Jouey Публикувано на Януари 29 Report Share Публикувано на Януари 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Много е яка, но е копие на "Обичай ме". Клипа е адския, браво Кали. Много силна песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Припевът ми идва малко по-слаб, но песента като цяло е много добра! Може би Кали я прехвали малко повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Клипът е шест точки! Идеално пасва на песента. Песента е по-слаба от Болка в минути и Обичай ме, но пак е въздействаща. На отсвира трябваше да оставят само цигулката, това алелелейкане ме дразни. Текстът много ми хареса, също и това с последния припев се е получило интересно. Като цяло добър и стойностен проект, заслужаващ адмирации. Тази година май ще имаме промяна в звученето на чалгата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=63e4185c46 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Аз пък мисля, че изобщо не я е прехвалила - напротив. Харесва ми много повече и от "Обичай ме", а дори и от страхотната "Болка в минути". Просто Кали е вложила много и начинът на пеене направо те кара да настръхнеш! Текст, музика, изпяване - всичко е перфектно. Направо на първо слушане ми хареса повече и от "Недей, сърце" която слушах доста често, за по-нататък не знам. За мен това е най-силната балада появявала се от "Ако утре ме губиш" насам. Няма как начинът по който пее да не ми въздейства, просто е великолепна! Не съм от най-големите фенове на баладите, но за тази нямам думи. Наистина страхотен подарък за Свети Валентин. Видеото също много ми хареса, по-семпло и изчистено, без излишни глупости и драми, но достатъчно подходящо да пресъздаде песента. Пасват си перфектно. По-добра е отколкото очаквах. Така се прави, Кали. От завръщането си с "Аз съм аз" не се е спряла с яките песни. Браво! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Жестока! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Браво! Кали прави страхотни песни!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 музика и араранжимент: Diamond Beat Production (т.е. Ники Пашев) текст: Анастасия Мавродиева клип: Николай Скерлев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Харесва ми, и текста, и изпяването. Кали има хубави песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Личи си, че е изпята с чувство и се е постарала да няма циркове и излишни драми в клипа. Браво много ми хареса всичко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Какво се пее в арабската част? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Наистина е много добро . Кали от години насам е безупречна в песните ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Кали с пореден силен и добър цялостен проект! Винаги има идея, издържани текст и музика, готини аранжименти! Такива изпълнители трябва да се толерират, а Пайнер я оставя в сянка! Що за куца политика е това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Кали с пореден силен и добър цялостен проект! Винаги има идея, издържани текст и музика, готини аранжименти! Такива изпълнители трябва да се толерират, а Пайнер я оставя в сянка! Що за куца политика е това? Не смятам, че е в сянка. Продуктивна е, винаги работи с най-добрите композитори, дават й достатъчно време за изява по концерти, канят я винаги в предаванията си. А и винаги има по няколко хита всяка година - миналата година бяха Копие и дуета с Емануела, по-предната Бъркаш се и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Не смятам, че е в сянка. Продуктивна е, винаги работи с най-добрите композитори, дават й достатъчно време за изява по концерти, канят я винаги в предаванията си. А и винаги има по няколко хита всяка година - миналата година бяха Копие и дуета с Емануела, по-предната Бъркаш се и т.н. Защо не и направят дует с Галена или да участват в песента и Фики или Галин? МНого добре знаете за какво говоря, както се опитват да пробутват някои други, ама пак не става работата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Два пъти чух песента заради коментарите ви, но не... не можа да ме хване И какъв е тоя арабски език с гръцки акцент? Не мога да разбера. Не, на мен не ми хареса тази песен, нз, може да ми хареса някога, ама засега не. Не е и наполовина хубава колкото "Болка в минути". По принцип много харесвам Кали и творчеството й. "Душа" на Фики ми беше много бозава като излезе, но след много месеци я чух случайно и ми хареса, може и с тая така да стане. Все тая де. Явно е направила хубава песен щом повечето коментари са положителни. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Обаче текстът е брутлен, тая Анастасия е гениална! Все за едни и същи неща пеят, но тя използва толкова силни думи... "болката ме пръсва, аз се смея за двама наведнъж","след теб оживях, нямам сриване", "тичам докато спра да дишам, с въздуха последен аз крещя- ти си минало, не те обичам! Сърцето ще се пръсне в мен, от умората е на път да спре, но напук бие, чуваш ли? И повтаря- липсваш ми!" Наистина евала на момичето, някой знае ли кога е започнала да пише за чалгата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Тъпотия. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Обаче текстът е брутлен, тая Анастасия е гениална! Все за едни и същи неща пеят, но тя използва толкова силни думи... "болката ме пръсва, аз се смея за двама наведнъж","след теб оживях, нямам сриване", "тичам докато спра да дишам, с въздуха последен аз крещя- ти си минало, не те обичам! Сърцето ще се пръсне в мен, от умората е на път да спре, но напук бие, чуваш ли? И повтаря- липсваш ми!" Наистина евала на момичето, някой знае ли кога е започнала да пише за чалгата? Мисля, че първият ѝ текст е "Пази се от мен" на Теодора - лято 2012. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Мисля, че първият ѝ текст е "Пази се от мен" на Теодора - лято 2012. Но в Пайнер май покрай Преслава я забелязаха, поне аз тогава го направих Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Обаче текстът е брутлен, тая Анастасия е гениална! Все за едни и същи неща пеят, но тя използва толкова силни думи... "болката ме пръсва, аз се смея за двама наведнъж","след теб оживях, нямам сриване", "тичам докато спра да дишам, с въздуха последен аз крещя- ти си минало, не те обичам! Сърцето ще се пръсне в мен, от умората е на път да спре, но напук бие, чуваш ли? И повтаря- липсваш ми!" Наистина евала на момичето, някой знае ли кога е започнала да пише за чалгата? Гениални фрази направо... Представям си, ако прочетеш превод на текст на Цеца какво ще кажеш... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Гениални фрази направо... Представям си, ако прочетеш превод на текст на Цеца какво ще кажеш... Айде без да си представяш много, говоря за българските чалга песни, които излизат напоследък. Не ми се прави на интересен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Наистина е много добро . Кали от години насам е безупречна в песните ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Страхотна песен, въздействащ клип - браво! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.