mitak_94 Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Митак, те наградите ги няма, а ти за Яница питаш! До там я докараха от голямата фирма, монополистът, легендата за чалгата и т.н. Щом аз няма да ходя, за какво говорим изобщо. :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Знам, че са тъжни в момента, защото сигурното до преди седмица "дуетче на годината" май засега отива при Емилия и Борко. Wow Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Дуета е на Десислава и Галена.Стига интрижки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Всички тук добре знаете, че "В твоите очи" е дуетът на годината, независимо дали го наградят или не. "Обичай ме" със сигурност е едно от най-силните предложения, излизали в последно време, но чак пък дует на годината... Може да им дадат Балада, макар че и там проектът с участието на беквокалистката е сериозен конкурент... Както казах няколко страници по-рано- за Емилия засега са Артистично и Фолклорен албум, но предполагам, че е възможно вече да има промени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Всички тук добре знаете, че "В твоите очи" е дуетът на годината, независимо дали го наградят или не. "Обичай ме" със сигурност е едно от най-силните предложения, излизали в последно време, но чак пък дует на годината... Може да им дадат Балада, макар че и там проектът с участието на беквокалистката е сериозен конкурент... Както казах няколко страници по-рано- за Емилия засега са Артистично и Фолклорен албум, но предполагам, че е възможно вече да има промени. Много ще се смея, ако Деса остане без награда. Толкова я издигахте в култ миналата година, че сега дори не е в сметките на Митко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Вярно ли е, че Яница няма да е на наградите? Ще бъде. Нали трябва да си вземе наградите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Какво знаем ние и какво в момента решават в Пайнер няма нищо общо, с популярността и актуалността на някакви песновки. Поне това ни научиха, че е системата от Пайнер, в последните 7-8 години. Задоволяват се претенции на някакви имена и никой не гледа, дали заслужават желязото, което им подаряват. В същото време Мара си пуска, през точно определени медии стрели, че си е изкупила цял тираж от албума, щото някой идиот в Пайнер, сложи за критерий продажбите в първия месец. Деса пък така и не може да се примири, че не е значим играч във важните категории и също си пуска някакви стрели през същите медии, че видиш ли била скрита лимонка. И това при положение, че миналата година на всички стана ясно как Преслава е тази, която изнудва Митака, за какото си поиска и той и го дава. Много е лошо, когато във фирмата имаш такива нарцистични мрънкалници, готови гъза да си продадат за някаква скрап, която вече няма да се види и на живо как се приема, все едно "Оскар" в "Долби театър" в ЛА взимат. Комедията е пълна, но пък това е Пайнер, при тях всичко е възможно, дори да няма обяснение... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Какво знаем ние и какво в момента решават в Пайнер няма нищо общо, с популярността и актуалността на някакви песновки. Поне това ни научиха, че е системата от Пайнер, в последните 7-8 години. Задоволяват се претенции на някакви имена и никой не гледа, дали заслужават желязото, което им подаряват. В същото време Мара си пуска, през точно определени медии стрели, че си е изкупила цял тираж от албума, щото някой идиот в Пайнер, сложи за критерий продажбите в първия месец. Деса пък така и не може да се примири, че не е значим играч във важните категории и също си пуска някакви стрели през същите медии, че видиш ли била скрита лимонка. И това при положение, че миналата година на всички стана ясно как Преслава е тази, която изнудва Митака, за какото си поиска и той и го дава. Много е лошо, когато във фирмата имаш такива нарцистични мрънкалници, готови гъза да си продадат за някаква скрап, която вече няма да се види и на живо как се приема, все едно "Оскар" в "Долби театър" в ЛА взимат. Комедията е пълна, но пък това е Пайнер, при тях всичко е възможно, дори да няма обяснение... Шанс. Кама също беше част от тая фирма, така че тя не е по-различна. НЕ си даде задника за награди, а за пари. Така, че никак не изпъква с нещо по-добро. Всичките са долни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Шанс. Кама