asylum Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Теда е изкъртила с живо пеене и импровизации. Никоя в Пайнера не може да се мери с нея по глас и визия! Ако беше изпята пред публика, Чалга пеперудки щеше да взриви залата! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Всяко чудо за 3(5 дни). Освен 500 фена и няколко електронни медии, никой не се вълнува нито от наградите, нито от това, че са нагласени. Нито Пайнера ги отрази в писма, нито Преслава в статуси. Всеки добре знае, че не съм фен на Тулбухинския кокаин, но нима е виновна, че феновете и връчват всчики отличия дори когато ен заслужава. И ако наградите на Планета са фирмени, то отличията на Сигнал отново бяха за Преслава, а нито Емилия ми изглжда подкупна, нито пък сайта и предаването са се развили , както би следвало от една подобна финансова инжекция. Ми Преслава сега трябва да реже вените, че публиката няма добри наблюдения и връчва ензаслужени призове. Много добра възможност за всички колеги и фенове, които от години я мразят, защото е номер 1 в сърцата на хората, да плюят, изливат злоба и подигварки. Само аз ли усетих злобата на Кама??? Не е хубаво вкъщи без участия и хитове, а??? Не лоши разсъждения за тип, който миналата година по това време превъзнасяше Пайнер до небесата. Отрезвяването дойде по график, както г-н Фокс бе предвидил, а именно..... розов период за Деса от РД'2014 до РД'2015 и приземяване за награси'2015. И така, на същият профил фенчета им остана само да плюят Камелия. Защото, тя тези процеси ги е обяснила на широката публика още след награди'2002. Обаче, от коментарите тук е видно, че нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено. А специално "десовите" са като български реотан - винаги загряват бавно. Вече станахте нормални, че бяхте побеснели в предната година и половина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Теда е изкъртила с живо пеене и импровизации. Никоя в Пайнера не може да се мери с нея по глас и визия! Ако беше изпята пред публика, Чалга пеперудки щеше да взриви залата! Ужасно мангалско пеене. Думата имповизация в чалгата е позната, благодарение на Деси Слава. А като се върна по назад - Глория. Но според теб вероятно двете трябва да се учат от ломския уличник... Не искам и да знам какво биха и на какво биха научили подрастващото младо поколение. Софи и ДесиСлава са една недостижима летва. И то не само за чалгата. Теди се опитва да балансира между двете като постановка на пеене, но дори и правилно да пее, не гали ухото. Не и се получава. Става за кръчмата или за PRIVATE/BRAZZERS и т.н Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 200-300 души на кръст в заличка за сватби и банкети. Скука, скука, скука и гробна тишина през цялото време. Липса на всякаква форма на концерт Червен килим, покрит с подвижен тунел, за да бъдат спасени звездите от "любовта" на публиката Бутафорни водещи Смешни получатели на награди Простота в изказа и в маниерите Дори журналистите ги е срам да кажат, че са били там... ... и накрая след 2 дни в окопите, илиза мръсната, долна и гнусна платена подлога на Пайнер, за да ни крещи: - ДОКАЖИ, ДОКАЖИ, ДОКАЖИ! Абе, аланкоолу, хората вече гледаха записа бре! Кьорав ли си, че всичко видяха? Б`аси смешника, ей..... Гениално! Не се бях сетил, че след тази церемония, реално Планета ТВ си стана Преслава ТВ по същия принцип като Алисия ТВ. :1000 (30): Христина, къде си да кажеш на хората кой се преоткри като пайнерска подлога, че да се обиди от този пост? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Не лоши разсъждения за тип, който миналата година по това време превъзнасяше Пайнер до небесата. Отрезвяването дойде по график, както г-н Фокс бе предвидил, а именно..... розов период за Деса от РД'2014 до РД'2015 и приземяване за награси'2015. И така, на същият профил фенчета им остана само да плюят Камелия. Защото, тя тези процеси ги е обяснила на широката публика още след награди'2002. Обаче, от коментарите тук е видно, че нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено. А специално "десовите" са като български реотан - винаги загряват бавно. Вече станахте нормални, че бяхте побеснели в предната година и половина. Да, радвах се, че ДесиСлава ще има отново възможност да бъде сред по-актуалните, защото го заслужава повече от 80% от бранша. Имаше уважението и симпатиите на различен таргет хора, но за фолк феновете винаги оставаше в сянка, осбено за тези, които са планета зомбита и дори и малките и постижения не бяха признавани и съмнения извираха от повечето коментари към нея. Смятам, че показа една част от силните си страни през 2015, и както бях