ENJOY Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Зле са номинациите, не може без Ето ме и Не го прави! Какви са тези 8 номинирани за певица, половин Пайнер? Дано дадат на Галена наградата, че аман от Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Дано дадат на Галена наградата, че аман от Преслава. Аман от Галена по-скоро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Аман от Галена по-скоро. На Емилия явно никога няма да я дадат, Джена е зле тази година, Анелия заслужава само за Песен... Галена поне прави нещо нон-стоп, Преслава пуска 1 яка песен и след нея 100 пълнежа... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Галена не предложи нищо специално миналата година. Да обобщим: Пантера - Посредствен кавър с курвенски текст. В твоите очи - Деса прави цялата песен. Стара каравана - Най-обикновено сезонно хитче. Много си навътре - Недоразумение. Една жена - Тази песен е too much за нея. Дере се направо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Галена не предложи нищо специално миналата година. Да обобщим: Пантера - Посредствен кавър с курвенски текст. В твоите очи - Деса прави цялата песен. Стара каравана - Най-обикновено сезонно хитче. Много си навътре - Недоразумение. Една жена - Тази песен е too much за нея. Дере се направо. Наградите не са за специално, а за успешно. И ако Галена не предлага интересни неща, то не знам кой в чалгата го прави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Галена не предложи нищо специално миналата година. Да обобщим: Пантера - Посредствен кавър с курвенски текст. В твоите очи - Деса прави цялата песен. Стара каравана - Най-обикновено сезонно хитче. Много си навътре - Недоразумение. Една жена - Тази песен е too much за нея. Дере се направо. Прекаляваш с изопачаването. А кой предложи нещо специално? Преслава с "Нокаут", "Аматьорка" и дуета с Фики ли - и трите са претоплена манджа с аматьорски клипове. Давам я за пример, защото и на двамата ни е любимка, но да сме реални. Още по-зле са нещата при Анелия и Джена, които съвсем са се забили в последните месеци. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Проектите на Галена никоя не може да ги стигне даже и на 50%. Фенчетата на Преслава изглеждат смешно и се опитват сами да се излъжат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Прекаляваш с изопачаването. А кой предложи нещо специално? Преслава с "Нокаут", "Аматьорка" и дуета с Фики ли - и трите са претоплена манджа с аматьорски клипове. Давам я за пример, защото и на двамата ни е любимка, но да сме реални. Още по-зле са нещата при Анелия и Джена, които съвсем са се забили в последните месеци. Добре е Анелия, освен "Генерал" и "Аз съм Дяволът" стана ставащ хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Добре е Анелия, освен "Генерал" и "Аз съм Дяволът" стана ставащ хит. Според мен е повече на късмет, че уцелва, а с последната песен и Галин помогна. Доста е изчерпана вече като образ. На концерта беше най-слабо приета от големите имена. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Според мен е повече на късмет, че уцелва, а с последната песен и Галин помогна. Доста е изчерпана вече като образ. На концерта беше най-слабо приета от големите имена. Да, но това не е максимумът, който можеше да бъде при нея. Ако концертът не беше толкова дълъг и освен "Генерал" като първа песен, вместо "Искам те, полудявам" (?!) и "Погледни ме в очите" беше изпяла "Завинаги" и "Само мене нямаш" например, не мисля, че щеше да е така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Анелия по хитове веднага я нареждам след Галена , Теда и Галин . Тя има два тотални хита - Генерал и Аз съм дявола . Каква Преслава , та е с един .. а останалото бяха провал до проввал . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 От къде е тва? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 От къде е тва? Не е вярно .. виж, че Джена е сложена за Концертна сцена, а тя дори не е номинирана там. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Повечето няма да са така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 Намерих го във фб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Фенове милиони, изкупихте ли билетите за банкета? Феновете МИЛИОНИ препълват чалготеките, правят гледания и на никой не му дреме има/няма или къде са наградите, но пароците пак отиват в Димитровград. Концертите и наградите на Пайнер са САМО за имидж, не търсят никаква печалба. Но беден човек с обикновена работа в малко бедно градче, няма как да знае какво е бизнес и маркетинг.. Много добро е място да ви припомня, едно хуубаво събитие на Пайнер от 2007!! Концерта "Добра среща приятели" на който участваше бившата вече кръчмарка Камелия, която вадеше зърна в отчаяни опити. И за забравилите, понеже аз имам ПЕРФЕКТНА памет, припомням, че залата беше полупразна и сипехте жлъч, как Пайнер пропада и т.н От тогава минаха 9 години!!! А преди няколко месеца ви спукаха в зала Арена...Само припомням, нищо повече!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Кой са спукали бе? Спукаха си лодката и почна да влиза вода - това стана. Ченгето ти го каза - Шабан Шаулич с два концерта, билетите продадени за има-няма 1 месец. Ето и Цеца идва в Котън клуб на 6 или 8 май - кувертите са на привършване. Енрике и той с два концерта. А концерт в конферентна зала на хотел, побираща 400 души не е маркетинг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Кой са спукали бе? Спукаха си лодката и почна да влиза вода - това стана. Ченгето ти го каза - Шабан Шаулич с два концерта, билетите продадени за има-няма 1 месец. Ето и Цеца идва в Котън клуб на 6 или 8 май - кувертите са на привършване. Енрике и той с два концерта. А концерт в конферентна зала на хотел, побираща 400 души не е маркетинг. Съгласи се, че не е честно да ги съпоставяш. Енрике хубаво с два концерта, ама ако направи още няколко, все ще дойде моментът, в който