stereoto_ Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Невероятна песен !! Надявам се да е тотал избухвация !! "Всичко знаеш ..." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Вчера ми се стори много зле песента, днес ми харесва повече, но е много далеч от това, което Джена може да пуска. Клипът този път е силен за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 мега зле Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Много е яка. Голям хит ще е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Клипче като на сръбкините - студио, два прожектора и измислено бендче. Песен - пълна тъпотия, неритмичния текст пък няма и да го коментирам. И какво се оказва - пуска нещо, само за да снима някъде барабанчика си. Странно голямо парадиране пада с тая връзка, при положение че Джена винаги е бранила много личния си живот. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Клипче като на сръбкините - студио, два прожектора и измислено бендче. Песен - пълна тъпотия, неритмичния текст пък няма и да го коментирам. И какво се оказва - пуска нещо, само за да снима някъде барабанчика си. Странно голямо парадиране пада с тая връзка, при положение че Джена винаги е бранила много личния си живот. Амиии, малко чалгарки могат да си позволят да парадират с връзки, защото повечето ги тъпчат свине и всякакви изроди и грозофили. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Джена ме кефи, че си следва нейна си линия. Музикант човек. И да не стане най-големия хит, клипа и песента са крачка напред за нея Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Почти няма песен на Джена, която да не ми харесва ... Малко текста куца тука, но пък за сметка на това музиката е много хубава.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Едва сега я чух по Планета, какво да кажа. Май е пусната само за да се отбие номерът. Елементарният еФтин бийт всъщност би бил достатъчно ритмичен, но нито изпяването на Джена се връзва с него, нито отсвирите, които само отнемат от ритмичността. Музиката е като един Франкенщайн, грубо съшита от непасващи си едно с друго парчета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 От време на време звучи като тази песен. Джена след модерните песни от пролетта и лятото скочи на някакви, дето сме ги слушали през 2009-11. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Много се зарибих! Дано стане мегахит!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Много се зарибих! Дано стане мегахит!!! 337 120 :1000 (29): върви трагично Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Връщам си думите за песента! Това "чудо" усилено на максимум в кола и с този бас звучи направо СТРАШНО! А и от определено време насам доста често я слушам и някак си е доста запомняща, самия текст - стига да си я слушал 2-3 пъти. Наистина не може да ми стане любима като "Спри да ми досаждаш" и всички "Да"-та на Джена и повечето й Оцкови неща с изключение на последното, но пак е супер! Така стана и с "Чалга пеперудки" при мене, след определено време ми хареса, а не съм си ги пускал повече от 2-3 пъти например. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.