Jump to content

Да се затвори ли темата "Деси Слава или Камелия"?

Да се затвори ли темата "Деси Слава или Камелия"?  

61 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Гласувам с НЕ. Попринцип и аз съм на мнение, че темата супер се изтърка, но представяте ли си какво щеше да е ако тези 77 страници бяха изписани в Скандалите и другите теми? На мен понякога ми е много неудобно, когато сам тръгна да се включвам в подобен спор, камо ли да се налага да го правя само в другите теми.

Фокси да не изкривява нещата.

хахах неудобно му било , на тебе ли ? с километричните постове където ни се плюнчиш колко си обективен .

естествено , че трябва да се затвори , знаеме че няма къде другаде да се изявявате и да хвалите деса , но видни ни накъртихте с инфантилното си поведение .

изключвам единствено слави , който дразни нарочно и малко от малко е аргументиран . останалите сте - хвания единия , блъсни другия

Сподели в други сайтове

• Отговори 36
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

хахах неудобно му било , на тебе ли ? с километричните постове където ни се плюнчиш колко си обективен .

естествено , че трябва да се затвори .

Посочи ми едно нещо, за което съм бил необективен в последната си съпоставка за 2015? Дори специално не слагах много от другите плюсове на Десислава, за да не недоволствате. Но... това е Рамания все пак, няма как без недоволни...

Много ясно, че ми е неудобно. На теб явно ти е кеф да влизаш насам-натам и да плюеш махленски по Десислава, Преслава, Татяна и т.н. но на мен като цяло хич не ми е приятно да пиша против някоя певица дори и да е по по-културния начин и да е на база реални неща. Но понякога просто се въвличам в тия абсурдни спорове- и ти самият знаеш колко е лесно човек да се разпали.

Не знам откъде Фокси и някои други тук извадиха тези изкривени теории за Десовите, но ако затварянето на темата ще накара тях и още няколко човека да се почувстват по-добре... ОК.

Сподели в други сайтове

Гласувах с "ДА"!

След това се замислих, че този спор никога не ми е пречел, но само да не се прехвърля в "Поп-фолк скандали".

Нека гласът ми се зачете за "НЕ"

Сподели в други сайтове

Да! Отдавна трябваше да се затвори! Аз дето съм почитател на Десислава, я избягвам тази безсмислена кенефзаприличаща тема. И още нещо - ако в Скандалите се пренася този спор, веднага най-жлъчните да получават бан поне за седмица!

Сподели в други сайтове

ХАУАХАХ Побърка те тая тема в която е доказано с хиляди линкове какво е Деси Слава, побърка те и резултата, побърква те всичко в последната 1 година..И с тема и без тема, Камелия приключи в нач. на 2015, сега на мода е Деси Слава!!! Пръснете се от злоба.. ти и онова същество от Чипровци :whistling:

Сподели в други сайтове

На каква мода е Деса с 0 (нула) броя участия за 2016 година? :scratch:

Анкетата е ясна, резултатът е ясен, причините за затварянето са ясни.... ключ и готово.

Сподели в други сайтове

На каква мода е Деса с 0 (нула) броя участия за 2016 година? :scratch:

Анкетата е ясна, резултатът е ясен, причините за затварянето са ясни.... ключ и готово.

Ключ, не клю, това няма да извади Камелия от боклука, както и няма да промени факта, че "любимата звезда на България" смачка само за половин година и тепърва ще показва.... :whistling: Рева на всички да преместят темата за победата на Деси Слава е брадъра, сега ревеш за тази...толкова те боли от тая Деси Слава, че вече си мислиш, че тоя форум с 20 човека е живота и света на цяла България... :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Ключ, не клю, това няма да извади Камелия от боклука, както и няма да промени факта, че "любимата звезда на България" смачка само за половин година и тепърва ще показва.... :whistling: Рева на всички да преместят темата за победата на Деси Слава е брадъра, сега ревеш за тази...толкова те боли от тая Деси Слава, че вече си мислиш, че тоя форум с 20 човека е живота и света на цяла България... :Vishenka_05:

Какво е смачкала Фатмишка бе, и с Брадъра медийната й кариера е кръгла 0, Зарко й би шута, цяла България се обеди за пореден път каква е парантия и колко е глупава, в музикален план се наложи да го налапа на един гей и да мята задник до баджаначката си, за да види хит... Та какво да я коментираме?! Излагация до излагация!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...