Lelqtian Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 "Утешителна награда" мисля, че трябва да е мотото на концерта. Мне, Смешно е е много по-подходящо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Дует - В твоите очи Видеоклип - Галена Песен - тук ще е много интересно Певец - Фики Певица - Галена Идол мъже - Константин/Галин Идол жени - Преслава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Песен - тук ще е много интересно :whistling: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 :whistling: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Не очаквах, че наградите може да загубят още повече тежестта си, но вече не знам какво да си мисля след въвеждането на втора нова категория за период от 3-4 години, сложена с очевидната цел Преслава да вземе ТОП статуетка за пореден път... Дано от Пайнер да се усетят колко нагласено и безумно изглежда всичко това, и да направят промени в плана си, като например да дадат женския Идол на някой неочакван, но заслужил, като Емилия (или Десислава? ). При мъжките категории си е ясно- Фики и Галин. Поне от Планета няма да си развалят традицията да имат церемония по награждаването. Харесва ми идеята да разнообразят с мястото на събитието и да не са в НДК, а някъде другаде. Видяхме, че с Арена Армеец се получи добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Видяхме я Глория със 100-те обработки на гласа колко е добра и "пееща". Елементарна защитна реакция, не ти се получава обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Видяхме я Глория със 100-те обработки на гласа колко е добра и "пееща". Пак ли си в цикъл? Пий един спазмалгон. И се уточни вече със себе си харесваш ли я или не - иначе започва да изглежда като начална фаза на шизофрения. Глория е най-добрият глас в поп-фолка. Така е било и така ще бъде. Да си бил на концерта - да си чул. Обработките не си ги прави тя и са направени с друга цел. Чуваме колко са "пеещи" Преслави и компания - ако ти е нервно нещо, пусни си участието на Глория и Преслава в Найт флайт. Глория няма да вземе и без това награда - какво ви бърка сметките, не знам. Най-заслужилите отдавна са над тия неща и са извън всякакви класации и номинации. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Коментирайте наградите, а не баба Глориянда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 "Утешителна награда" мисля, че трябва да е мотото на концерта. Сгласна. А тази песен да се превърне в нещо като химн на наградите. А певицата със главно "П" да излезе и да ни я испее на финала, по можност с бенд и толкова уникално и мощно като ни испя и в Арената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Сгласна. А тази песен да се превърне в нещо като химн на наградите. А певицата със главно "П" да излезе и да ни я испее на финала, по можност с бенд и толкова уникално и мощно като ни испя и в Арената. Това македонски или български е, че нещо не разбрах? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Това македонски или български е, че нещо не разбрах? На неграмотен български по-скоро, тъй като македонците нямат нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Какво не разбирате? Или нещо май се засегнахте... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 На неграмотен български по-скоро, тъй като македонците нямат нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Не очаквах, че наградите може да загубят още повече тежестта си, но вече не знам какво да си мисля след въвеждането на втора нова категория за период от 3-4 години, сложена с очевидната цел Преслава да вземе ТОП статуетка за пореден път... Дано от Пайнер да се усетят колко нагласено и безумно изглежда всичко това, и да направят промени в плана си, като например да дадат женския Идол на някой неочакван, но заслужил, като Емилия (или Десислава? ). При мъжките категории си е ясно- Фики и Галин. Поне от Планета няма да си развалят традицията да имат церемония по награждаването. Харесва ми идеята да разнообразят с мястото на събитието и да не са в НДК, а някъде другаде. Видяхме, че с Арена Армеец се получи добре. Да, на вас Преслава все ви е виновна, понеже любимката Ви е една мухла, вечната втора във всичко. И не забравяте да я бутнете навсякъде ейтака между другото, искаш да ми кажеш, че Галин е по-влиятелнен от Преслава, че има повече фенове от нея и че е по-обичан?! Преслава щеше да вземе тази награда и с и без Галин в номинации, казвам ви го от месец март 2015-та! