DeanWinchester Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Галена пак мачка и естествено винаги има хора, които не могат да го преживеят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Доста обективно като цяло. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Браво! Нито една награда за наглата. Реално нищо не заслужава. Само медийно заради Вип-а, ама и там Луна я мачка, така че... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kod97 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Браво! Нито една награда за наглата. Реално нищо не заслужава. Само медийно заради Вип-а, ама и там Луна я мачка, така че... Даже и Деса заслужава повече там, поне го спечели, а не излиза и се връща 15 пъти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Какъв прогрес има пък Александрова ? Сериозно ли ? С тези текстове ? Я посочи някой лош текст на Яница ? Теди Александрова прогресира единствено чрез мазни кючеци, които се слушат в кръчми и дискотеки, докато един нормален човек би си пуснал Яница по всяко време и навсякъде. Хитовете на Ломска се слушат само в дискотеки, иначе не я ебават за нищо през останалото време. Крис, ако имаш жена и отидеш да еб*ш к*рва, на следващия ден ще останеш ли с нея или ще си със жена си? Същото e. Не може някакво лапе да ми казва дали живота ми бил скучен или не след като цял ден висиш във форума и хвалиш залязлата Преса. Моят живот въобще не е скучен, искам да се успокоиш затова, на 15 години би трябвало да ти е дошъл ума вече, защото може би не е. Колкото и да плюете Галена, тя заслужава абсолютно всички награди. Както казах - Преслава не трябва да я има и в номинациите дори. Като пусне някой хит, може би тогава. А ако се определяше ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА само по гласови възможности - повярвай, няма да е нито Преслава или Галена. А защо не си доволен от наградите бе Динко? Все незадоволено оставаш... Извинявай "големия"... 16 годишен на 15 годишен вика лапе... Аз не съм доволен заради Емилия, не заради Преслава. Преслава нищо не заслужава, Емилия да. Цял ден слабо да вися във форума, ако ти си така, съжалявам, но не всеки е като теб. Спирам да спамя, заради такива като теб не си заслужава бана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Щом Емилия и Галена водят в категорията "Певица на годината", могат спокойно да си разделят Певица/Идол на наградите на Планета. Емилия по я виждам като Певица на годината, все пак е по-пееща, а и нали в Пайнер броят "Идол" за най-висока оценка за годината, нека си я вземе Галя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Емилия без нищо!? Т'ва не е сериозно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Доста обективно, като цяло. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Здравейте за първи път и от мен може би следя форума близо година и нещо и реших този път да си направя регистрация , защото гледам , че е доста интересно! Относно темата не съм съгласен с наградите тук , особено за Певица , хора осъзнайте се неможе една бездарна жена като Галена да е певица , според мен заслужава или Преслава или Емилия , но първата няма как да е певица тук понеже е доста плюта поне по мой наблюдения тук , но навън е съвсем друго ,навън хората си харесват най-много Преслава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Според мен така изглеждат доста обективно наградите. Имаше и по-оспорвани категории и аз лично съм се колебала кой заслужава повече, но мисля че така резултатите са супер. Иначе няма смисъл да се спори за наградите на Галена, заслужава си ги на 100%. Преслава колкото и да ми е любима освен "На тебе не отказвам" друго нищо интересно не е пуснала през годината... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Ами, напротив - Анелия, Емилия, Преслава, Джена и т.н. нямат нито една награда, защото Галена обира всичко :1000 (29): Накара ги мръсната смядовска лапачка всичките си фенове да се регистрират където е възможно да я бутат още педи 3 години и голям монопол налага! Много подла и мръсна, но важното е, че след всеки концерт реве, че и в топ 10 по прием не е! Разни като Тотя, Александрова и т.н. я смазват даже! Мисля, че е време от БАБХ да открият нещо нередно във вафлите "Боровец" и да ги спрат от производство! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Накара ги мръсната смядовска лапачка всичките си фенове да се регистрират където е възможно да я бутат още педи 3 години и голям монопол налага! Много подла и мръсна, но важното е, че след всеки концерт реве, че и в топ 10 по прием не е! Разни като Тотя, Александрова и т.н. я смазват даже! Мисля, че е време от БАБХ да открият нещо нередно във вафлите "Боровец" и да ги спрат от производство! Евала. Колко си само прав за всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Боже поне им напечатайте по една грамота, за да си създадете илюзията, че сте необходимата критика на попфолка със значимост и тежест в мнението. Певиците не дават пет пари за тъпите ви анкети, гласувания и "награди", които си раздавате и забележете, че вашето мнение тук винаги се различава от масовото. Четете коментари на необременени фенове в тубата и слезле на земята, моля! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Боже поне им напечатайте по една грамота, за да си създадете илюзията, че сте необходимата критика на попфолка със значимост и тежест в мнението. Певиците не дават пет пари за тъпите ви анкети, гласувания и "награди", които си раздавате и забележете, че вашето мнение тук винаги се различава от масовото. Четете коментари на необременени фенове в тубата и слезле на земята, моля! Пълни простотии. Спечелилите тук са в съответствие с реалните най-успешни в категориите. Кво се различава. Това дали определено мнение е получило гласност не променя с неговата правота. А защо изобщо мислиш, че нас ни интересува кой какви пари дава за тези теми? Те са традиция във форума и са си за наш кеф, това е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Боже поне им напечатайте по една грамота, за да си създадете илюзията, че сте необходимата критика на попфолка със значимост и тежест в мнението. Певиците не дават пет пари за тъпите ви анкети, гласувания и "награди", които си раздавате и забележете, че вашето мнение тук винаги се различава от масовото. Четете коментари на необременени фенове в тубата и слезле на земята, моля! Аха, начи като няма нищо за Фатмето, тия форумните анкети са тъпи и на никой не му дреме за тях, ама ако води с половин глас е ебаси гордостта, все едно е спечила не едно Грами, ами минумум две торби. Трудно ми е да преценя такива твои изказвания дали са по-смешни или жалки. Май и двете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Пълни простотии. Спечелилите тук са в съответствие с реалните най-успешни в категориите. Кво се различава. Това дали определено мнение е получило гласност не променя с неговата правота. А защо изобщо мислиш, че нас ни интересува кой какви пари дава за тези теми? Те са традиция във форума и са си за наш кеф, това е. Ебахти кефа - да принизите рабоатата на целия жанр, за да изтъкнете ДУЕТЕН изпълнуитл на 2015 - Галена. Моите уважение към нея. Заслужава да вземе певица, дует и до там. Преслава събрала над 500000 в страницара си и народа я избра неофициално като претендент за Евровизия - неща, които създават новата история на попфолка. Пак ще се прибере освирквана ако не си знае реалните позиции и възможности, а вие очевидно и хвърляте пясък в очите по подобен начин Леля ти Ан Нем, не се гордея. Влизам да ВИ ГО натъртвам. Реално никой не го боли за 100 фанатични мнения (вероятно и моето сред тези 100), които отделят твърде много време за подобен тип дейност. Няма да ти казам колко умен си по скалата от 1 до 10 щом не си разбрал, че ако Деса спечели някоя анкета, не ми е кеф. Кефа идва от това, че тука някои получават паник атаки като я видят с най-много гласове. Наслаждавам се как се надпреварвате да оправдавате/отричате всеки малък или голям успех с всевъзможни нелепи причини. От страни сте такъв цирк. Гордост е ДесиСлава да бие Преслава в анкета да. Дай боже всеки му. Преслава от години е тотален фаворит и много трудно се случва! Но по голяма гордост е когато показва коя е на голямата сцена. И хората се събуждат и започват да ценят това, което имат, съдейки по коментарите. Горд съм, че хората гледат на любимия ми изпълнител като сериозен и можещ. Хитовете са важни за изпълнителя , не за мен. Рядко харесвам това, което харесва масата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ебахти кефа - да принизите рабоатата на целия жанр, за да изтъкнете ДУЕТЕН изпълнуитл на 2015 - Галена. Моите уважение към нея. Заслужава да вземе певица, дует и до там. Преслава събрала над 500000 в страницара си и народа я избра неофициално като претендент за Евровизия - неща, които създават новата история на попфолка. Пак ще се прибере освирквана ако не си знае реалните позиции и възможности, а вие очевидно и хвърляте пясък в очите по подобен начин Това са различни неща просто. Тия фенове, които ги е събрала в страницата, и които са гласували за нея, много добре знаеш, че са го направили на база цялостните ѝ качества и цялостната ѝ кариера. А наградите за 2015та са си за 2015та и конкретните успехи на продукцията през нея, на работата през нея. Ако Преслава е била най в някоя категория, нямам против да спечели, ама нито е с най-успешна самостоятелна песен, нито с най-успешна дуетна, нито с най-ротирана песен по дискотеките, нито направи концерт като Глория, даже в медиен план Луна беше сензацията на сезона. Те затова "Пайнер" го измислиха този "Музикален идол", абстрактна категория, която като се наложи, да могат да я дадат на Преслава - награда за комплексни качества, име, отношение на феновете и изпълнителите към нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Не ти личи - както и не ти върви да се правиш на ларж, щото не аз влизам да изтъквам величието на Фатмето при най-малкия повод за това. Единствения който получава нервни сривове наоколо си май ти, а и трибуквения ти съмишленик май. Ама оня си е истерикче по-принцип, та прави по-малко впечатление. И то щото не търпиш критика, и не може да приемеш простите факти, че Фатмето е твърде далеч от там, където ти се иска. То затова стигаш до там сам да си противоречиш, както е очевидно и за малките деца. А това на мен ми доставя попарвам празните ти надежди за величие Фатмишково и да ти гледам сеира, повече, отколкото можеш да си представиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Пълни простотии. Спечелилите тук са в съответствие с реалните най-успешни в категориите. Кво се различава. Това дали определено мнение е получило гласност не променя с неговата правота. А защо изобщо мислиш, че нас ни интересува кой какви пари дава за тези теми? Те са традиция във форума и са си за наш кеф, това е. Различава се с това, че Фатмето нищо не взима, инак Слави щеше да изкара класацията най-достоверната в целият свят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 "Една жена" ми стои прекалено прехвалена, баладата трябваше да е за Емилия... Абсурдно е най-хубавата песен тази година да няма награда, като цяло и Емилия. От друга страна ме кефи факта, че дори и без награда е втора, плътно зад победителя в почти всички категории, в които е номинирана. Златната среда. Преслава също имаше силна година и ми е странно някак. Наградите на Планета абсурд да имат нещо общо. Все пак и на много места е справедливо, особено за песен, певец и певица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.