Jump to content

Годишни музикални награди на Планета ТВ за 2015

Препоръчани коментари

Според мен трябва да са така:

Певица - Галена

Певец - Фики

Музикален идол (без разделяне) - Фики или Галин

Песен - Джена

Баладичен хит - Емилия и Борис Дали

Видеоклип - Цветелина и Килата

Дуетна песен - Емилия и Борис Дали или Галена и Десислава

Присъствие на клубната сцена - Теди Александрова, но не е и номинирана

Присъствие на концертната сцена - Глория

Албум - Глория

Артистичност - Теди Александрова

Дискотечен хит - Теди Александрова или Фики

Прогрес - Татяна

Посланик на българската музика - Роксана или Тони Дачева, която даже не са я номинирали

Дебют - Пресила :D

И утешителни награди за всички преебани. :D :D :D

Каква обективност само... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

• Отговори 2,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Ами клипът на Цветелина и 100 кила си е сериозен претендент, а реално сега като се замислих, Теди Александрова наистина има оригинално присъствие на клубната сцена, прави яко freestyle и импровизации, и голям купон разбира се.

Сподели в други сайтове

Галена много ще настоява да вземе Клип на годината, съмнявам се да я ощетят заради Цура.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Ами клипът на Цветелина и 100 кила си е сериозен претендент, а реално сега като се замислих, Теди Александрова наистина има оригинално присъствие на клубната сцена, прави яко freestyle и импровизации, и голям купон разбира се.

Е то ако се замислиш и Ваня ходи със собствени танцьори и програма, Галена също прави голям купон, а за Фики и Галин да не говорим. Така, че не смятам, че всеки, който прави купони и freestyle-ове трябва да взима тази награда. Като цяло Джордж прави най-голям копон, но говорим за Пайнер.

Сподели в други сайтове

И за Артистичност заслужава - и за Много ми е луд, и за Чалга пеперудки. Супер атрактивна е! Другите са дървета пред камерите...

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

За Песен бих номинирал Чалга пеперудки, защото единствена се помни и до днес. Не мисля, че Ти къде беше има конкуренция сред останалите. Като цяло, слаби песни тая година!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

За Песен бих номинирал Чалга пеперудки, защото единствена се помни и до днес. Не мисля, че Ти къде беше има конкуренция сред останалите. Като цяло, слаби песни тая година!

От номинираните точно "Ти къде беше" е най-слаба :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

И за Артистичност заслужава - и за Много ми е луд, и за Чалга пеперудки. Супер атрактивна е! Другите са дървета пред камерите...

Емата е рекордерката в Артистичност и тази година вероятно ще спечели :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

От номинираните точно "Ти къде беше" е най-слаба :mf_surrender:

Твое мнение.

Емата е рекордерката в Артистичност и тази година вероятно ще спечели :gun_bandana:

Да, нека си почине малко от тая награда - да й дадат друга. :D Иначе пак заслужава, що годе.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Твое мнение.

Съмнявам се.

Дай ти на теб мангали, кючеци и анадолско ръмжене и стой та гледай :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Съмнявам се.

Дай ти на теб мангали, кючеци и анадолско ръмжене и стой та гледай :gun_bandana:

Стига си спамила, ако обичаш. Изразявай си мнението по темата и не коментирай чуждото. Чао.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Галин не го интересува, защото знае, че трябва да инвестираш, за да получаваш награди или пък да си голямо име. Константин и Фики инвестират, Галин не... колкото и пъти да е дал отзад, явно трябва още, за да вземе Певец.

Галин няма как да помирише тая награда, поради простата причина, че минава цялото творчество на Фики с лайв записи по участия, кючеци и песни на Слави. Всичко това на плейбек. Така не се става ПЕВЕЦ. Дори в Арена той беше от малкото на плейбек..иначе самочувствието е до небето. :mf_surrender:

Абе да не вземе верно Пеевски да купи Пайнер и Митко да се оттегли.. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Спешно да посетиш ушен лекар.

Защо да посещава? Това е един от най-правилните му постове! Галин си беше направил лайв записче, върху, което прегласяше.

Сподели в други сайтове

Защо да посещава? Това е един от най-правилните му постове! Галин си беше направил лайв записче, върху, което прегласяше.

И с бенда ли беше на лайв запис? ХАХАХАХАХХААХ

Сподели в други сайтове

Галин освен, че пее на 100% плейбек на участия и дори не приглася...прави номера на концертите от първия път в който пя на живо с "Момче без сърце" и припева беше на плейбек. От тогава започна Андреевите истории. И като добавим репертоара на Фики, какъв певец иска да е той? С диалек, чупки,самочувствие до небето, муцуни и стойки, певец не се става.

Фики може да е тъпир, но поне си е народен човек, каквото му на сърце, такова на уста.

Сподели в други сайтове

Според мен трябва да са така:

Певица - Галена

Певец - Фики

Музикален идол (без разделяне) - Фики или Галин

Песен - Джена

Баладичен хит - Емилия и Борис Дали

Видеоклип - Цветелина и Килата

Дуетна песен - Емилия и Борис Дали или Галена и Десислава

Присъствие на клубната сцена - Теди Александрова, но не е и номинирана

Присъствие на концертната сцена - Глория

Албум - Глория

Артистичност - Теди Александрова

Дискотечен хит - Теди Александрова или Фики

Прогрес - Татяна

Посланик на българската музика - Роксана или Тони Дачева, която даже не са я номинирали

Дебют - Пресила :D

И утешителни награди за всички преебани. :D :D :D

Хахахахахаха

Сподели в други сайтове

А изпълнението на Джале джале как ще го коментираш, хареса ли ти?

Сподели в други сайтове

Научи разликата между диалект и акцент. :mf_surrender:

И в двамата случая, Галин е прецакан.. :whistling:

https://www.youtube.com/watch?v=58NCX5vqs-0

Ето Галинчо, как си изкарва парите с "неговите" хитове... :whistling: Записваш всички хитове на Фики, Тони Стораро и Слави, добавяш няколко популюярни кючека, правиш 2-3 хитчета и си готов за ИДОЛ на мъжетее...

Сподели в други сайтове

Кой пък е казал, че иска Галин да става Певец - чети малко, ние говорим за Идола...

По принцип идол би трябвало да е по-значимата награда. Няма как да не си бил певец на годината, а да си станал идол на годината, няма логика просто. Ясно е че Певица на годината бе разделена на Певица на годината и на Музикален идол. Но музикалният идол да го разделят на музикален идол на годината мъж и музикален идол на годината жена означава, че на 3-ти март ще осъмнем с двама певци на годината и две певици на годината, което е абсурдно.

Галчо-педалчо не заслужава толкова голяма награда като певец или идол, та той дори няма самостоятелно CD :D

Колкото до говоренето му, яко си пере на диалект. Отделно си има и акцент, да. Според мен има и говорни дефекти - лениво звукоучленение...

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...