Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Песента ще е за....най-пристрастената към награди. :1000 (27): Да, да .. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Да, да .. "Дали е ясно.... НАГРАДИ не отказвам". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 "Дали е ясно.... НАГРАДИ не отказвам". Може да я изпее така на концерта, ще скандализира Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ама какъв кинцерт? Това ще бъде родопски мивлют с официално облекло. Надявам се Камелия да се скрие под някоя маса по-рано и вечерта, по време на награждаването на Преслава да излезе с черга на гърба и лице омазано с крем "Здраве" като рибновска снаха в знак на протест, че наградите за нищо не стават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ама какъв кинцерт? Това ще бъде родопски мивлют с официално облекло. Надявам се Камелия да се скрие под някоя маса по-рано и вечерта, по време на награждаването на Преслава да излезе с черга на гърба и лице омазано с крем "Здраве" като рибновска снаха в знак на протест, че наградите за нищо не стават. Предполагам, че Пайнера ще се подсигури с охрана, в случай на атентат от страна на Камелия и Андреа Двете омразници като нищо ще се съюзят срещу пенсионера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Камелия може да се дигизира като Десислава - ще си носи наградата за певица от 2003-та. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Певец - Фики Идол - Константин или обратното... Галин няма да е със сигурност, все пак Коцето снася доста средства на Митко от дискотеката, а връзкарството на Фики е ясно от къде е, има си абонамент за години напред! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Певец - Фики Идол - Константин или обратното... Галин няма да е със сигурност, все пак Коцето снася доста средства на Митко от дискотеката, а връзкарството на Фики е ясно от къде е, има си абонамент за години напред! Дано не си прав..... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Певец - Фики Идол - Константин или обратното... Галин няма да е със сигурност, все пак Коцето снася доста средства на Митко от дискотеката, а връзкарството на Фики е ясно от къде е, има си абонамент за години напред! Зависи от самия Коце. Той няколко пъти е получавал "Певец на годината", може вече да не се вълнува толкова и да не претендира, да даде път на младите поне на наградите. Защото по хитове не им отстъпва особено. Това му е интервю от миналата година: "За тези 16 години професионална кариера съм взел почти всички награди – няколко пъти съм ставал певец на годината, с Райна сме печелили дует на годината, с Преслава - също, още в самото начало спечелих „Откритие на годината” при жестока конкуренция – Кати Пеперудата, Руслан Мъйнов, Рени и т.н., които бяха емблематични фигури тогава" - споделя той и допълва още: "Но най-голямото ми постижение е победата във „ВИП брадър“. Колкото и тъпо да звучи, но наградата няма никаква стойност, ако не е подкрепена с любовта на феновете. Ти ще видиш на концерта как ме посрещат мен, с каква истерия. Ако го имаш това нещо, и ако ти дадат наградата, свързана с това нещо – тя е значима, но ако ти я дадат, без да имаш тази подкрепа, наградата се оказва една ламаринка, едно железце без никаква стойност. За мен е важно по участията ми да е пълно, да имаме милиони гледания в музикалните канали и т.н. Да кажа честно, за предстоящите награди нямам никакви очаквания, въпреки че много се потрудих, имам много хитове". Константин е на мнение, че новите имена в попфолка също трябва да бъдат поощрявани с отличия. Той обаче е категоричен, че не бива да се главозамайват от наградите. "Но нека младите, по-новите изпълнители да бъдат стимулирани - те трябва да взимат награди. Не че съм стар вече, аз също съм започнал да пея на 20 години, но съм малко друго ниво, не ми е важно." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 А и забележете във Фейса на Коце се агитира да се гласува само за Балада на годината, а не за Певец или Идол.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 А и забележете във Фейса на Коце се агитира да се гласува само за Балада на годината, а не за Певец или Идол.. Тихите води са най дълбоки.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Според мен Галин ще си е Идола, пък ще видим след няколко дена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 ВИП ЗОНА / радио Веселина Коя е най-излъчваната песен през 2015 година в ефира на радио Веселина? Очаквам вашите предположения тук. И тази година най-голямата радиостанция в България ще награди най-пусканата песен в ефир. На 1ви март двама от вас ще спечелят двойни покани за бляскавата церемония! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 26 Author Report Share Публикувано Февруари 26 ВИП ЗОНА / радио Веселина Коя е най-излъчваната песен през 2015 година в ефира на радио Веселина? Очаквам вашите предположения тук. И тази година най-голямата радиостанция в България ще награди най-пусканата песен в ефир. На 1ви март двама от вас ще спечелят двойни покани за бляскавата церемония! Почва се Отново пълним зали с покани. Днес Радио Веселина, утре в. Телеграф, след това, който си купи телевизор от Техномаркет получава покани за "бляскавата церемония". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Певец - Фики Идол - Константин Да и аз така знам, че ще са Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Галин явно са го нарочили да не му дадат голям приз. :1000 (27): Или пък мангалът заедно с пакета от сигурни големи награди няколко поредни години, е платил конкурентът му да остава ощетен дори когато има статуетки и за двамата. Не, че Константин не заслужава, но както той самият е казвал, е взимал няколко пъти наградата - нека се даде път на младите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 :1000 (27): :1000 (27): Стига де, не може да е така...... Според мен грешите.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Иначе защо толкова интервюта да има Галин точно в седмицата преди наградите.....Звездно, Преди обед, Папараци..... Идол ще е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 По-добре да побутнат още повече Галин с една голяма награда отколкото да дадат статуетката на наложения вече Константин. Колкото повече успешни, награждавани имена, толкова по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 По-добре да побутнат още повече Галин с една голяма награда отколкото да дадат статуетката на наложения вече Константин. Колкото повече успешни, награждавани имена, толкова по-добре. Коцето пък какъв идол е плюс това.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Балада - Коце, Артистично и Фолклорен албум - Емилия, Традиция и новаторсто - Ивана Певец - Фики, Идол - Гальо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Коцето пък какъв идол е плюс това.... Да, наистина - само на наркоманите може да е идол А Галин наистина отговаря на това определение - всички тийнове са луди по него и може да се каже, че им е идол. По принцип съм против разделянето на наградата на две части, но при така стеклите се обстоятелства наградата си е за Галин. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Преса - "А бяха други времена и за награди не бях алчна" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Преса - "А бяха други времена и за награди не бях алчна" Да не забравяме, че точно тогава печелеше доста повече награди от сега Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Да не забравяме, че точно тогава печелеше доста повече награди от сега Тогава бяха по-заслужени и по-престижни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.