Jump to content

Годишни музикални награди на Планета ТВ за 2015

Препоръчани коментари

Тази вечер в 19ч. ще започне церемонията по връчването на 14-те музикални награди на телевизия „Планета“.

Хотел „Маринела“ ще стане домакин както на изпълнителите трудили се през 2015 година, така и на гостите, поканени от музикалната компания.

Екипът на LIVE, намира място сред медиите гостуващи на церемонията. Всички, които искат да бъдат информирани какво се случва около едно от най-коментираните събития за 2016 година, могат да следят сайтът на LIVE MAGAZINE и официалната ни страница във фейсбук.

------

От тук също можем да научим наградените, ако Емата не пише....

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Докъде я докараха Пайнер! Ангел Дончев и педалчетата около него, начело с Карлос, да са репортери от мястото на събитието. :roll1:

Сподели в други сайтове

• Отговори 2,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Дефиле на звездите по червен килим и нов водещ на наградите на "Планета"

в 14:10 | 5

photo_big_45211.jpg

Само няколко часа остават до началото официалната церемония по връчването на 14 Годишни музикални награди на телевизия “Планета” – 2015.

Екипът на музикалната медия вече е изпипал и най-малките детайли около строежа на сцената и на нея вече текат усилени репетиции.

Звездите и техните почитатели са нетърпеливи да научат резултатите от гласуването в 15-те категории, както и кои са носителите на Специалните отличия тази година. Новият водещ на VIP церемонията е г-н Динев, който е подготвил едно атрактивно и изпъстрено с много хумор представяне.

“Духът на церемонията тази година е доста различен, както и самият концерт. За първи път тази година сме предвидили звездите на телевизия “Планета” да минат по бляскав червен килим”, споделя в аванс мениджърът д-р Хари Янакиев и допълва още: "Заедно с Петя - водещата на “Звездно” екипът ще посрещне изпълнителите, за да научим какви са техните вълнения и очаквания за наградите”.

Началото ще бъде поставено в 19:00, но още в 18:00 часа започва дефилето на звездите по червения килим, а свидетели на всичко това ще бъдат тези от Вас, които вече имат билети за музикалния празник.

Сподели в други сайтове

Фоксич, що тая година нямаш призьорите??? Явно любимата ти няма инфо.

Недко, имам всичко, защото и миналата година любимата ми (според теб) не ми ги е казала. И знам защо подпитваш Недко. Никой тук освен Стенли не знае нищо. А сте много любопитни, направо ръцете ви изгарят пред компа. Хайде нещо авансово, че сте мои хора, а аз не съм дебил като други едни хора. Тази година Недко, драмата е при мъжете, които се оказаха новите кифли. Жените знаят съдбата си от 2-3 седмици и са се примирили с нея. И Недко, миналата година съм ти казал всичко в 19:00, преди да започне церемонията. Защото Недко, миналата година по това време Джена бе "Певица на годината", а не Преслава. Разбра ли ме Недко? :whistling:

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Докъде я докараха Пайнер! Ангел Дончев и педалчетата около него, начело с Карлос, да са репортери от мястото на събитието. :roll1:

Карлос е изпълнител, а не репортер.

Сподели в други сайтове

Недко, имам всичко, защото и миналата година любимата ми (според теб) не ми ги е казала. И знам защо подпитваш Недко. Никой тук освен Стенли не знае нищо. А сте много любопитни, направо ръцете ви изгарят пред компа. Хайде нещо авансово, че сте мои хора, а аз не съм дебил като други едни хора. Тази година Недко, драмата е при мъжете, които се оказаха новите кифли. Жените знаят съдбата си от 2-3 седмици и са се примирили с нея. И Недко, миналата година съм ти казал всичко в 19:00, преди да започне церемонията. Защото Недко, миналата година по това време Джена бе "Певица на годината", а не Преслава. Разбра ли ме Недко? :whistling:

Не те разбрах, Цветане.

Просто предположение - изобщо си нямаш идея кой с какво ще бъде награден.

А това с мъжете, всеки може да го каже.

Нали се правиш на много вътрешен... почвай да снасяш инфо... :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Карлос е изпълнител, а не репортер.

Карлос е педал, който е приятел с Ангел Дончев, който пък се прави на репортер от мястото на събитието, заедно със своите швестерки. :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Не те разбрах, Цветане.

Просто предположение - изобщо си нямаш идея кой с какво ще бъде награден.

А това с мъжете, всеки може да го каже.

Нали се правиш на много вътрешен... почвай да снасяш инфо... :1000 (19):

Аз съм вътрешен, такъв съм от много години. И аз снасям инфо от много години и то вярно. В тази фирма всичко е предпоследно и затова е добре да се види репетицията за церемонията довечера. В тази връзка, дори 14-годишен вече ще схване откъде идва верният информационен поток, но на теб сигурно ти е трудно. Но щом все до мен опирате всяка година, значи нещо приказките за информатори всякакви се оказват силно преувеличени.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...