pacho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Айде, почнахте да се радвате, че няма да е в НДК.... това, че не са ви показали до този момент как може да излгежда тази зала с една по-интересна сцена, видеостени и декори, поради липсата на идеи, на смелост и на пари, не значи, че НДК не струва. В този случай, май наистина са ги изгонили вече от НДК и няма да правят нищо там. В крайна сметка "Приказките" в Харманли са вариант, а защо не и киното в Димитровград. :1000 (29): Може и студиото на Сигналточкабеге. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Айде, почнахте да се радвате, че няма да е в НДК.... това, че не са ви показали до този момент как може да излгежда тази зала с една по-интересна сцена, видеостени и декори, поради липсата на идеи, на смелост и на пари, не значи, че НДК не струва. В този случай, май наистина са ги изгонили вече от НДК и няма да правят нищо там. В крайна сметка "Приказките" в Харманли са вариант, а защо не и киното в Димитровград. :1000 (29): Може и студиото на Сигналточкабеге. Най-добре в кенефите на фирма Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Може и студиото на Сигналточкабеге. Представих си двуличната лицемерка Ема Стоянова как ще се кефи на всеки награден, нищо че преди това го е плюла в присъствието на друг изпълнител, докато му е взимала интервю :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ама то те ще ми стоят като гротеска в тая зала, разбираш ли? Иначе за Арена, аз бях и ме беше срам. Мангали, кифли, педали, сумати празни редове. Някой сега ще заговори за претенции от моя страна, но аз знам какви и колко хора слушаха тоя стил преди 10-15-20 години и какви сега... То както ти каза - попаджиите са по-интересни. В момента са на мода песни като "Маски долу", съвсем други са и тийн идолите с изключение на Галин от фолка - Михаела Филева и всички от Монтемюзик и не само. Нито съм сменил жанра, нито нищо, просто гледам обективно. А ти нали си наясно, че вас сега ще ви обвиняват, че плюете Пайнер, понеже Камелия се е махнала, но съм сигурен, че не го казваш заради това. Просто ти назоваваш причините, заради които Кама се махна, после я последваха и други, сега е ред и на Глория, ако не стане някакво чудо. Тя Нелина го каза миналата година - една камера за цялата фирма хахаха. Сегашните актуалки правели добри клипове хаха. Едно време Вероника и Екстра Нина с доста по-малък бюджет правеха брутални клипове - "Сълзи нечакани", "Дом Периньон", "На добър час", "Кралят на нощта", "Сериен лъжец", "Слушай ме, любов", да не говорим и за Есил и Камелия. Сега се правят скъпи клипове от 2-3 имена, ама абсолютно безидейни. Скъпите клипове се првчавят само от Галена , Янева , Анелия от време на време и може би Малина . Има такива , като Галин с евтини , но пък добре заснети и интересни клипове . Но всичко останало е под всякаква критика , два декора , една камера , a колко режисьора имат ? Люси и Скерлев . Всички останали са извън фирмата на които им плащат двойно ,и които са работили и работят предимно с попаджиите . Да не говорим , че 100 кила го викаха на колко концерта , само и само после да се пише покрай името му . Абсолютнни смешници . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ако го направят в стил гала вечеря в зала с малка сцена и с оркестър и го излъчат наживо, би било достойно и интересно. Но е притеснително, че 2 седмици преди събитието дори датата не е била обявена (освен във Фолкмаратон) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Идеално им е в хотела - после да се ебат по стаите. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Престижните статуетки телевизия “Планета” ще връчи на победителите на специална VIP церемония, на 2 март 2016 г. в бляскавата обстановка на зала EFE - Hotel Marinela в София. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 На втори в тая зала "Ефе" щели да са, пише го на сайта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 http://nagradi.planeta.tv/fillsurvey.php?sid=35 И нека цирка да започне.. сега! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 ПЕСЕН 2015 [/size]Анелия - Генерал Галена - Стара каравана Галин - Парата ако хвана Джена - Ти къде беше Преслава - На тебе не отказвам Цветелина Янева - Видимо изневерил Хайде да гласуваме за Цура Янева? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Разликите в номинациите за "Певец" и "Музикален идол мъж" са в това, че в първата фигурира Веселин Маринов, а във втората Милко Калайджиев. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 1. ДИСКОТЕЧЕН ХИТ на 2015 Галена - Стара каравана Галин - Парата ако хвана Преслава - На тебе не отказвам Теди Александрова - Чалга пеперудки Фики - Бум Яница ft. Анелия - Грешната * 2. ДУЕТНА ПЕСЕН на 2015 Анелия и Илиян - Сърцето ще плати Галена и Деси Слава - В твоите очи Галена и Преслава - Живей Емилия и Борис Дали - Обичай ме Кали и Емануела - Хайде, вдигни й Преслава и Фики - С теб или с никой * 3. БАЛАДИЧЕН ХИТ на 2015 Анелия и Илиян - Сърцето ще плати Галена и Деси Слава - В твоите очи Емилия и Борис Дали - Обичай ме Ивана - Ало, мамо Константин ft. Деси Слава - Болка в минути Цветелина Янева и Ищар - Музика в мен * 4. ПЕСЕН на 2015 Анелия - Генерал Галена - Стара каравана Галин - Парата ако хвана Джена - Ти къде беше Преслава - На тебе не отказвам Цветелина Янева - Видимо изневерил * 5. АРТИСТИЧНО ПРИСЪСТВИЕ НА ИЗПЪЛНИТЕЛ ВЪВ ВИДЕОКЛИП през 2015 Галена - Една жена Емилия и Борис Дали - Обичай ме Кали и Емануела – Хайде, вдигни й Теди Александрова - Чалга пеперудки Фики и Азис – Блокиран Цветелина Янева и 100 кила - 4 червени луни * 6. ВИДЕОКЛИП на 2015 Анелия ft. Галин - Аз съм Дяволът Галена - Една жена Галена и Деси Слава - В твоите очи Емилия и Борис Дали - Обичай ме Малина - При теб ми е сърцето Цветелина Янева и 100 кила - 4 червени луни * 7. НАЙ-ПРОГРЕСИРАЩ ИЗПЪЛНИТЕЛ на 2015 Ани Хоанг Ваня Роксана Татяна Теди Александрова Яница * 8. ФОЛКЛОРЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ / ФОЛКЛОРНА ФОРМАЦИЯ на 2015 Емилия Ивана Ивелина Колева Канарите Нелина Цветелина Янева и орк. Орфей * 9. ПОСЛАНИК НА БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА ЗАД ГРАНИЦА през 2015 Анелия Глория Джена Ивана Преслава Роксана * 10. ОРИГИНАЛНО ПРИСЪСТВИЕ НА КЛУБНАТА СЦЕНА през 2015 Анелия Галена Галин Джена Преслава Фики * 11. ОРИГИНАЛНО ПРИСЪСТВИЕ НА КОНЦЕРТНАТА СЦЕНА през 2015 Галена Галин Глория Деси Слава Преслава Цветелина Янева * 12. ПЕВЕЦ на 2015 Борис Дали Веселин Маринов Галин Илиян Константин Фики * 13. ПЕВИЦА на 2015 Анелия Галена Деси Слава Джена Емилия Преслава * 14. МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2015 - мъже Борис Дали Галин Илиян Константин Милко Калайджиев Фики * 15. МУЗИКАЛЕН ИДОЛ на 2015 - жени Анелия Галена Деси Слава Джена Преслава Цветелина Янева Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 ДОБРЕ БЕ МАМКА МУ. ЗАЩО ПАНТЕРА Я НЯМА В НИТО ЕДНА КАТЕГОРИЯ????!? И Дай ми свобода?? а Клип на Годината- АЗ СЪМ ДЯВОЛА?? СМЯХХХ и ГЕНРАЛ Я НЯМА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Защо за Бога дуетите на Анелия и Илиян и на Галена и Деси Слава са номинирани за БАЛАДИЧЕН хит? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Проектите дело на Оцко ги няма никъде. Не съм доволен от номинациите. Яница е ощетена. Заслужаваше номинация за ''Видеоклип'' или ''Артистизъм''. ''Дай ми свобода'' е дискотечния хит на годината. Бутането на Десислава и Цветелина ми идва ту мач. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 ДОБРЕ БЕ МАМКА МУ. ЗАЩО ПАНТЕРА Я НЯМА В НИТО ЕДНА КАТЕГОРИЯ????!? Защото е супер посредствената песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Олее, Деса я няма в клип..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Защо няма Албум на годината??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Големият цирк подозирам, че ще е в разпределянето на наградите. Не в номинациите. ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Защото е супер посредствената песен? А защото е супер големият хит? Само "Бум" и "Живей" от песните на Оцко са включени в номинации, като първата не е включена за "Песен на годината". Песните на Теди със Силвър също на са включени, сигурно щото Силвър работи с Оцко.. тъпа работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Олее, Деса я няма в клип..... :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Олее, Деса я няма в клип..... Леле, чак сега забелязах, може ли така простотия .. явно гледат Галена да е без конкуренция, та да не я освирка пак някой ... ;д Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Защо няма Албум на годината??? Ще има награда, но без номинации. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Яница много ощетена. Теди Александрова също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Без "Не го прави" на Деси Слава в номинациите за клип, "Блокиран" в тези за дует, "Пантера" и "Дай ми свобода" също не присъстват. И явно не се предвижда външна публика, не знам, преди след гласуването, пишеше "Заповядайте на церемонията", а сега "Благодарим за вашата активност". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.