хората няма да искат да купуват тези билети на тези цени. Чалгата в София вече и аз не знам от колко време прави всяка година. Похвално е даже, че толкова време продължава да се събира толкова публика и то с такъв смотан мениджмънт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Добре, да оставим чужденците, ето ти един Камен Донев, който в рамките на 6 месеца изнася два спектакъла в Арена Армеец - къде са му клиповете с милиони гледания, какви хитове има, та той дори не е сред някакви знакови актьори за българското кино. Ето ти и една Николина Чакардъков, която в последните 5 години е имала по 4 концерта, първите в НДК, другите в Арена. Фондацията - чичо ти Маричков, който освен продажби на албуми, никога не е имал нещо сериозно в нета или по дискотеките, Дони няма хит от 15 години сигурно, а другите дори няма да ги споменавам - кои са те, че пръснаха Арената по шефовете. Те са наистина големи имена, но в съвремието не играят главната роля. Тук вие говорите за най-голямата музикална фирма във България с 30 имена, които уж са топ ъф дъ топ - всичките са с милиони, милиони гледания на клиповете си, всичките имали хитове, имали милиони фенове - къде? Дайте да си говорим сериозно, нещата изобщо не изглеждат така както вие си ги мислите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Купихте ли си билети, Вие фенове "милиони", за края на звездната декада на Пайнер? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Добре, да оставим чужденците, ето ти един Камен Донев, който в рамките на 6 месеца изнася два спектакъла в Арена Армеец - къде са му клиповете с милиони гледания, какви хитове има, та той дори не е сред някакви знакови актьори за българското кино. Ето ти и една Николина Чакардъков, която в последните 5 години е имала по 4 концерта, първите в НДК, другите в Арена. Фондацията - чичо ти Маричков, който освен продажби на албуми, никога не е имал нещо сериозно в нета или по дискотеките, Дони няма хит от 15 години сигурно, а другите дори няма да ги споменавам - кои са те, че пръснаха Арената по шефовете. Те са наистина големи имена, но в съвремието не играят главната роля. Тук вие говорите за най-голямата музикална фирма във България с 30 имена, които уж са топ ъф дъ топ - всичките са с милиони, милиони гледания на клиповете си, всичките имали хитове, имали милиони фенове - къде? Дайте да си говорим сериозно, нещата изобщо не изглеждат така както вие си ги мислите. Ами съгласен съм да обсъждаме сериозно. Първо, не е задължително да има сигурна връзка между гледанията (колко се слушат песните в Интернет) и посетителите на концертите. Особено когато в България младата публика е научена на лесното и предпочита да консумира вкъщи и на купони на домашно или в дискотека, защото купоните предлагат и други екстри. Това, че я харесват, не значи, че ще отидат на концерт. Но и това, че няма да отидат на концерт, не значи, че не я харесват. И обратното, ако се посети концерт, това не е сигурна връзка с гледанията, които са генерирани. Ако получиш изгодно предложение за концерт на Селин Дион, сигурно би отишъл, дори скоро да не си си пускал нито една нейна песен в Интернет и да не си генерирал съответно гледания. Второ, имат значение характеристиките на определената аудитория. Николина Чакърдъкова може да напълни зала, но пък не може дискотека. Колко хора биха отишли на нейно участие през нощта? :1000 (29): И аз по това да правя ли генерални заключения за нейната популярност, както правите вие? "Ква е тя, един клуб не може да напълни" Музикалният бизнес в България просто има своите особености, които трябва да бъдат вземани под внимание, когато се правят изводи. Публиката е претенциозна, хората имат склонност да се правят на интересни, мога да дам пример с много мои приятели, които са върли чалгари, слушат песните, харесват изпълнителите, но не искат да ходят по концерти, предпочитали участията. Та отново да си кажа тезата, посещаемостта на концерти не е сигурен знак за слушане на песните в сегашно време, непосещаемостта на концерти не е сигурен знак за неслушане на песните в сегашно време, неслушането на песните в сегашно време не е гаранция за непосещаемост на концертите и слушането на песните в сегашно време не е гаранция за посещаемост на концертите. Просто. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Кой са спукали бе? Спукаха си лодката и почна да влиза вода - това стана. Ченгето ти го каза - Шабан Шаулич с два концерта, билетите продадени за има-няма 1 месец. Ето и Цеца идва в Котън клуб на 6 или 8 май - кувертите са на привършване. Енрике и той с два концерта. А концерт в конферентна зала на хотел, побираща 400 души не е маркетинг. Как не ти омръзна да пишеш за тея тея смръдливи сърби не знам..НЕ ЗНАМ коя Шабан Шаулич, не слушам такава музика, около мен никой не се интересува! Енрике.... И това какво общо има с нас?? С нашия жанр? Дай да сравняваме участието на Шакира и участието на Теди Александрова?? Изобщо какви ги пишеш и какво сравняваш??? За мащабите на България, Пайнер и чалгата са абсолютен връх и са взели пазара. Това и 2 годишните го знаят.ТОЛКОВА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Наредихте ли се пред Евентим, за тия 300 билета, които ще ви направят свидетели на бънкета на позьорите?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Кой са спукали бе? Спукаха си лодката и почна да влиза вода - това стана. Ченгето ти го каза - Шабан Шаулич с два концерта, билетите продадени за има-няма 1 месец. Разпродаден е само единия, което също е огромен успех, но да не преувеличаваме. + Пайнер са генерален спонсор на концерта им. Ето и Цеца идва в Котън клуб на 6 или 8 май - кувертите са на привършване. Ще дойде в наша дискотека, колкото дойде миналия декември в Imperia. Енрике и той с два концерта. А концерт в конферентна зала на хотел, побираща 400 души не е маркетинг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.