foxy_vd Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Тази вечер в 19ч. ще започне церемонията по връчването на 14-те музикални награди на телевизия „Планета“. Хотел „Маринела“ ще стане домакин както на изпълнителите трудили се през 2015 година, така и на гостите, поканени от музикалната компания. Екипът на LIVE, намира място сред медиите гостуващи на церемонията. Всички, които искат да бъдат информирани какво се случва около едно от най-коментираните събития за 2016 година, могат да следят сайтът на LIVE MAGAZINE и официалната ни страница във фейсбук. ------ От тук също можем да научим наградените, ако Емата не пише.... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Докъде я докараха Пайнер! Ангел Дончев и педалчетата около него, начело с Карлос, да са репортери от мястото на събитието. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 http://planeta.tv/news/view/Koi-pecheli-na...-do-razvruzkata Кой е г-н Динев? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 http://planeta.tv/news/view/Koi-pecheli-na...-do-razvruzkata Кой е г-н Динев? Сигурно Коко Динев. Нали все пак тази вечер се събират в много тесен семеен кръг! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Червен килим? :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 http://planeta.tv/news/view/Koi-pecheli-na...-do-razvruzkata Кой е г-н Динев? Dinnev от форума. Този цирк трябва да спре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Червен килим? :roll1: На мен ми звучи интересно, но преминаването по червения килим също се излъчва на живо по принцип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Дефиле на звездите по червен килим и нов водещ на наградите на "Планета" в 14:10 | 5 Само няколко часа остават до началото официалната церемония по връчването на 14 Годишни музикални награди на телевизия “Планета” – 2015. Екипът на музикалната медия вече е изпипал и най-малките детайли около строежа на сцената и на нея вече текат усилени репетиции. Звездите и техните почитатели са нетърпеливи да научат резултатите от гласуването в 15-те категории, както и кои са носителите на Специалните отличия тази година. Новият водещ на VIP церемонията е г-н Динев, който е подготвил едно атрактивно и изпъстрено с много хумор представяне. “Духът на церемонията тази година е доста различен, както и самият концерт. За първи път тази година сме предвидили звездите на телевизия “Планета” да минат по бляскав червен килим”, споделя в аванс мениджърът д-р Хари Янакиев и допълва още: "Заедно с Петя - водещата на “Звездно” екипът ще посрещне изпълнителите, за да научим какви са техните вълнения и очаквания за наградите”. Началото ще бъде поставено в 19:00, но още в 18:00 часа започва дефилето на звездите по червения килим, а свидетели на всичко това ще бъдат тези от Вас, които вече имат билети за музикалния празник. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 На мен ми звучи интересно, но преминаването по червения килим също се излъчва на живо по принцип. В "Звездно" ще го покажат хаххахах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Фоксич, що тая година нямаш призьорите??? Явно любимата ти няма инфо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Фоксич, що тая година нямаш призьорите??? Явно любимата ти няма инфо. Недко, имам всичко, защото и миналата година любимата ми (според теб) не ми ги е казала. И знам защо подпитваш Недко. Никой тук освен Стенли не знае нищо. А сте много любопитни, направо ръцете ви изгарят пред компа. Хайде нещо авансово, че сте мои хора, а аз не съм дебил като други едни хора. Тази година Недко, драмата е при мъжете, които се оказаха новите кифли. Жените знаят съдбата си от 2-3 седмици и са се примирили с нея. И Недко, миналата година съм ти казал всичко в 19:00, преди да започне церемонията. Защото Недко, миналата година по това време Джена бе "Певица на годината", а не Преслава. Разбра ли ме Недко? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Докъде я докараха Пайнер! Ангел Дончев и педалчетата около него, начело с Карлос, да са репортери от мястото на събитието. Карлос е изпълнител, а не репортер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Мале, вярно че наградите бяха днес. Никаква тръпка нямаме вече, пък уж сме най-запалените чалгари. Ужас! Тая фирма до 5-10 години няма да я има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Мале, вярно че наградите бяха днес. Никаква тръпка нямаме вече, пък уж сме най-запалените чалгари. Ужас! Тая фирма до 5-10 години няма да я има. Даже по малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Недко, имам всичко, защото и миналата година любимата ми (според теб) не ми ги е казала. И знам защо подпитваш Недко. Никой тук освен Стенли не знае нищо. А сте много любопитни, направо ръцете ви изгарят пред компа. Хайде нещо авансово, че сте мои хора, а аз не съм дебил като други едни хора. Тази година Недко, драмата е при мъжете, които се оказаха новите кифли. Жените знаят съдбата си от 2-3 седмици и са се примирили с нея. И Недко, миналата година съм ти казал всичко в 19:00, преди да започне церемонията. Защото Недко, миналата година по това време Джена бе "Певица на годината", а не Преслава. Разбра ли ме Недко? Не те разбрах, Цветане. Просто предположение - изобщо си нямаш идея кой с какво ще бъде награден. А това с мъжете, всеки може да го каже. Нали се правиш на много вътрешен... почвай да снасяш инфо... :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Нито ме интересуват тъпите награди,нито са важни. Но искам Галена да ги прибере всичките и да им покаже коя е най. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Карлос е изпълнител, а не репортер. Карлос е педал, който е приятел с Ангел Дончев, който пък се прави на репортер от мястото на събитието, заедно със своите швестерки. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 http://planeta.tv/news/view/Koi-pecheli-na...-do-razvruzkata Кой е г-н Динев? Устата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Не те разбрах, Цветане. Просто предположение - изобщо си нямаш идея кой с какво ще бъде награден. А това с мъжете, всеки може да го каже. Нали се правиш на много вътрешен... почвай да снасяш инфо... :1000 (19): Аз съм вътрешен, такъв съм от много години. И аз снасям инфо от много години и то вярно. В тази фирма всичко е предпоследно и затова е добре да се види репетицията за церемонията довечера. В тази връзка, дори 14-годишен вече ще схване откъде идва верният информационен поток, но на теб сигурно ти е трудно. Но щом все до мен опирате всяка година, значи нещо приказките за информатори всякакви се оказват силно преувеличени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Ще ги чакаме тук по-скоро явно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Ще ги излъчват в канала си? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Ще ги излъчват в канала си? Едва ли. По-скоро ще ги качат по-бързо отколкото предполагахме Няма логика да ги излъчат онлайн а не по собствената ТВ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Сигурно са променили решението си в последния момент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 По принцип "очаквайте в канала" може да означава и че ще качат церемонията по-късно. Дано наистина излъчват на живо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 1 час до простотията с червения килим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Точно в 18 ч. ще започне дефиле на изпълнителите по червеният килим пред зала "EFE" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.