също беше част от тая фирма, така че тя не е по-различна. НЕ си даде задника за награди, а за пари. Така, че никак не изпъква с нещо по-добро. Всичките са долни. Че кой не си продава задника за пари?! Камелия поне си е осигурила спокоен живот на старини, подсигурила е живота на родителите си, къщи, коли, и всичко това си го е постигнала съвсем сама. Без да е нужно да ляга с този или онзи, за да бъде успешна и да бъде материално задоволена. За това през годините й се смеете на розовите очила, които носи няколко години подред или коженото палто. Знае как се изкарват пари и как се инвестират. Тя няма нужда да си гали егото и болните звездни амбиции, така че да, изпъква. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Много ще се смея, ако Деса остане без награда. Толкова я издигахте в култ миналата година, че сега дори не е в сметките на Митко. Аз лично не съм я издигал в култ, но пък си позволявах постоянно да я защитавам срещу хапливите нападки тук, които бяха доста. Хората я подценяват много, а тя съвсем не е толкова зле, колкото се втълпява. Ако Десислава остане без награда (което надали ще стане), аз лично вече ще знам, че няма смисъл Десовите да я лансираме за статуетки, които така или иначе вече нямат почти никаква стойност и са предварително уговорени. Тя винаги ще си остане първата 'Певица на годината', а това е една от най-големите титли, които някоя поп-фолк звезда е можела да получи някога- във времена, в които жанрът беше тотален лидер и жаждата за даден изпълнител беше много по-огромна от това, което е сега. Към днешна дата Десислава си е легенда, която успява да задържа добри позиции- това само по себе си е достатъчно, не са й нужни статуетки. Е, няма да откажем ако й дадат де... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Шанс. Кама също беше част от тая фирма, така че тя не е по-различна. НЕ си даде задника за награди, а за пари. Така, че никак не изпъква с нещо по-добро. Всичките са долни. Напротив, точно това говоря вече 10 години - НЕ Е същата! И никога не е била. Нито по договор, нито по претенции, нито по цели в живота, нито по постижения. Каквото и да се дрънка тук, всеки знае, че тази, която най-много е била дискриминирана от фирмата е Камелия. Само тя не си продаде договора, за награди и лакействане. И това е основната причина, да е така мразена и във фирмата и от фенчетата на другите чалгарки. Сигурно е имала причини да промени тази своя политика, но тя има нещо, което масово в този бизнес нямат - вечни хитове, който я хранят вече 20 години. В крайна сметка Кама никога няма да я намериш в публикациите за златотърсачки в медиите. И дори онези гадове знаят защо - тя е тази, която плаща и не могат да я бутнат с пръст, за разлика от кифлите. Но да коментираме наградите или поне това, което едно време мислехме за награди, че темата е за тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Напротив, точно това говоря вече 10 години - НЕ Е същата! И никога не е била. Нито по договор, нито по претенции, нито по цели в живота, нито по постижения. Каквото и да се дрънка тук, всеки знае, че тази, която най-много е била дискриминирана от фирмата е Камелия. Само тя не си продаде договора, за награди и лакействане. И това е основната причина, да е така мразена и във фирмата и от фенчетата на другите чалгарки. Сигурно е имала причини да промени тази своя политика, но тя има нещо, което масово в този бизнес нямат - вечни хитове, който я хранят вече 20 години. В крайна сметка Кама никога няма да я намериш в публикациите за златотърсачки в медиите. И дори онези гадове знаят защо - тя е тази, която плаща и не могат да я бутнат с пръст, за разлика от кифлите. Но да коментираме наградите или поне това, което едно време мислехме за награди, че темата е за тях. Очевидно хората не мислят като тебе...Не разбра ли, че само в твоята глава са конспирации, преводи, заплахи за награди..