Cally-Pressyfan' Публикувано на Януари 22 Report Share Публикувано на Януари 22 1. Композитор на годината - Велислав Драганински – 18 - Николай Пашев – 16 - Даниел Ганев – 14 - Оцко – 12 - Кости – 8 2. Аранжор на годината - Оцко – 17 - Велислав Драганински – 15 - Даниел Ганев – 15 - Николай Пашев – 13 - Кости – 8 3. Текстописец на годината - Анастасия Мавродиева – 41 - Мариета Ангелова – 16 - Тина Денчева – 6 - Росен Димитров – 5 - Петя Радева - 0 4. Режисьор на годината - Георги Манов – 31 - Николай Нанков – 20 - Станислав Христов – Стенли – 8 - Николай Скерлев – 6 - Людмил Иларионов – Люси – 2 5. Дебют на годината - Джулия – 52 - Сопрано – 10 - Карамел – 3 - Пресила – 2 - Николета – 0 6. Най-бързо прогресиращ изпълнител - Яница – 31 - Теди Александрова – 23 - Татяна – 7 - Галин – 6 - Ваня – 1 7. Успехи зад граница - Азис – 39 - Андреа – 17 - Глория – 6 - Галена – 4 - Деси Слава – 2 8. Оригинално медийно присъствие - Луна – 29 - Преслава – 20 - Деси Слава – 13 - Гергана – 5 - Кали – 1 9. Оригинално сценично присъствие - Галена – 35 - Глория – 29 - Андреа – 5 - Цветелина Янева – 2 - Малина – 0 10. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена - "Една жена" – 27 - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" – 21 - Джена - "Спри да ми досаждаш" – 12 - Яница ft. Константин - "Вземай задължително" – 5 - Анелия - "Генерал" – 2 11. Най-добро изпълнение на живо - Глория – 27 - Емилия – 19 - Деси Слава – 15 - Преслава – 4 - Ивана – 3 12. Баладичен хит на годината - Константин ft. Деси Слава - "Болка в минути" – 33 - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" – 25 - Ивана - "Ало, мамо" – 7 - Глория - "Прегърни ме" – 5 - Фики - "Душа" – 0 13. Дискотечен хит на годината - Фики - "Бум" – 24 - Галин - "Парата ако хвана" – 15 - Анелия - "Генерал" – 11 - Галена & Sergio - "Pantera" – 10 - Яница ft. Анелия - "Грешната" – 10 14. Дуетна песен на годината - Галена и Деси Слава - "В твоите очи" – 45 - Емилия и Борис Дали - "Обичай ме" – 15 - Преслава и Фики - "С теб или с никой" – 4 - Емилия и Тони Стораро - "Питбул" – 3 - Фики и Азис - "Блокиран" – 2 15. Видеоклип на годината - Галена - "Една жена" – 32 - Деси Слава - "Не го прави" – 23 - Малина - "При теб ми е сърцето" – 7 - Галена - "Стара каравана" – 4 - Галена & Sergio - "Pantera" – 3 16. Албум на годината - Глория - "Пясъчни кули" – 36 - Галена - "Кой" – 18 - Ивана - "Не давам да се даваме" – 10 - Емилия - "Ех, Българийо, красива" – 4 - Мария - "Твоите сто лица" – 2 17. Песен на годината - Азис - "Хабиби" – 33 - Преслава - "На тебе не отказвам" – 20 - Анелия - "Генерал" – 8 - Галена & Sergio - "Pantera" – 5 - Галин - "Парата ако хвана" – 3 18. Певец на годината - Галин – 32 - Фики – 19 - Азис – 11 - Константин – 6 - Борис Дали – 2 19. Певица на годината - Галена – 28 - Емилия – 16 - Преслава – 12 - Джена – 8 - Яница – 5 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 За всеки по нещо. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 За всеки по нещо. :1000 (33): Ами, напротив - Анелия, Емилия, Преслава, Джена и т.н. нямат нито една награда, защото Галена обира всичко :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Много се радвам за Яни че взе Прогреса. Галена мачка всички - цели 5 награди. Преслава с 0 награди Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Галена мачка всички - цели 5 награди. От които повечето са незаслужени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 От които повечето са незаслужени. И коя е незаслужена ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Не мисля, че това, което сте дали на Галена е незаслужено... Май свикнахте големите награди да се разпределят между първите няколко в чалгата. Единствено не приемам прогреса на Яница. Не го отричам, но този на Александрова е много по-видим. И по концерти и вечер по кръчми и дискотеки. Но не се изненадах, все пак тук Яница се бута във всеки втори пост и се залъгахте сами, че се превърна в нов фактор. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 И коя е незаслужена ? Всичките без тази за дуета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Всичките без тази за дуета. Само за теб явно. Яд те е че Преса не взе нито 1 награда ли ? Че тя залязлата дори не може да си мечтае да я номинират. