Mr. Greshen Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Дано номинират Герито за Балада. Болка в минути Обичай ме Ало, мамо Душа Огън в дъжда Така мисля, че би било перфектно. Представяте ли си и в крайните номинации да ги има В твоите очи с Сърцето ще плати? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Яница са я сложили в категорията за фолк идол - жени, въпреки че не присъстваше в предварителната селекция. Хората си я искат и сигурно е получила доста гласове в празното правоъгълниче! И Райна са я добавили там! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Представяте ли си и в крайните номинации да ги има В твоите очи с Сърцето ще плати? Като нищо, при Пайнерци всичко е възможно. Но по принцип не би трябвало, понеже не са балади. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Баладичен хит нека е "Болка в минути", ама така пък Емилия и Борис Дали няма да вземат награда за тяхната балада и става много сложно. По-скоро мисля, че ще ощетят Константин в тази категория, за да вземат Емилия и Борис, та с един куршум - два заека. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Баладичен хит нека е "Болка в минути", ама така пък Емилия и Борис Дали няма да вземат награда за тяхната балада и става много сложно. По-скоро мисля, че ще ощетят Константин в тази категория, за да вземат Емилия и Борис, та с един куршум - два заека. Емилия и Борис може да вземат Артистично присъствие. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Емилия и Борис може да вземат Артистично присъствие. Жалко, че отпадна категорията за Рингтон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Коцето може пак да остане без награда, като миналата година.... Но все пак нека изчакаме окончателните номинации, може да има изненади.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Райна трябва да вземе фолклорен изпълнител на годината!!! С последната песен изби рибата! <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Райна трябва да вземе фолклорен изпълнител на годината!!! С последната песен изби рибата! <3 100% ще я вземе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 АЗ СЪМ В ШОК. До сега всичките Шедъовъри на Галена са получавали поне 1 награда. липсва и дай ми свобода на Теда ____________ ДИСКОТЕЧЕН ХИТ на 2015 Анелия - Генерал Борис Дали ft. Галена и Галин - Барабанче Галена - Стара каравана Галин - Парата ако хвана Деси Слава - Смени паролата си :roll1: :roll1: Джена - Спри да ми досаждаш Емануела - Сменяй ме Емилия - Ето ме Кали и Емануела - Хайде, вдигни й Константин ft. Деси Слава - От утре ще е друго Преслава - На тебе не отказвам Теди Александрова - Чалга пеперудки Фики - Бум Фики и Азис - Блокиран Яница ft. Анелия - Грешната Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 ДИСКОТЕЧЕН ХИТ на 2015 Анелия - Генерал Борис Дали ft. Галена и Галин - Барабанче Галена - Стара каравана Галин - Парата ако хвана Деси Слава - Смени паролата си :roll1: :roll1: Джена - Спри да ми досаждаш Емануела - Сменяй ме Емилия - Ето ме Кали и Емануела - Хайде, вдигни й Константин ft. Деси Слава - От утре ще е друго Преслава - На тебе не отказвам Теди Александрова - Чалга пеперудки Фики - Бум Фики и Азис - Блокиран Яница ft. Анелия - Грешната Дори Теди Александрова, която мачка с хитове я няма Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 АРТИСТИЧНО ПРИСЪСТВИЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ВЪВ ВИДЕОКЛИП през 2015 Анелия ft. Галин – Аз съм Дяволът Анелия и Илиян - Сърцето ще плати Ваня - Принцеса Галена - Една жена Галин - Парата ако хвана Деси Слава - Смени паролата си Джена – Спри да ми досаждаш Емануела – Сменяй ме Емилия - Ето ме Емилия и Борис Дали - Обичай ме Кали ft. Емануела – Хайде, вдигни и Теди Александрова - Чалга пеперудки Фики - Бум Фики и Азис – Блокиран Цветелина Янева и 100 кила - 4 червени луни Яница ft. Анелия - Грешната 6. ВИДЕОКЛИП на 2015 Анелия ft. Галин - Аз съм Дяволът Галена - Една жена Галена и Деси Слава - В твоите очи Галин - Парата ако хвана Деси Слава - Не го прави Джена - Спри да ми досаждаш Емануела - Сменяй ме Емилия и Борис Дали - Обичай ме Кали и Емануела - Хайде, вдигни й Константин ft. Деси Слава - От утре ще е друго Малина - При теб ми е сърцето Преслава - На