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Наистина за всяко второ нещо обвинявате Преслава! Разберете, че и Галена, Деси Слава, Анелия и т.н. не са ангели и че те искат награди. Не ги мислете за такива каквито се представят по телевизията! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Да, на вас Преслава все ви е виновна, понеже любимката Ви е една мухла, вечната втора във всичко. И не забравяте да я бутнете навсякъде ейтака между другото, искаш да ми кажеш, че Галин е по-влиятелнен от Преслава, че има повече фенове от нея и че е по-обичан?! Преслава щеше да вземе тази награда и с и без Галин в номинации, казвам ви го от месец март 2015-та! Вие просто сте свикнали Преслава винаги да взима награди- ето, сами си казвате как още от началото на миналата година сте знаели, че тя ще спечели, без дори да сте видели какво въобще ще пуска и дали ще е успешно. Така е всяка година от освиркването на Галена насам- убедихте се, че Преси няма да се даде толкова лесно като Ивана, а Пайнер допълнително подклаждат фенството ви като гледат всяка година да й дадат по нещо, дори и когато има много по-заслужили от нея. Много пъти ви казах, че трябва да видим на какво ниво ще е Преслава без награди. Дали след няколко години без статуетки ще може да препълни НДК сама, като отписаната в този форум Глория? Дали след десетилетие без компания ще се завърне толкова ударно в Пайнер, като Десислава? Дали ще бъде номер 1 по прием след години без стабилен хит, като Ивана, или в някои случаи Камелия? И да, Галин определено беше голям идол И миналата година. Ако ще броим самостоятелни хитове, както обичате да правите, неговите са с един повече от тези на Преслава, дори и без да е влизал в Биг Брадър да си прави реклама. А дори и така наречените му 'провали' "Сменям ти адреса" и "Един на брой" бяха много по-одобрени от "Нокаут" и "Аматьорка", които във форума постоянно се използват като подигравка към Преслава. С други думи- ако го нямаше разделението на Идол-а, Галин щеше да пасне там повече от Преслава. Нейния плюс за 2015 е единствено истерията покрай Брадъра, която превърна "На тебе не отказвам" в хит. Но някои други са много по-силни в цялостност. Но не знам защо въобще се афектирате от обективния ми коментар, само защото съм споменал Десислава и Галин. Всички знаем, че главните (вече четири) категории ще се разпределят между Галена, Преслава, Галин и Фики. Аз просто споменах, че би било добре Пайнер да се осъзнаят и да направят нещо по-малко очевидно. И съм сигурен, че и други тук подкрепят мнението ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 И съм сигурен, че и други тук подкрепят мнението ми. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Защо Аматьорка се смята за такъв голям провал тук? Предизвика интерес, стана летен хит, и съм сигурен, че ако изпее само нея на наградите пак ще бъде в топ 3 по прием. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Искам да ви кажа, че Преслава без награда ще бъде най-хубавото нещо, защото точно когато вземе нещо по-слабо от Певица или Идол тя се амбицира яко и разбива всякаква конкуренция. Но за жалост според нея и Пайнер Преслава ако няма награда ще затъне, което изобщо не е така. Една награда не прави един изпълнител успешен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Искам да ви кажа, че Преслава без награда ще бъде най-хубавото нещо, защото точно когато вземе нещо по-слабо от Певица или Идол тя се амбицира яко и разбива всякаква конкуренция. Но за жалост според нея и Пайнер Преслава ако няма награда ще затъне, което изобщо не е така. Една награда не прави един изпълнител успешен! Ами нека да поспрат да й дават награди и да проверим как ще е- аз ще се зарадвам да видя, че Преслава се доказва дори и без да печели нон-стоп статуетки. Мисля, че точно по този начин би затвърдила мястото си при най-големите, а не като за милиарден път я обявят за Певица/Идол. Защо Аматьорка се смята за такъв голям провал тук? Предизвика интерес, стана летен хит, и съм сигурен, че ако изпее само нея на наградите пак ще бъде в топ 3 по прием. Ами и аз си мисля, че тя не е чак такъв провал, но си е факт, че не е и одобрена песен- и Десовите се сблъскахме със същото при "Започваме на чисто" и "Смени паролата си". Имена като Преслава и Десислава явно