stereoto_ Публикувано на Януари 21 Report Share Публикувано на Януари 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Не ми харесва. Много по-слабо от другите му песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Променили са я доста от варианта, който чух ..но въпреки това отново не е слушаема Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Добре де тея ще качат ли една нормална песен? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Не ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 От всичко дотук, май само Даяна става за нещо, но да видим каква песен ще ѝ пуснат... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ангел-чо имаше една много яка песен в началото - "Ела без него"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Посети моя сайтhttp://prikachi.com/images.php?images/719/8587719C.png Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Посети моя сайтhttp://prikachi.com/images.php?images/719/8587719C.png Кво се хвалиш, бе ? И аз го имам - хваля ли се - не! Като си го имаш си го дръж и му се радвай! Адски комплексарско е това, защото бас ловя,че като нямаш някакъв мастер и влизаш да теглиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 На мен ми хареса. Кефи ме дрезгавият глас на мангала в началото. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Посети моя сайтhttp://prikachi.com/images.php?images/719/8587719C.png :roll1: :roll1: :roll1: Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Музиката е супер! Биолчев му е направил яка песен ама с това реване няма как да стане. Да, жалко за хубавата мелодия. "Компанията" на Оци танка не тръгва много добре. Иначе ме кефи текста на припева, могат да се поздравят не само нахални същества, но и големи досади в настоящ момент. :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Тая музика в други ръце щеше да пръсне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Песента никак не е лоша, но клипа и анцузите са култ на селяндурщината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.