тебе не отказвам Преслава и Фики - С теб или с никой Фики - Джале, джале Цветелина Янева и 100 кила - 4 червени луни ---------- Да се смеем ли, да плачем ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 6. ВИДЕОКЛИП на 2015 Анелия ft. Галин - Аз съм Дяволът Галена - Една жена Галена и Деси Слава - В твоите очи Галин - Парата ако хвана Деси Слава - Не го прави Джена - Спри да ми досаждаш Емануела - Сменяй ме Емилия и Борис Дали - Обичай ме Кали и Емануела - Хайде, вдигни й Константин ft. Деси Слава - От утре ще е друго Малина - При теб ми е сърцето Преслава - На тебе не отказвам Преслава и Фики - С теб или с никой Фики - Джале, джале Цветелина Янева и 100 кила - 4 червени луни ---------- Да се смеем ли, да плачем ли? ОЛЕ БОЖЕ........ СРАМ И ПОЗОР. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 АРТИСТИЧНО ПРИСЪСТВИЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ВЪВ ВИДЕОКЛИП през 2015 Анелия ft. Галин – Аз съм Дяволът Анелия и Илиян - Сърцето ще плати Ваня - Принцеса Галена - Една жена Галин - Парата ако хвана Деси Слава - Смени паролата си Джена – Спри да ми досаждаш Емануела – Сменяй ме Емилия - Ето ме Емилия и Борис Дали - Обичай ме Кали ft. Емануела – Хайде, вдигни и Теди Александрова - Чалга пеперудки Фики - Бум Фики и Азис – Блокиран Цветелина Янева и 100 кила - 4 червени луни Яница ft. Анелия - Грешната 6. ВИДЕОКЛИП на 2015 Анелия ft. Галин - Аз съм Дяволът Галена - Една жена Галена и Деси Слава - В твоите очи Галин - Парата ако хвана Деси Слава - Не го прави Джена - Спри да ми досаждаш Емануела - Сменяй ме Емилия и Борис Дали - Обичай ме Кали и Емануела - Хайде, вдигни й Константин ft. Деси Слава - От утре ще е друго Малина - При теб ми е сърцето Преслава - На тебе не отказвам Преслава и Фики - С теб или с никой Фики - Джале, джале Цветелина Янева и 100 кила - 4 червени луни ---------- Да се смеем ли, да плачем ли? "Пантера" я няма в нито една номинация, "Дай ми свобода" - също. Преслава и Фики номинирани за Клип на годината, "Смени паролата си" за Дискотечен хит... Цирка ще е пълен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Странно е, че и Джена я няма за Песен със "Спри да ми досаждаш" - значи Ана печели там на 100% с "Роко Бароко" Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ахахахаха, супер хитовете на Теди Александрова не са включени, "Пантера" и "Стара каравана" също, но пък излагацията на годината в клиповете, "С теб или с никой" е в номинираните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Странно е, че и Джена я няма за Песен със "Спри да ми досаждаш" - значи Ана печели там на 100% с "Роко Бароко" Може да спечели с Ти къде беше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Може да спечели с Ти къде беше. Как това нещо ще спечели Песен на годината, наред ли си .. има поне 15 по-големи хита тази година. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Аз цъках навсякъде Яница и Галена....... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Дай ми свобода пък гърмеше навсякъде а Клипа ислезе 2 МЕСЕЦА след премиерата на песента и успя да събере над 11 млн Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ахахахаха, супер хитовете на Теди Александрова не са включени, "Пантера" и "Стара каравана" също, но пък излагацията на годината в клиповете, "С теб или с никой" е в номинираните. Акцентират явно на Чалга пеперудки, която според мен трябва да отнесе няколко награди! Как това нещо ще спечели Песен на годината, наред ли си .. има поне 15 по-големи хита тази година. Амиии, аз не виждам по-хитова песен в номинациите за песен? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Акцентират явно на Чалга пеперудки, която според мен трябва да отнесе няколко награди! Амиии, аз не виждам по-хитова песен в номинациите за песен? На тебе не отказвам, В твоите очи, Чалга пеперудки, Парата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 "В твоите очи" - БАЛАДА ЛИ Е ? Анелия и Илиян - Сърцето ще плати WTF ?!?!? :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 На тебе не отказвам, В твоите очи, Чалга пеперудки, Парата? + Грешната Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ломска и Галена вдигаме ли кръвно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.