sash0 Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Браво! Кали прави страхотни песни!!! + Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Master Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Нещо не ме грабна или поне на този етап.Припева повече ме натоварва вместо да въздейства ,,Недей сърце''за мен е по-добрата песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Толкова пък ми е прозрачна тая Кали, с нищо не може да ме трогне. Интервютата и защитите в Биг Брадър повече и се получаваха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Страхотна песен, най-хубавата от началото на 2016 година. Текстът е убийствен, изпяване, емоция. Видеото особено към края е зрелище. Браво на Кали, има надежда след "Обичай ме" и тази балада, личи и по гледания и коментари. btw Анастасия президент! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.