borisslav1 Публикувано на Януари 27 Report Share Публикувано на Януари 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Ужасна е. Ще я въртят и тази песен по Планета, тази иска в Пайнер, ама едва ли хаххаха Затова и не е подписала с Оцко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Хахахахаха :Д:Д:Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 ПС - В клипа ме плаши тази жена, не се ли вижда в огледалото!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Джина пак скандализира с визия. Мен пък ме кефи с гола глава. Песента не е нещо особено или пък нещо нечувано, нито пък клипа е нещо невиждано. Дет се вика, очаквах повече, някак си, Джина също се е хванала за Кости като удавник за сламка, време е да разнообрази с някви други автори. . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Леле, какво й стана на тая жена... на колко години стана, че такива песни прави? Въобще не й отива. Я да вземе да направи нещо сериозно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Нямам думи. Браво на Джина...много и отива провокацията и в клипа в текста! Да продължава в същия дух! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Харесва ми, че Джина обмисля визията на проектите. Изглежда супер в целия клип, но нищо друго не ме впечатли - аз слушам песните, клиповете гледам по един-два пъти, освен ако не е Теди Ал. Песента е стандартна, нищо ново. Не мисля, че имате основание да плюете, при положение че харесвате тези песни, изпети от други изпълнители. Никакво развитие не виждам, просто следване на вълната. По-хубава е от предната й, но пак няма да я слушам - това звучене тотално ми е омръзнало. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 "Music Tube" Не е ли подписала с Боцко? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Пак кражба! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Страхотия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Песента направо ми мина незабелязано покрай видеото, което рядко или почти не се случва. По принцип обръщам повече внимание на самата песен, но тук с огромен интерес изгледах видеото. И то какво се оказва, пак било взаимствано, но никой не е открил нещо извънземно и велико. Хареса ми самата идея на гранд дамата която обикаля и става свидетел на различни случки. А това накрая със силикона беше забавно. Определено видеото ме грабна и ми допада с тази прическа. Не виждам нищо лошо да е по-различна от масовката, чак пък скандално, не е със съвсем избръсната глава като Слави Трифонов. А и я влезте малко в час, има толкова хора които са болни примерно и правят химиотерапия и нямат коси например.... това е и един вид подкрепа. По този начин човек също може да изглежда добре. Жената се поддържа, има хубаво тяло..... изобщо - аз съм за. Текста на песента не е лош, но да не набляга само на такива неща, не е необходимо. Както и втора поредна еднотипна песен за нея от Оцко. Самия текст и клип си подхождат, но музиката не е нещо по-хитово или интересно за нея. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Оооооо, много е яка песента, супер зарибяваща. Не е по-добра от предишната, но отново зарибява. Тесктът много ми харесва, доста е актуален, защото в България за всичко плюят, а не гледат себе си. Обаче визиите й са страшнички наистина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Не ми харесва, да не кажа, че е ужасна... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Много ми харесва. Джина взе да пуска доста интересни проекти след Ара. Това е един от най-добрите й клипове. Песента е малко по-комерсиална, отколкото ми се искаше, но става. Без компания тя определено се развива по-добре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Добър проект. Жалко, че музиката е малко скука. Текстът е силен. Визиите крещящи. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Малоумна история.... само едни хубави обувки в целия "проект". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Първо - някой се е подиграл сериозно с носа й, второ - тази жена не разбра, че с дълга коса е къде къде по-хубава и приятна. Видеото е изключително слабо, ужасно заснемане. Песента скучна и изтъркана, Джина какви неща правеше преди - да ти е кеф да ги слушаш, това е за боклука, голям зор да се пусне по комерса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Тя жената им го изпя, те пак не я разбраха и я оплюха... Иначе песента като музика е малко бие на Живко Добрев и Димана, но не е никак лоша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Някой като се спусне по склона на комерса и направо се пребива на кълбета... Музика, аранжимент и тема са ми доста омръзнали. Джина трябва дразбере, че тя сама по себе си е достатъчна провокация без да се налага да си стриже косата, да се маже с карантия и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Текста е супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Кефи ме колко е нестандартна Джина и как не й пука - нека има разнообразие, и без това не са много поп-фолк изпълнителките, които рискуват с различна визия. Интересен е клипът, и песента не е лоша, браво - текстът е много добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Йосмата беше по-яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Отврат. Винаги е била противна. Да вземе да се откаже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.