пъти по-дълга, отколкото му се полага и е редно.

А за Преса че е било полу празно - те се изнасят на нея и когато концерта не е 100 часа, та какво остава за въпросния път?

Престани бе, ти имаш ли връзка с главния изобщо?

Преслава я викаха 3 или 4 пъти на бис, а при Деси Слава избухването беше огромно, като цяло те двете си делят топ 5 по прием с Ивана, Галин и Джена и е трудно да се каже кой е бил най-, но всички те бяха много добре.

Това, че Татяна и Теди Александрова са имали силни приеми като за тях самите, не означава, че са били по-добре приети от горе посочените.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...