Mr. Greshen Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 И Фики няма албум, но взе Певец... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 28 Author Report Share Публикувано Февруари 28 По принцип идол би трябвало да е по-значимата награда. Няма как да не си бил певец на годината, а да си станал идол на годината, няма логика просто. Ясно е че Певица на годината бе разделена на Певица на годината и на Музикален идол. Но музикалният идол да го разделят на музикален идол на годината мъж и музикален идол на годината жена означава, че на 3-ти март ще осъмнем с двама певци на годината и две певици на годината, което е абсурдно. Галчо-педалчо не заслужава толкова голяма награда като певец или идол, та той дори няма самостоятелно CD Колкото до говоренето му, яко си пере на диалект. Отделно си има и акцент, да. Според мен има и говорни дефекти - лениво звукоучленение... Ами за тези неща си има хора, които биха му помогнали, но явно всичко опира до желанието... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 От старата генерация май никоя няма да присъства. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 От старата генерация май никоя няма да присъства. Ванчето нали ще има награда? Защо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 От старата генерация май никой няма да присъства. Ми няма да се изненадам, те са певци и певици, интересуват се най-вече от изпълнения и публика. Деси Слава обаче предполагам, че ще присъства. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Ми няма да се изненадам, те са певци и певици, интересуват се най-вече от изпълнения и публика. Деси Слава обаче предполагам, че ще присъства. Нея я забравих. Тя няма как да пропусне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 28 Author Report Share Публикувано Февруари 28 Хората, които работят в магазините на Пайнер раздават покани. Гледам във фейсбук, че един писал, че 6 човека днес са получили двойна покана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 28 Author Report Share Публикувано Февруари 28 От старата генерация май никоя няма да присъства. Глория и Ивана няма ли да са там? Айде Глория и миналата година я нямаше, но Ивана поне? Явно няма да получат нищо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Глория и Ивана няма ли да са там? Айде Глория и миналата година я нямаше, но Ивана поне? Явно няма да получат нищо... Доколкото знам няма да са там. Не вярвам да са си отменили ангажиментите, поне Ивана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 28 Author Report Share Публикувано Февруари 28 Доколкото знам няма да са там. Не вярвам да са си отменили ангажиментите, поне Ивана. Даже те не искат да им ходят на концертите, смятаааай :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Даже те не искат да им ходят на концертите, смятаааай :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Реално погледнато няма смисъл. Нито ще е грандиозно, нито ще има голяма публика, нито ще се излъчва на живо.... Един червен килим не прави сбирката на Пайнер церемония, а наподобява промоция на албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Но Деса ще е там да развее баджаци Иначе Ивана да отива, ако ще й дават нещо за "Ало, мамо" - би се получило тъпо някой да вземе наградата от нейно име, точно при награждаването на подобна песен. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Но Деса ще е там да развее баджаци Иначе Ивана да отива, ако ще й дават нещо за "Ало, мамо" - би се получило тъпо някой да вземе наградата от нейно име, точно при награждаването на подобна песен. Ми да, ама като няма да има многобройна публика в залата и още повече многобройни зрители, които гледат на живо, до кого ще стигне евентуалното ѝ послание, колко човека ще си пуснат след не знам си колко време (ако ги записват изобщо) наградите, ако знаят кой какво е взел. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 28 Author Report Share Публикувано Февруари 28 Дали няма да ги пуснат в YouTube? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Сами са си виновни...30 лв е доста за награди, на които почти няма да има музика. И като са написали, че има дрес код, то хората се чудят какво ще правят. Но ще видим какво ще излезе..Ако трябва да съм честен изобщо не съм доволен, след концерта в Арена толкова дръпнаха с нивото...можеха да продължат тая концепция с наградите. Днес съм бесен на шефа (чичо Митко) и ще взема и аз да напусна фирмата... Отивам при Оцко! От другия месец ме чакайте в тяхна подкрепа... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Дали няма да ги пуснат в YouTube? Не вярвам да ги предават където и да е, след като вече обявиха, че няма да се излъчват на живо. Дано поне Стоянова пише в реално време кой какво е взел. Наистина тъпо се получава, понеже на хората няма да им е толкова интересно да изгледат церемонията след като знаят победителите. Не е добре измислено. Сами са си виновни...30 лв е доста за награди, на които почти няма да има музика. И като са написали, че има дрес код, то хората се чудят какво ще правят. Но ще видим какво ще излезе..