Fast Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Стоева е страшна MILF-ка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Отврат. Винаги е била противна. Да вземе да се откаже. Луда ли си. Джина има много силни песни в дискографията си. Тежки и хубави текстове. Няколко попфолк резачки от Кости. Дори една от първите й песни май беше Милвай ме там с едни млека се мазаха. Много се въртеше по радиата на времето. За мен тя е като Есил Дюран на АРА мюзик. Никога не е била сред топ имената, но всеки я цени и уважава заради таланта, хубавите песни, достойно присъствие и т.н. НО .... след скандалите с АРА много ми падна в очите и с тези селски плювни, и с тези долнопробни песни. Като цяло предполагам, че има комплекси тъй като след силния период на Докога и Сървайвър, тя отново потъна в 3-та група,а това не й се понрави. Кофти е, когато не могат да се примирят с предела на възможностите си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Супер проект, браво на Джина. Никол в клипа е прекрасна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Текста ми харесва , но до там . Песента е слаба , а Джина е доста не артистична . Предната и беше ок между другото , ако беше в някоя компания можеха чрез ротация да я наложат . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 1:23 Оцковица пак е крала... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 1:23 Оцковица пак е крала... Скоро очакваме и да окраде мегахита "Къде са кайсиите". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Луда ли си. Джина има много силни песни в дискографията си. Тежки и хубави текстове. Няколко попфолк резачки от Кости. Дори една от първите й песни май беше Милвай ме там с едни млека се мазаха. Много се въртеше по радиата на времето. За мен тя е като Есил Дюран на АРА мюзик. Никога не е била сред топ имената, но всеки я цени и уважава заради таланта, хубавите песни, достойно присъствие и т.н. НО .... след скандалите с АРА много ми падна в очите и с тези селски плювни, и с тези долнопробни песни. Като цяло предполагам, че има комплекси тъй като след силния период на Докога и Сървайвър, тя отново потъна в 3-та група,а това не й се понрави. Кофти е, когато не могат да се примирят с предела на възможностите си. Есил Дюран е много пред Джина Стоева и има къде къде страхотни песни. Есил я харесвам, но Джина никога. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Жал ми е за добри изпълнители като започнат с такива проекти... И това, и предното и са много ниско ниво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.