Danger. Публикувано на Февруари 4 Report Share Публикувано на Февруари 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 страхотна песен. кавър ли е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Не ми харесва, не знам дали е кавър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Ооооо много познат припев! Ама не се сещам коя е песента... 100 про има нещо, или кавър или гепнато. Иначе не ми хареса много малко ми е разпиляна. И текстът ми е малко плосък Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Какво й стана на тая Магда бе, боза след боза, никакъв нюх няма... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Доста приятна музика, но текстът не ме кефи, писна ми от тая дяволска тематика. Наистина звучи доста познато, 100% има чопнато от някъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Музиката е отчайваща... ужасна. Цялата работа разваля, изобщо не ми хареса! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Няма нищо, което да ме грабне в тая песен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Брех, Магда с клип от Bashmotion... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Брех, Магда с клип от Bashmotion... Да, язък за приятния клип и хубавите визии... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Нещо не ме хвана тази песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Много тъпа песен наистина....... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Вчера песен с турско-цигански текст, днес "сестра на *забележете с главна буква* Дявола", преди месец Аз съм дяволът, от една година насам само цигански вокали... Тия чалгарки къде се намират изобщо? Той Баш-а за тва се е съгласил да снима, щото се пее за дяволи. Дълбаем дъното с бясна скорост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Отдавна Магда не е имала по-тъпа песен. Музиката е добра, ама аман с тоя Дявол с главно Д! Стига вече толкова, де. Като клип е готино, добре изглежда, винаги съм я харесвал ама може ли след брутални песни като Достъп забранен и Нова страница да изкараш такова нещо? Ужас направо. Разочарова ме. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Магдо, Магдо... толкова тъпа песен никога не си пускала. Къде ти е нюхът? А имаше такъв шанс след онова култово пиянство... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Сякаш и двете пеят фалшиво. Песента не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Мен пък песента ме изненада приятно. РАЗЛИЧНА Е, най-после нещо РАЗЛИЧНО! Не е перфектна, но различното стига... Харесва ми редуването на на български и гръцки текст, мелодията също. Текстът куца. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Много добро заснемане, цветове, кадри, обаче песента е потрес! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Първите 30 секунди на песента ми харесаха и си помислих, че ще е някаква страшна избухвация, но после всичко пропадна. За първи път чувам песен с толкова неоткрояващ се с нищо припев, много е скучен, куплетите дори са по-готини. Вокалите са най-добрата част от песента. Клипът обаче е друга работа, много ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Гъркинята ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.