убеден, че ще бъде в топ 3 в почти всеки аспект, така съм убеден, че ще има хубави и хитови песни през следващите 2-3. Никога не съм подкрепял Пайнер. Никога няма да забравя опитите на саботаж, изтриване и отричане. Просто за 12-13 години и ние като Деса - разбрахме, че успехите не идват само с талант и качествена музика. Ако бе така Сладки сънища и Любовта е само чувство да са платина. Не харесвам концепцията, манипулациите, политиката на фирмата и телевизията. Но не виждам затъване или разпадане. Когато ДесиСлава напусна такива коментари четох, че си мислех тогава, че Пайнер ще западнат. Деси бе давана за пример от изпълнители на Планета и Фен като напуснал изпълнител запазил фенове и място. С телевизията много си обърка нещата... До 2008 не съм и помислял за подписване с който и да е. От 2011 дори и аз съм споделял мнението си с нея, че ми липсва тръпката, която фирмата и звездата създават в тандем. Нещата не са много по различни от тогава. Много изпълнители взеха пример от напускането на Деса тогава. Сега се повтаря и потретва с кама и андреа. Иначе чалга феновете сме най неблагодарните и помним много удобно... Убедих се отново покрай напускането и връщането на Деса. Къде бяха големите и фенове, когато трябваше... Събрала е 30 пъти повече честитки за рд-то си на стената... Изведжъж пак я заобичаха... Смях. Малко архиви. Как са мислели фолк феновете и как са отразявали фолка медиите преди години. Както казах - нещата не са много различни http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...;sb=5&part= http://www.ndt1.com/article.php/20071114195405869 http://hotnews.bg/n/top-folk-izdunki-18+.50268/6.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Всяко чудо за 3(5 дни). Освен 500 фена и няколко електронни медии, никой не се вълнува нито от наградите, нито от това, че са нагласени. Нито Пайнера ги отрази в писма, нито Преслава в статуси. Всеки добре знае, че не съм фен на Тулбухинския кокаин, но нима е виновна, че феновете и връчват всчики отличия дори когато ен заслужава. И ако наградите на Планета са фирмени, то отличията на Сигнал отново бяха за Преслава, а нито Емилия ми изглжда подкупна, нито пък сайта и предаването са се развили , както би следвало от една подобна финансова инжекция. Ми Преслава сега трябва да реже вените, че публиката няма добри наблюдения и връчва ензаслужени призове. Много добра възможност за всички колеги и фенове, които от години я мразят, защото е номер 1 в сърцата на хората, да плюят, изливат злоба и подигварки. Само аз ли усетих злобата на Кама??? Не е хубаво вкъщи без участия и хитове, а??? Жалко , че участията на Деса (с Пайнер) не се различават от бройката на Камелия . Разликата е другаде - едната подбира хубави и луксозни клубове във София , Пловдив , Варна и Бургас ... а другата обикаля клубовете на Пайнер във Разград и селата и пее пред 20 човека . Защо не коментира злобата на Десислава , на живо от наградите - насрана , а през фейсбука защитничка на Галена . Няма такава подметка и лицемерка . Много нагло поведение е имала и на наградите , като цяло ако се е издухала ... жалко че участията и са зле , но така е като разчита на Галена , Галин и Константин ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Как може Мария на плейбек и после ми взема награда за албум. Каква разлика има между уникалното изпълнение на Кали, Илиян от това на плейбека на Мария. За трепане е Мария и тя е иначе певица. Парите играят яко тука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Тоя път май не са пипали изпълненията, поне така ми се струва. Може и това да е част от наказанието на Митьо към непослушните приказливи служителки и да го отнасят всички. Емануела фалшименто ми звучи на много места. Кали е добре. Илиян - скука като всеки път. Теда Ломска ме радва много на живо, един особено ехиден и нагличък поглед вкарва като пее "Когато аз избухвам, ще мълчите" Такъв интересен екземпляр досега май не се беше появявал в чалгата. Всичките й колеги сякаш не я отразяват грам, все едно я няма в тая фирма, а прави милиони като луда и им го натяква и с текстовете на песните си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Как може Мария на плейбек и после ми взема награда за албум. Каква разлика има между уникалното изпълнение на Кали, Илиян от това на плейбека на Мария. За трепане е Мария и тя е иначе певица. Парите играят яко тука. На Кали кое и е уникалното, 1 към 1 плагиатствано от Емилия.... иначе вокално да, но наглостта и е пословична. Да си беше измислила друг пърформънс, нали все много и знае устата. Ако Емилия го беше направила това, после имаше да се плюнчи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Хари: Винаги сме казвали, че най-голямата награда е "Музикален идол на годиата"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Много тъпо нарязаха церемонията. Нещата се разводниха супер много. Да бяха определили една вечер, в която да излъчат "На червения килим" и след него наградите с изпълненията. Едва ли някой стои пред екрана 3-4 вечери и чака с нетърпение да им гледа нехронологичните монтажи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Хари: Винаги сме казвали, че най-голямата награда е "Музикален идол на годиата"... Феновете на Фъстъковката при това положение защо мрънкат? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Феновете на Фъстъковката при това положение защо мрънкат? Защото това само Пайнер си го твърдят и се осланят на това, че заблудените души им вярват. Самата награда е нелепа и всички го знаем. Аз ако съм на мястото на някоя певица ще ме е срам да имам тази награда в музикалната си биография.. Уж много голяма, уж невероятна тежест имала ама ако някой незапознат с естеството и йерархията на наградите им (а това са почти всички извън този форум) прочете за тази награда ще се чуди за какво е? Голям престиж, след като трябва с легенда да върви тая статуетка! Обаче като видиш Певица на годината веднага знаеш, че това е голямо отличие.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Защо по Планета дават това,което е качено в канала им? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Сега видяхте ли защо от концерт в НДК, се преместиха в тая заличка? Защото всичко мина и замина за няколко дни и 100 милиона да бяха хвърлили за наградите щеше да е същото; Нищо, че някой хора очакваха революции..Пак мрънкаха обичайните както всяка годинаа. Галена нарочно мълчи за да намаже още малко от ПР и точно след седмица ще излезе с интервю колко обича Преслава... От тези които са качени....Теди Александрова и Фики най-ми допадат. Теда пее с такава лекота, изглежда страшно и я виждам като една бъдеща Преслава. Фики веднага си личи, защот той е певец а не Галин.. Мара и Галин няма да ги коментирам-фалшиви, изкуствени, плейбекови, неприятни..Галин ще стигне и Мара по наглост и самочувствие скоро.. Емануела, Кали и Илиян са ми безлични както винаги. Малоумно е това което направиха с концерта, нито го излъчиха на живо, пускат някви откъси. Надявам се да е първи и последен опит с тая "стратегия" и до година да се върне старата традиция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Oх, мъка просто. Причиних си да изгледам мега престижния червен килим и просто ме е срам. Един от най - нелепите моменти беше когато Хари задаваше въпрос на Гъмзата и сравни концертите на Слави с наградите?!?! Ритон си личеше от километри, че са там единствено и само заради Преслава, те може би не знаят имената и на 10 певици от Пайнер, ама иначе много престижен музикален форум било. Кали с нейните Сашка Васева и Джорджано .. беше супер неуместно и тъпо. Соня Немска и тя милата се бутнала там да си рекламира хитовете от миналата година, а на никой не му дреме за нея нито във фирмата, нито извън нея. Джена с нейното семейство :mf_surrender: :mf_surrender: ... много ми е фалшива милата . А Петя не престана през цялото време да си държи роклята! Относно изпълненията .. чудя се на Мара с какъв акъл й дават толкова много време за изява? Даже не си спомням кога последно е пяла на живо и се чудя дали въобще някога ще пропее, то се вижда, че си живее в собствен свят, все пак трезвомислещ човек няма да каже, че "Мръсни думи говори" е най - добрата ѝ песен. Илиян дори няма да си го пусна, отдавна се изчерпа. Кали уби цялата емоция с този "бенд", супер умряло звучи песента по този начин. Тошка (повръща ми се от името Теодора, не заради нея де) Александрова много си е повярвала, не знам как успя песента й да се превърне в такъв хит. За зарибяващ може да мине единствено припева, но останалата част?! И е супер престижно да пееш пред ОТБРАНАТА (както от Пайнер сами я определиха) публика 'аз съм кучка' :1000 (19): Също така някой беше писал, че Теодора им е бясна на колежките и с тия песни си им казва истината в очите!? Много ще ми интересно за какво по - точно тя има право да е недоволна, аз досега не съм видяла да е направила нещо неземно, което да не е оценено, точно обратното е. Това съм гледала за сега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Oх, мъка просто. Причиних си да изгледам мега престижния червен килим и просто ме е срам. Един от най - нелепите моменти беше когато Хари задаваше въпрос на Гъмзата и сравни концертите на Слави с наградите?!?! Ритон си личеше от километри, че са там единствено и само заради Преслава, те може би не знаят имената и на 10 певици от Пайнер, ама иначе много престижен музикален форум било. Кали с нейните Сашка Васева и Джорджано .. беше супер неуместно и тъпо. Соня Немска и тя милата се бутнала там да си рекламира хитовете от миналата година, а на никой не му дреме за нея нито във фирмата, нито извън нея. Джена с нейното семейство :mf_surrender: :mf_surrender: ... много ми е фалшива милата . А Петя не престана през цялото време да си държи роклята!