Jump to content

Lucifer / Луцифер

Препоръчани коментари

lucifer-tv-show-image.jpg

## Режисьор : Лен Уайзман

## Сценарист : Майк Дрингенбърг, Нийл Гайман

## В ролите : Рейчъл Харис, Лорън Гърман, Кайла Иуъл, Кевин Алехандро, Лелси-Анн Бранд, Ди Би Уудсайд, Том Елис

## IMDB : 8.7 от 11,351 гласували Линк към IMDB

## Държава : САЩ

## Година : 2016

## Времетраене : 45 минути

## Резюме : Отегчен и нещастен Господаря на ада Луцифер Морнингстар изоставя трона си и отива в Лос Анджелис, където притежава нощен клуб. Очарователен, харизматичен и дяволски красив, Луцифер се наслаждава на почивката си с вино, жени и песни. Но един ден красива певица е убита пред клуба му. За първи път Луцифер усеща, че сякаш нещо вътре в него се е пробудило. Състрадание? Симпатия? Подобна мисъл притеснява както него, така и най-добрият му приятел Мазикиън - свиреп демон, приел образа на красива млада жена. Убийството привлича вниманието на полицейски инспектор Клоуи Дансър, която презира Луцифер, но е заинтригувана от способността му да изкарва на бял свят тайните на хората. В същото време Бог изпраща ангел Аменадил в Лос Анджелис. Той има трудната задача да убеди Луцифер да се върне в подземния свят.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Бях луднал от очакване на този сериал. Гледах първия епизод още като изтече (през септември?), след това го гледах още веднъж официално като го излъчиха - супер надъхан бях.

Втори и трети епизод - супер надъхан.

После прогресивно почна да ми спада интересът. Осми и девети епизод ги изгледах буквално насила и сега десети съм в колебание дали изобщо си залужава труда.

:mf_surrender:

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

Страхотен сериал. Скоро изгледах на един дъх първи сезон и се радвам, че се съчета с излизането на 2-ри.

Доста добре е направен, на моменти дори е забавен. Доволна съм от избора си да го следя. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...