А самите чалгарки се смеят вече на това и отдавна тия награди са просто формалност. Освен това 90% от раздадените статуетки са напълно заслужени всяка година. За Кама ти обясних много подробно снощи, защо тя беше ГАЛЕНИЦАТА на Пайнер и имаше най-много привилегии. Но, да както някой каза, тя си продаде гъза за още пари. Защото когато довлечеш една селянка като нея с влака от северозапада, след няколко години претенциите растат ли растат, а има все по-малко какво да покажеш, след като изложиш всичките си срамни части на всякак хора. Та така се стигна до Камелия и искането й да не дава дори мизерните проценти, които отчита. Въпреки, че фирмата правеше всичко възможно да задържи името Камелия да не потъне, както и стана. И както ти каза, че си имал източници, аз пък имам източници за хора ползващи други услуги от Камелия, срещу съответната сума. Не случайно убития Жоро Стоев, го издаде и в книга и прозвуча от национален ефир от Ицо Хазарта, че Кама е платена ку"ва, право в лицето й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Хората не само мислят като мен, а всяка година ми благодарят за образователните курсове, които им изнасям тук. И когато аз кажа, че Пайнер са пропаднали и са се заврели в дупка от страх, че няма да напълнят нищо с тази година без хитове, то това не е плъд на емоции, а на обективен поглед върху чалгата. И понеже много им знае устата тук на всякакви, как видиш ли само във Видин пускали сръбско да отбележа, че пайнерската програма дори в раздутото "Галакси" в Пловдив е 1/3 сръбско, 1/3 Пайнер и 1/3 останалите чалга компании в България. Край с доминацията, на Митака, щом и в Пловдив канят сърбите на участия, а в София гърците. Мога да ви кажа и какво следва, но не е това темата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Че кой не си продава задника за пари?! Камелия поне си е осигурила спокоен живот на старини, подсигурила е живота на родителите си, къщи, коли, и всичко това си го е постигнала съвсем сама. Без да е нужно да ляга с този или онзи, за да бъде успешна и да бъде материално задоволена. За това през годините й се смеете на розовите очила, които носи няколко години подред или коженото палто. Знае как се изкарват пари и как се инвестират. Тя няма нужда да си гали егото и болните звездни амбиции, така че да, изпъква. Ами за Кама има повече доказателства за това, че е била платена от която и да е друга. Като тръгнем от Жоро Стоев, който публично я обвини. За коя друга в национален ефир се е случило? Имам предвид сред тея които ежедневно плюете - Преса ли? Деса ли? Гло ? Ивана? По принцип последните 4 едва ли са цветя за мирисане, но поне никой не излезе с лицето си, за да каже, че се табуретки. Опа... Деса я изключвам, щото мъжът на Петра за нея ли говореше, че е правила свирки на шефа. Все тая... въпросът е, че Кама изобщо не е постигнала "сама". Ако тя е постигнала сама, то другите са били съвсем сами. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Според вас Цура ще спечели ли нещо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Според вас Цура ще спечели ли нещо? Може нещо да спечели от радио Веселина или модна награда или слично Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Според вас Цура ще спечели ли нещо? Да, но при нея е заслужено, просто. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Да, но при нея е заслужено, просто. Айде, издай тея награди, като си толкова запознат.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 За всички се знае горе-долу само Джуна е парадокса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 За всички се знае горе-долу само Джуна е парадокса И Идол-мъже ще е интересно.....и Песента дали наистина ще е за Преса.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 И Идол-мъже ще е интересно.....и Песента дали наистина ще е за Преса.... Според традицията Фики трябва да е ИДОЛ, нали миналата година спечели ПЕВЕЦ, ако ходим по тази логика Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Според традицията Фики трябва да е ИДОЛ, нали миналата година спечели ПЕВЕЦ, ако ходим по тази логика Ще се самоубие, ако не вземе Певец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Ще е скандално Янева да вземе "Песен". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 28 Author Report Share Публикувано Февруари 28 Аз пък постоянно си мисля, че Цура си е осигурила Клип на годината за "Стривам, свивам, паля...". Клипа е много добър и ясно се вижда, че има доста инвестиции в него, но не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Аз пък постоянно си мисля, че Цура си е осигурила Клип на годината за "Стривам, свивам, паля...". Клипа е много добър и ясно се вижда, че има доста инвестиции в него, но не знам. Според мен пък ще вземе само Сценично присъствие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.