Относно изпълненията .. чудя се на Мара с какъв акъл й дават толкова много време за изява? Даже не си спомням кога последно е пяла на живо и се чудя дали въобще някога ще пропее, то се вижда, че си живее в собствен свят, все пак трезвомислещ човек няма да каже, че "Мръсни думи говори" е най - добрата ѝ песен. Илиян дори няма да си го пусна, отдавна се изчерпа. Кали уби цялата емоция с този "бенд", супер умряло звучи песента по този начин. Тошка (повръща ми се от името Теодора, не заради нея де) Александрова много си е повярвала, не знам как успя песента й да се превърне в такъв хит. За зарибяващ може да мине единствено припева, но останалата част?! И е супер престижно да пееш пред ОТБРАНАТА (както от Пайнер сами я определиха) публика 'аз съм кучка' :1000 (19): Също така някой беше писал, че Теодора им е бясна на колежките и с тия песни си им казва истината в очите!? Много ще ми интересно за какво по - точно тя има право да е недоволна, аз досега не съм видяла да е направила нещо неземно, което да не е оценено, точно обратното е. Това съм гледала за сега. Мария уж пя на живо на концерта в Арената Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ужасно мангалско пеене. Думата имповизация в чалгата е позната, благодарение на Деси Слава. А като се върна по назад - Глория. Но според теб вероятно двете трябва да се учат от ломския уличник... Не искам и да знам какво биха и на какво биха научили подрастващото младо поколение. Софи и ДесиСлава са една недостижима летва. И то не само за чалгата. Теди се опитва да балансира между двете като постановка на пеене, но дори и правилно да пее, не гали ухото. Не и се получава. Става за кръчмата или за PRIVATE/BRAZZERS и т.н На Теда й дреме на пеперудката за Софка, Деса и която и да е. Ако учи от някого, то е от световните звезди, а не от местните кръчмарки. Има си собствен стил и не прилича на друга. И никоя от младите в Пайнер, доколкото има такива, не може да я надпее! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 На Теда й дреме на пеперудката за Софка, Деса и която и да е. Ако учи от някого, то е от световните звезди, а не от местните кръчмарки. Има си собствен стил и не прилича на друга. И никоя от младите в Пайнер, доколкото има такива, не може да я надпее! Една Джулия съм сигурен, че може да я надпее, да не говорим за Мария Петрова .. излагаш се И с какво толкова се различава Ломска - поредната руса к*рвентия с гол задник - та тя като се замислиш е гротеска на типичния образ на чалга певица, който е в съзнанието на хората, различавала се Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Една Джулия съм сигурен, че може да я надпее, да не говорим за Мария Петрова .. излагаш се И с какво толкова се различава Ломска - поредната руса к*рвентия с гол задник - та тя като се замислиш е гротеска на типичния образ на чалга певица, който е в съзнанието на хората, различавала се Посочи ми подобни на песните на Теди Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Теда е евтино копие на Майли. Мен лично ме радва. Прави си кефа и нейните песни са различни от масата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Сега видяхте ли защо от концерт в НДК, се преместиха в тая заличка? Защото всичко мина и замина за няколко дни..... Ама как, щом ти казваш, че е минало и заминало, как ще се съмняваме в невероятно "точните" ти прогнози? Това е раздела за чалгата в 324 000-ят в."Уикенд", от събота. Въобще няма скандал! Всичко в Пайнер е нормално, точно, коректно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Мина и замина в мечтите му , все пак той живее в собствен свят . Навсякъде гърми новината , вчеера Папараци как са нахранили Преса . До вчера пък това с Галена , а преди това Камелия , Емилия и всички които защититха Галена .. Кофти година се очертава за рибата ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Колежките решиха да сринат диктатурата на Преслава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Галена е до 9-ти април на турне, след това ще чуем нейната дума Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.