Ако трябва да съм честен изобщо не съм доволен, след концерта в Арена толкова дръпнаха с нивото...можеха да продължат тая концепция с наградите. Днес съм бесен на шефа (чичо Митко) и ще взема и аз да напусна фирмата... Отивам при Оцко! От другия месец ме чакайте в тяхна подкрепа... Ужас, наистина ще затънат, ако и ти ги напуснеш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Но Деса ще е там да развее баджаци Иначе Ивана да отива, ако ще й дават нещо за "Ало, мамо" - би се получило тъпо някой да вземе наградата от нейно име, точно при награждаването на подобна песен. Стига глупости - "Ало, мамо" е хубава песен, но каква награда? Стига толкова - след миналогодишната награда за благотворителност, няма нужда от повече абсурдно измислени награди за Ивана. Когато заслужи - тогава. Тя за "Аз съм с теб" заслужаваше повече. Глория май няма да е там, иначе благодари за номинациите. Ще отида на "събитието" от чисто любопитство, да видя колко ще им се получат намеренията за квалитетност. Раздаването на покани в магазина е дъното вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Стига глупости - "Ало, мамо" е хубава песен, но каква награда? Стига толкова - след миналогодишната награда за благотворителност, няма нужда от повече абсурдно измислени награди за Ивана. Когато заслужи - тогава. Тя за "Аз съм с теб" заслужаваше повече. Глория май няма да е там, иначе благодари за номинациите. Ще отида на "събитието" от чисто любопитство, да видя колко ще им се получат намеренията за квалитетност. Раздаването на покани в магазина е дъното вече. Ало, мамо - Специална награда "Традиция и новаторство". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Havana_tropikana Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Хайдее готови ли сме за ПЕВИЦАТА НА ГОДИНАТА ГАЛЕНАААААААА !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Стига глупости - "Ало, мамо" е хубава песен, но каква награда? Когато заслужи - тогава. "Ало, мамо" е в пъти по-смислена песен от всички песни на Глория събрани в жалкия й албум. :1000 (30): Хайдее готови ли сме за ПЕВИЦАТА НА ГОДИНАТА ГАЛЕНАААААААА !!! Разбира се! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 "Ало, мамо" е в пъти по-смислена песен от всички песни на Глория събрани в жалкия й албум. :1000 (30): Дай Боже все такива жалки албуми от Глория, дето скри в джоба си и Галена с продажби. Отивай да слушаш богохулствата на Ивана, набедени за фолклор, и да рониш сълзи в някой ъгъл! пс: Сега ще се трогна, че ми даде минус. Ах, детската градина стана тука. :д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Дай Боже все такива жалки албуми от Глория, дето скри в джоба си и Галена с продажби. Отивай да слушаш богохулствата на Ивана, набедени за фолклор, и да рониш сълзи в някой ъгъл! пс: Сега ще се трогна, че ми даде минус. Ах, детската градина стана тука. :д Няма значение какъв жанр е песента, ако наистина е качествена и хубава, а "Ало, мамо" е точно такава - силна, разтърсваща и грабваща. Тя е правена за да се хареса, за да се слуша, да се оцени и да трогне хората, а това се получи. Определено заслужава награда, но едва ли ще получи. Знаем как и на какви основи се раздават призовете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Няма значение какъв жанр е песента, ако наистина е качествена и хубава, а "Ало, мамо" е точно такава - силна, разтърсваща и грабваща. Тя е правена за да се хареса, за да се слуша, да се оцени и да трогне хората, а това се получи. Определено заслужава награда, но едва ли ще получи. Знаем как и на какви основи се раздават призовете. Телевизия “Планета Фолк” също ще удостои един от откроилите се през годината проекти, достоен за приза “Традиция и новаторство”. Критериите за това са песента да бъде авторска с модерно звучене, здраво стъпила на традициите на фолклора и да отправя силно послание към публиката. Не ти ли звучи като "Ало, мамо"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Телевизия “Планета Фолк” също ще удостои един от откроилите се през годината проекти, достоен за приза “Традиция и новаторство”. Критериите за това са песента да бъде авторска с модерно звучене, здраво стъпила на традициите на фолклора и да отправя силно послание към публиката. Не ти ли звучи като "Ало, мамо"? Абсолютно ми звучи. Ще се радвам да получи приз, но не съм никак сигурен, ще се случи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Havana_tropikana Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Хайдее готови ли сме за ПЕВИЦАТА НА ГОДИНАТА ГАЛЕНАААААААА !!! Най силната година бе на Галена !!! Напълно заслужена награда !!! И не само тя !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.