Havana_tropikana Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Браво на Галена !!! Най много награди тази година !!! Някой с една...много бяха дори други без нищо !!! Но Галс смаза смачка и Музикален идол взехме !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Да бяха разделили Балада, вместо да стават такива скандали с Кокаина.... Мен ми е интересен случаят с Галена. Никой друг не е взимал 5 награди.... Какво недоволства? Там проблемът е друг, но ми интересно оправданието какво ще е . :1000 (29): :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 И какво сега? Най-малоумните награди, с най-малоумната церемония EVER! УАХАХАХАХАХ И ТО С 30 ЛВ БИЛЕТ! :lol: :lol: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 хаха, при Оцко малко не го виждам, ама да видим. Коцето не е идол, Галин е модерният, няма за какво да се сърди. И за Певец няма право да претендира, просто защото не пее. Иначе трябваше да му дадат балада, ама предполагам, че сам я е отказал като няма нищо от големите за него. Мислиш, че Кокаинчо не може да се продуцира сам? Дайте по-сериозно, защото снощи е имало голямо пазаруване, в последния момент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Там проблемът е друг, но ми интересно оправданието какво ще е . :1000 (29): :1000 (30): Кажи какъв е проблемът. Дали и там не е сменена наградата за Певица в последния момент? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 И в крайна сметка Галин и Деси Слава ли закриха? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Галена не се сърди. Причините да не е там може да са хиляди.ю най-вероятно не е искала да си губи времето.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Мен ми е интересен случаят с Галена. Никой друг не е взимал 5 награди.... Какво недоволства? Е поне да и дадоха албум,клип и идол а не да и замазват очите с измислени награди! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Има още по-голяма, защото Константин май казва бай, бай, а участията на Пайнер в клубовете му струват към 1 000 000 годишно проход за Пайнер. Той едва ли ще спре да ги кани, все пак ако има конфликт, той е с фирмата, не с колегите си или поне не с всичките. А и има изпълнители, които привличат много интерес, едва ли в това ще се намеси лично отношение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Галена даже е с малко повече участия от официално обявените, хонорарът им е сходен. Хитовете разбира се, че са супер важни, как няма да е важно кой изпълнител е бил най-слушаният?!?! И именно за цялостно представяне през цялата година, Преслава до септември какво направи? Казах това е награда за ЦЯЛОСТНО представяне...Галена взе своята за ИДОЛ, клип и какво още там. Преслава е най-коментираната, търсена, масово одобрявана певица и през 2015 г. Галена винаги е била спорна, та тя не може да изпее на живо една песен, каква певица на годината? Дори нямаше хит като хаваната...айде стига. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Страхотно признание за Галин. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 И без това от доста време се знае, че Константин, Джена, а може би и Райна отиват скоро при Оцко. Нищо ново под слънцето! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Певица на годината - Преслава ееее тва е най-важно , браво кралице за 7-ми път истинска ЛЕГЕНДА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Мислиш, че Кокаинчо не може да се продуцира сам? Дайте по-сериозно, защото снощи е имало голямо пазаруване, в последния момент. Точно така. Галин сега съвсем ще си мечтае за участие в Plazza Dance Center. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 ПРЕСЛАВА - Певица на 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, 2014, 2015 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Да бяха разделили Балада, вместо да стават такива скандали с Кокаина.... Мен ми е интересен случаят с Галена. Никой друг не е взимал 5 награди.... Какво недоволства? Най-много заслужаваше "Певица на годината" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Той едва ли ще спре да ги кани, все пак ако има конфликт, той е с фирмата, не с колегите си или поне не с всичките. А и има изпълнители, които привличат много интерес, едва ли в това ще се намеси лично отношение. И какво общо имат колегите, с мениджърската дейност на Пайнер? Какви са те в цялата схема освен стока за изкарване на пари от фирмата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kod97 Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 ПРЕСЛАВА - Певица на 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, 2014, 2015 Тоя пък не се спря с тая утайка. Хора по на 20 и няколко години с държание като на 12. :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Мислиш, че Кокаинчо не може да се продуцира сам? Дайте по-сериозно, защото снощи е имало голямо пазаруване, в последния момент. Сам ще се оправя той, да, не го мисля него. Ти друго предварително инфо ли имаше за наградите? За мен купени са 2 награди - Мара и Цура. Преслава, колкото и да не заслужава според мен, за шефа си е номер 1 по приходи, а и нямаше някоя, която да изпъкне през 2015, така че там по навик й я дават. Всичко друго раздадено е резонно и очаквано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 ПРЕСЛАВА - Певица на 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, 2014, 2015 не ти ли стана малко неудобно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 https://www.facebook.com/pitieto/photos/a.1...e=3&theater Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 не ти ли стана малко неудобно? Защо? Не съм взел аз наградата :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Точно така. Галин сега съвсем ще си мечтае за участие в Plazza Dance Center. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Той и без това не го канише, май само веднъж. Само Кали е пяла с музиканти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 И без това от доста време се знае, че Константин, Джена, а може би и Райна отиват скоро при Оцко. Нищо ново под слънцето! Снахичката не я виждам аут от Пайнера скоро :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Защо? Не съм взел аз наградата :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.