Mr. Greshen Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Остана и по-малко от седмица, а никой нещо не е издал още....... Най са ми интересни Балада и Песен..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Теди - Кел манге - версията за Наградите https://www.facebook.com/tedi.official.page...54945817924506/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Остана и по-малко от седмица, а никой нещо не е издал още....... Най са ми интересни Балада и Песен..... Защото още нищо не е сигурно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Остана и по-малко от седмица, а никой нещо не е издал още....... Най са ми интересни Балада и Песен..... За какво да издават? Нито ще се излъчва, нито ще има публика .. те по принцип издават, за да си гарантират прием на новата песен, в случая и това се обезсмисли. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Десислава ще вземе Дует с Галена, а Емилия- Артистично и Фолклорен албум. И четирите главни награди отдавна са си ясни- Галена, Преслава, Фики и Галин. Аз засега това знам, но както казах Glamdring- още нищо не е сигурно и е възможно да има промени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Десислава ще вземе Дует с Галена, а Емилия- Артистично и Фолклорен албум. И четирите главни награди отдавна са си ясни- Галена, Преслава, Фики и Галин. Аз засега това знам, но както казах Glamdring- още нищо не е сигурно и е възможно да има промени. Aнелия май дискотечен хит за "Генерал". Искам Джена да вземе песен, но май няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Aнелия май дискотечен хит за "Генерал". Искам Джена да вземе песен, но май няма. Дано Преси вземе Песен Аман от незаслужените награди на Джена във въпросната категория, компенсиращи я, че не взима Певица Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Aнелия май дискотечен хит за "Генерал". Искам Джена да вземе песен, но май няма. Не е номинирана там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Aнелия май дискотечен хит за "Генерал". Искам Джена да вземе песен, но май няма. Това ще е голямо падение за Анелия ако вземе само една такава награда... И трите й парчета миналата година бяха успешни, а две от тях- големи хитове. Но хората нещо вече не я отразяват, трудно ми е да си го обясня... Джена ако взимаше Песен, трябваше да е за "Спри да ми досаждаш", а не за "Ти къде беше". Но според мен Песен ще е за Преслава, за да има и още нещо голямо за нея освен Идол-а. И сега какво, хората които няма да ходим на концерта, ще седим в Рамания и ще рефрешваме страниците, за да разберем кой какво е спечелил? Не мога да повярвам, че Пайнер си бият такъв автогол, мислех си че имат по-голям усет за нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Броени дни остават до официалната церемония по връчване на Годишните музикални награди на телевизия “Планета” за 2015. Все още имате възможност да се снабдите с така желаните билети за VIP събитието от мрежата на Eventim.bg, а с наближаване на 2 март очакванията и вълненията стават все по-големи. Вече знаете 15 от категориите, в които ще бъдат разпределени призовете и за които Вие самите гласувате, но ще разкрием тайната, че това не са всички статуетки, които очакват своите притежатели. Още 8 престижни отличия ще бъдат разпределени между звездите на телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер”. Това се наградите за “Албум” и “Фолклорен албум” на 2015, както й за “Дебют”. По традиция и Planeta Official – официалният канал на музикалната медия в Youtube, ще отличи най-гледаните видеоклипове през годината. Телевизия “Планета Фолк” също ще удостои един от откроилите се през годината проекти, достоен за приза “Традиция и новаторство”. Критериите за това са песента да бъде авторска с модерно звучене, здраво стъпила на традициите на фолклора и да отправя силно послание към публиката. Освен официалната част, VIP церемонията ще включва и концертна програма, в която ще бъдат представени хитовете на годината. В шоуто ще се включат и балетните формации – Fame и Deja Vu. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kod97 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Дано Преси вземе Песен Аман от незаслужените награди на Джена във въпросната категория, компенсиращи я, че не взима Певица Дано песен вземе Анелия, нали преса вече си е уредила тазгодишната незаслужена голяма награда - идол. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Песента е за Анелия . Дуета и другата награда за Преса . Галена взема голямата награда и албума Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Броени дни остават до официалната церемония по връчване на Годишните музикални награди на телевизия “Планета” за 2015. Все още имате възможност да се снабдите с така желаните билети за VIP събитието от мрежата на Eventim.bg, а с наближаване на 2 март очакванията и вълненията стават все по-големи. Опс, дори тия 500 места ли не могат да продадат за няколко дни, та се налага да информират хората, че все още има билети? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Песента е за Анелия . Дуета и другата награда за Преса . Галена взема голямата награда и албума Ужас ... ще е пълна гавра "С теб или с никой" да вземе Дует Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 Вече знаете 15 от категориите, в които ще бъдат разпределени призовете и за които Вие самите гласувате, но ще разкрием тайната, че това не са всички статуетки, които очакват своите притежатели. Още 8 престижни отличия ще бъдат разпределени между звездите на телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер”. Това се наградите за “Албум” и “Фолклорен албум” на 2015, както й за “Дебют”. По традиция и Planeta Official – официалният канал на музикалната медия в Youtube, ще отличи най-гледаните видеоклипове през годината. Телевизия “Планета Фолк” също ще удостои един от откроилите се през годината проекти, достоен за приза “Традиция и новаторство”. Критериите за това са песента да бъде авторска с модерно звучене, здраво стъпила на традициите на фолклора и да отправя силно послание към публиката. Освен официалната част, VIP церемонията ще включва и концертна програма, в която ще бъдат представени хитовете на годината. В шоуто ще се включат и балетните формации – Fame и Deja Vu. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ужас ... ще е пълна гавра "С теб или с никой" да вземе Дует Така знам аз . Фики и Преслава са с по 2 награди , една голяма и дует . Галена също , само че албума отива при нея . Анелия е с песен . Останалите не знам . Знам и ,че Александрова ще вземе нещо за хит . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 (редактирано) 23 статуетки отиват при най-добрите във фолка Дебют - започва бутането на Джулия Традиция и новаторство - Ивана ? Редактирано Февруари 25 от yanitsa_fan Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 23 статуетки? Тия нормални ли са? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Галена - клип, албум и идол. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ако предположим, че наистина Преса и Жики вземат Дует, какво ще вземе Табуретката? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ако предположим, че наистина Преса и Жики вземат Дует, какво ще вземе Табуретката? Оригинално присъствие в риалити формат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Някой да предава лайв от залата :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Някой да предава лайв от залата :D Ти няма да ходиш!? :blink: Явно Пайнер наистина замира.... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ти няма да ходиш!? :blink: Явно Пайнер наистина замира.... :1000 (29): Ммм ти като не искаш да дойдеш , аз за кво да ходя .. :feminist_en: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Песента е за Анелия. Песента ще е за....най-пристрастената към награди. :1000 (27): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.