Lelqtian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Фатмето ще вземе певица само през труповете на Галена, Преса, Джена, Аня, Ема, Цура, Александровата и ИМПЕРАТРИЦАТА, като за начало., че сигурно изпускам някоя митьовка. По-скоро ще видим Юнона, Германкса, Кучеядката, Мария Петрова или Пресила да получат лелеяната статутка, отколкот Деса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Десислава далеч няма да е Певица, нито тази, нито следващата година! ДОбре, пак ще си говорим! Тя нямаше да е и победителка във брадъра, нямаше да направи хита на лятото, нямаше да бъде приета толкова добре на концерта в Арена, амаа... Хората я искат и толкова! Няма друга на която на ретро партита хората се спукват и в същото време и пеят новите хитове на равно с тея от преди 15!!! НЯМА ДРУГА ТАКАВА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Тва пък, насила е фен на Фатмето, за да дразни Фокс... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Кой е хитът на лятото, че и от Деса??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 ДОбре, пак ще си говорим! Тя нямаше да е и победителка във брадъра, нямаше да направи хита на лятото, нямаше да бъде приета толкова добре на концерта в Арена, амаа... Хората я искат и толкова! Няма друга на която на ретро партита хората се спукват и в същото време и пеят новите хитове на равно с тея от преди 15!!! НЯМА ДРУГА ТАКАВА! Кама няма кой да я бутне на ретро! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 ДОбре, пак ще си говорим! Тя нямаше да е и победителка във брадъра, нямаше да направи хита на лятото, нямаше да бъде приета толкова добре на концерта в Арена, амаа... Хората я искат и толкова! Няма друга на която на ретро партита хората се спукват и в същото време и пеят новите хитове на равно с тея от преди 15!!! НЯМА ДРУГА ТАКАВА! Деси Слава била направила хита на лятото ПОМЕТНАХ! Това, че е "спечелила" Брадъра по-скоро е пасив, тъй като и с победа пак медийната й кариера е кръгла нула, а последната песен има 2 милиона с клизми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Кой е хитът на лятото, че и от Деса??? Как кой? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Как кой? О! Добре! Някак си забравих, че тази песен съществува. Извинявам се! С нетърпение чакам наградите. Цирк Балкански пасти да яде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Галена нямаше слабо през годината, затова явно резнаха някои от песните й в номинациите, че иначе трябва да обере всички награди за всеки свой проект! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Галена нямаше слабо през годината, затова явно резнаха някои от песните й в номинациите, че иначе трябва да обере всички награди за всеки свой проект! Ами при едни нормални и реални номинации и награди така трябва да стане. Ама Пайнера нали трябва да начеше катеричките на всичките си кокошки.... ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Странно ми е, защо Да сме квит отсъства за дискотечен хит? Много здрав ритъм има, дано се поправят и я сложат в крайната номинация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Странно ми е, защо Да сме квит отсъства за дискотечен хит? Много здрав ритъм има, дано се поправят и я сложат в крайната номинация. В крайната пък как да стане, има със сигурност шест песни, които са по-големи дискотечни хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 В крайната пък как да стане, има със сигурност шест песни, които са по-големи дискотечни хитове. Ми, ако слушаме самия ритъм на мен тя ми е най-клубно звучаща песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Ми, ако слушаме самия ритъм на мен тя ми е най-клубно звучаща песен. Друго е на теб да ти звучи, друго е на хората. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Друго е на теб да ти звучи, друго е на хората. Ми от Стара каравана специално е 100 пъти по-дискотечно парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Ми от Стара каравана специално е 100 пъти по-дискотечно парче. Добре, добре, с теб няма да споря. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Абе ае малко, как се казва наградата? А) Дискотечен хит Б) Най-дискотечно звучаща песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Абе ае малко, как се казва наградата? А) Дискотечен хит Б) Най-дискотечно звучаща песен А какво се визира с дискотечен хит? Едва ли е най-пукана песен в дискотеките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 А какво се визира с дискотечен хит? Едва ли е най-пукана песен в дискотеките. Коя е най-голям хит в дискотеките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Деси Слава била направила хита на лятото ПОМЕТНАХ! Това, че е "спечелила" Брадъра по-скоро е пасив, тъй като и с победа пак медийната й кариера е кръгла нула, а последната песен има 2 милиона с клизми. Искаш ли жокер "Помощ от публиката"? Въпроса не е че последната песен прави 2 милиона с клизма, а че най-гледаната и песен няма и 3. За цяла година това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Кама няма кой да я бутне на ретро! Само, че Кама няма нов хит от 2005 до сега, а вече и няма шанс за такъв, двете ретро песни и кама се превърнаха в нещо като изпълнителите на "Шопската салата" и т,н, демек, знаеш песента, но не те е"е за изпълнителя..И тази "Кама" непълнолетните, дори не знаят коя е ..докато същите, освен, че пеят ретрото на Деса, пеят и "В твойте очиииии....." и "Смени паролата си, знаят забравил ли сии" Това е на мода сега! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Чисто или лед и Смени Паролата.- абсолютни провали A ТОВА ЛИ ГОЛЯМОТО ЗАВРЪЩАНЕ НА ДЕСА - Не го прави - 2 800 000 СРАМ ! дори Татяна има повече гледания............. за цяла година Не го прави има 2. 800 000 гледания ? Това ако е хит........ Само, че Кама няма нов хит от 2005 до сега, а вече и няма шанс за такъв, двете ретро песни и кама се превърнаха в нещо като изпълнителите на "Шопската салата" и т,н, демек, знаеш песента, но не те е"е за изпълнителя..И тази "Кама" непълнолетните, дори не знаят коя е ..докато същите, освен, че пеят ретрото на Деса, пеят и "В твойте очиииии....." и "Смени паролата си, знаят забравил ли сии" Това е на мода сега! Че и запознати! :1000 (33): :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Пак ли троли глупостите си в мое отсъствие анонимният трибуквен досадник? Не му ли казахте, че съм дневна и тази вечер ще съм тук? Нещо за концерта обявиха ли или още се чудят къде да се намястят, щото никъде не ги щат Пайнер? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Престанете с тая Деса бе, толкова сте досадни значи. Не е за вярване как може уникален изпълнител като нея да започне да ти опротивява заради ненормалници като вас Голям зор да я набутате в топ 5 значи, цяла година едно и също. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Престанете с тая Деса бе, толкова сте досадни значи. Не е за вярване как може уникален изпълнител като нея да започне да ти опротивява заради ненормалници като вас Голям зор да я набутате в топ 5 значи, цяла година едно и също. Ти налми много им се радваше на "десовите", като хейтеха Кама цяла година? Нали цъкна с всичките си никове за Деса в оная анкета? Какво ти става сега? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.