anelia Публикувано на Януари 28 Report Share Публикувано на Януари 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Копие на "Горе-долу"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 "Дай ми" е най-новият видеоклип, който може от тази вечер да гледате по Hit Mix Channel, а с него своя дебют прави Исмаил Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Това момче има страхотен глас! Желая му успех :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Уникална е, не съм я спирала от вчера :g2: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Това е един приятел на Фики, сигурно той го е уредил със Софи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 "Дай ми" е най-новият видеоклип, който може от тази вечер да гледате по Hit Mix Channel, а с него своя дебют прави Исмаил По Планета също ще се върти. Не е подписвал с Хит Мюзик. Страшна песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Като за дебютна песен това си е направо супер! Софи прави много яка песента. Личи си стилът на Оцко, обаче е нещо по-интересно и мисля, че всичко е в границите на нормалното и като текст и като музика. Видеото също не е никак зле. Успех! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Яко ме зариби! Фики 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Готина песен, браво! В момчето има потенциал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Айде, още един, дето да нарива като Фикрет, мерси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Браво, хвалете цингите, правете ги звезди, възхищавайте им се, слушайте циганските вокали, а после се чудете защо излизат новини за махането на История славянобългарска, за забрана на кръщаването, за съвместно съжителство и т.н. За всичко сме си виновни ние. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Гласът му е сякаш по-приятен от Фикиния, куплетите са готини, но припевът тъп и включванията на Софка - от един момент нататък много натрапчиви. Тъпее ми всичко, като цяло. Добре пее момчето иначе. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Не ми допада много, много. Текста куца яко, мелодията няма никаква кулминация, Софи е яка. Като за първа песен не е зле.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Като за дебютна песен това си е направо супер! Каква дебютна песен, тоя пее от години, даже ни представя 2 пъти на измислената Тюрковизия https://www.youtube.com/watch?v=02KQW2T0IwQ https://www.youtube.com/watch?v=OI7zk2Jjim0 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Този май е помак. Поне на такъв ми прилича. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Браво, хвалете цингите, правете ги звезди, възхищавайте им се, слушайте циганските вокали, а после се чудете защо излизат новини за махането на История славянобългарска Дано не го наложат и тоя мангал. Само вокалите на Софи ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Този май е помак. Поне на такъв ми прилича. "Капанец" е, от Разград Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Така е... на българите не им се занимава с чалга вече. Ще гледаме само ей такива... ходжи. И такива балъци като вас ще ги възхваляват колко добри гласове имат. Колкото повече увиват, значи са по-талантливи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Така е... на българите не им се занимава с чалга вече. Ще гледаме само ей такива... ходжи. И такива балъци като вас ще ги възхваляват колко добри гласове имат. Колкото повече увиват, значи са по-талантливи. Мен ме е страх от такива като теб, които говорят такива неща, не от циганите. Сбъркани сте! p.s. Не са ви виновни циганите, че ви махат историята от учебниците, а сте виновни вие, че сте избрали тези управляващи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Хах, имам същата тениска. Сега му гледам изпълнения във формата - доста добре се справя, според мен са излишни сравненията с Фики, понеже пее много по-добре! Само не знам защо се мъчи тука, на тоя малък пазар, вместо да се пробва да постигне повече в Турция. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Песента е много зарибяваща, на мен ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.