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Не мисля, че това, което сте дали на Галена е незаслужено... Май свикнахте големите награди да се разпределят между първите няколко в чалгата. Единствено не приемам прогреса на Яница. Не го отричам, но този на Александрова е много по-видим. И по концерти и вечер по кръчми и дискотеки. Но не се изненадах, все пак тук Яница се бута във всеки втори пост и се залъгахте сами, че се превърна в нов фактор. Какъв прогрес точно има Теди Александрова? Има хит, който да не е гнусен кючек с пошъл текст ли? Или е направила някакъв клип интересен или поне веднъж се е облякла като за света? Яница, колкото и да е зле и цялата "истерия" тук по нея да е абсурдна, поне се забелязва малко повече от преди. ГЛОРИЯ х 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Само за теб явно. Яд те е че Преса не взе нито 1 награда ли ? Че тя залязлата дори не може да си мечтае да я номинират. Божеее, как ще е залязла :mf_surrender: Ако тя е залязла, то тогава другите даже не са изгрявали :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Само за теб явно. Яд те е че Преса не взе нито 1 награда ли ? Че тя залязлата дори не може да си мечтае да я номинират. Оригинално сценично присъствие - Последните и сценични изяви са абсолютна трагедия. Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Тази награда трябваше да я вземат Емилия и Борис Дали за прекрасната им актьорска игра в "Обичай ме" . Видеоклип на годината - Прехвален клип от където погледнеш. Певица на годината - Та тя дори не може да пее. Хора, осъзнайте се най-после. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Певица на годината - Та тя дори не може да пее. Хора, осъзнайте се най-после. А ти се осъзнай, че за тази категория не са важни гласовите данни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Какъв прогрес точно има Теди Александрова? Има хит, който да не е гнусен кючек с пошъл текст ли? Или е направила някакъв клип интересен или поне веднъж се е облякла като за света? Яница, колкото и да е зле и цялата "истерия" тук по нея да е абсурдна, поне се забелязва малко повече от преди. ГЛОРИЯ х 2 Ми, че тя и Яница не блести с много интелектуални текстове и поведение. Да, Яница я забелязахте сега повече от преди, което е жалко, защото в началото имаше приятни мелодии и текстове, после започна да се облича и държи като евтина магистралка и сега вече го радава същото ама с повече пари. Точно вие й обърнахте внимание, чак когато се разчекна, така че не ми говори за морал. Александрова е последната чалгаджийка, на която симпатизирам, но е факт, че отвъд замъгления ви от възбуда поглед покрай Яница, срутва дискотеките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 А ти се осъзнай, че за тази категория не са важни гласовите данни. Напротив. Не случайно се казва ПЕВИЦА на годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Не знам какво му обръщате внимание, че Преслава била залязла... Той си се радва за Галена и Преслава, но явно не вижда, че Емилия и Анелия също нямат нещо, което точно за Емилия не мога да приема. Но все пак... не знам той за какви награди се радва, при положение, че тези награди ги пише само тук, нито ще се раздадат наистина, нито нищо. Умира си от тъпотия момчето и няма кво да прави, оставете го, явно животеца му е скучен. За наградите / Ами какво да кажа... Емилия, Преслава и Анелия без награда... Фики и Галин с по 1 награда, за сметка на това Галена с 5. Не знам, не съм доволен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Ми, че тя и Яница не блести с много интелектуални текстове и поведение. Да, Яница я забелязахте сега повече от преди, което е жалко, защото в началото имаше приятни мелодии и текстове, после започна да се облича и държи като евтина магистралка и сега вече го радава същото ама с повече пари. Точно вие й обърнахте внимание, чак когато се разчекна, така че не ми говори за морал. Александрова е последната чалгаджийка, на която симпатизирам, но е факт, че отвъд замъгления ви от възбуда поглед покрай Яница, срутва дискотеките. Кои сме тези "ние"? :1000 (29): Ест, че Теди се пуска повече в дискотеките, но това не е от миналата година, а още от 2013-та. Така че прогрес и разлика при нея няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Аз също не съм съгласен за Певица, но за Певец със сигурност много повече! Всъщност певеца на годината трябва да бъде Константин или Азис. Харесвам Галин повече от тях в момента и е по-актуално име. Но не се гласува за име! Песни, хитове които са направени през годината. Мисля, че Азис и Константин имат по-успешна година! Особено пък Азис с това "Хабиби" колкото и да съм си го пуснал два пъти и да не слушам такъв тип песни, не мога да отрека какъв огромен хит стана! За всичко друго съм съгласен. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Кои сме тези "ние"? :1000 (29): Ест, че Теди се пуска повече в дискотеките, но това не е от миналата година, а още от 2013-та. Така че прогрес и разлика при нея няма. Няма да ви изброявам по именно, да не вземе някой да се обиди, че съм го изпуснал. :1000 (29): Вие сте тези, които бутате Яница за нещо свежо в чалгата а тя далеч не е нищо такова. Не се обиждай толкова лесно от такива обикновени обръщения. Александрова я пускат от 2013 активно по дискотеки, спор няма. И точно заради това според мен е по-логично да й се сложи лепенка прогрес, защото успя да овладее вълната и да я развие. Видя се и на концерта, въпреки, че излезе след Яна, разликата между двете във времето не беше толкова голяма. За съжаление обаче колкото и да спорим и при двете прогрес е равно на регрес... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 За всеки по нещо. :1000 (33): Да бе, глупости, много добре са си даже. Така си е точно, наградени са като цяло заслужилите и точно тук няма награди за някои имена, само защото са известни и едва ли не задължително трябва да вземат нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Певец на годината Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Галка прави най- хубавите клипове последните 4 години. Запомнете го и спрете да бутате любимките си, когато снимат по мазетата в Пайнер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Единствено не приемам прогреса на Яница. Не го отричам, но този на Александрова е много по-видим. И по концерти и вечер по кръчми и дискотеки. Но не се изненадах, все пак тук Яница се бута във всеки втори пост и се залъгахте сами, че се превърна в нов фактор. Какъв прогрес има пък Александрова ? Сериозно ли ? С тези текстове ? Я посочи някой лош текст на Яница ? Теди Александрова прогресира единствено чрез мазни кючеци, които се слушат в кръчми и дискотеки, докато един нормален човек би си пуснал Яница по всяко време и навсякъде. Хитовете на Ломска се слушат само в дискотеки, иначе не я ебават за нищо през останалото време. Крис, ако имаш жена и отидеш да еб*ш к*рва, на следващия ден ще останеш ли с нея или ще си със жена си? Същото e. Умира си от тъпотия момчето и няма кво да прави, оставете го, явно животеца му е скучен. Не може някакво лапе да ми казва дали живота ми бил скучен или не след като цял ден висиш във форума и хвалиш залязлата Преса. Моят живот въобще не е скучен, искам да се успокоиш затова, на 15 години би трябвало да ти е дошъл ума вече, защото може би не е. Колкото и да плюете Галена, тя заслужава абсолютно всички награди. Както казах - Преслава не трябва да я има и в номинациите дори. Като пусне някой хит, може би тогава. А ако се определяше ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА само по гласови възможности - повярвай, няма да е нито Преслава или Галена. А защо не си доволен от наградите бе Динко? Все незадоволено оставаш... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Оригинално сценично присъствие - Последните и сценични изяви са абсолютна трагедия. А на Преслава са по-интересни, така ли? Наградата е за ОРИГИНАЛНО присъствие, не се сещам за никой друг, които да се старае толкова много за представянията си. Малина и Цветелина Янева до някъде, но както се вижда са крайно безинтересни. Абсолютно всичко си е заслужено, може би единствено артистичността беше за Ема и Борис, ама това си е мое мнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.