не трябва да си позволяват такива лековати песнички... но това че все пак са ги пуснали не значи, че са провали. А горепосочените от мен две уж слаби песни на Галин пък съвсем- те не само бяха успешни, ами получиха и одобрение от хората- проблемът им е това, че просто не бяха чак толкова масови хитове като "Роклята ти пада" и "Парата ако хвана". Но както и да е, ето и моите прогнози за това как ще се разпределят наградите: Концертна сцена - Галена Клубна сцена - Галин Посланик - Преслава Прогрес - Яница Албум - Галена Фолклорен изпълнител/албум - Емилия Дискотечен хит - Генерал/Спри да ми досаждаш Балада - Болка в минути Дует - В твоите очи Песен - Генерал/Спри да ми досаждаш Артистично присъствие - Емилия Клип - Една жена/Не го прави Певец - Фики Певица - Галена Идол (жени) - Преслава Идол (мъже) - Галин С повечето бих бил съгласен, освен за женския идол, концертната сцена и албума. При първото ми се иска да е Емилия или Десислава, а при второто и третото- Глория. Много се надявам Клип все пак да е "Не го прави", макар че "Една жена" си е страшно силен конкурент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 За мен тази година Преслава си отговаря точно на думата Идол. Направи 6 песни и всяка една от тях се отличаваше с нещо различно. Прогресира в клиповете определено! В "Аматьорка" много се постара да е по-различна от преди, но я оплюха. В "На тебе не отказвам" беше най-интересна и красива, в дуета с Фики не видяхме нищо ново, но отново като визия си беше различна. Точно защото се променя, мисля че заслужава Идол на 2015 година. А според мен наградите ще бъдат разпределени така: Концертна сцена - Галена Клубна сцена - Галин Посланик - Преслава Прогрес - Теди Александрова Албум - Глория (тъй като се счита по продажби, мисля, че нейния се продаваше най-много) Фолклорен изпълнител/албум - Емилия Дискотечен хит - Генерал Балада - Болка в минути Дует - В твоите очи Песен - Спри да ми досаждаш Артистично присъствие - Фики Клип - Музика в мен / 4 червени луни Певец - Фики Певица - Галена Идол (жени) - Преслава Идол (мъже) - Галин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 За мен тази година Преслава си отговаря точно на думата Идол. Направи 6 песни и всяка една от тях се отличаваше с нещо различно. Прогресира в клиповете определено! В "Аматьорка" много се постара да е по-различна от преди, но я оплюха. В "На тебе не отказвам" беше най-интересна и красива, в дуета с Фики не видяхме нищо ново, но отново като визия си беше различна. Точно защото се променя, мисля че заслужава Идол на 2015 година. Стига си спамил и ти бе, то ако Преслава заслужава идол, тогава Яница е идол на десетилетието. Галена тази година дори не забеляза, че Преслава има такава песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Любимия момент на обявяването на категориите. Току лъсне я "Мис Секси", я "Поп хит на годината", я "Особен принос през годината". Най-забавното е, че през 2012г. имахме "Изпълнител", която 3 години по-късно е разбита на 4 отделни статуетки. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Очевидно скромния клубен терминатор и хетеросекусален звяр в леглото на Крисия Дъ се е запънал тази година и понеже Митко няма навика да отказва на някой, особено на втория му по брой участия за годината, простотията "Музикален идол" е удвоена. С голямо удоволствие бих отишъл да гледам сеир, ама тоя път мероприятието не му мърдат 5 часа, докато се наградят всички. П.П. Митак, още чакаме втората "Мегазвезда"... от 5 г. станаха 9 .... :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Стига си спамил и ти бе, то ако Преслава заслужава идол, тогава Яница е идол на десетилетието. Галена тази година дори не забеляза, че Преслава има такава песен Защо да спамя? Говоря за награди. Не знам какво заслужава Яница, но най-малко заслужава Идол, че и на десетилетието. Яница 10 години си беше в една дупка, от време на време излизаше, но после пак се скрие. Какво толкова я хвалите не разбирам... Да, имаше силна година, но никога е нямала хитове като "Лъжа е", "Луда по тебе", "Нещо нетипично", "Крепост", "Знам диагнозата" и т.н. А за Галена какво е забелязала и какво не е забелязала си е нейн проблем, да си купи очила щом не е забелязала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Цура дали ще иска награда тая година? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.