PHILIPP PLEIN Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Цветомир,Ася или Пешо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Към момента журито показва много големи надежди и симпатии към Димитър и Божана и ще стигнат много далеч. Дъртият ми дразни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Искам Божана да смачка Весеелинааа!! :gun_bandana: П.с - Естествено победи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Иван и този доктора с очилата - ОТВРАТИТЕЛНИ!!! Искам да се ОМИТАТ час по-скоро... противни и нелицеприятни същества! Много смотано, че всички в снощния епизод се обърнаха срещу Божана, но така е с лидерите. Тя като един истински представител на зодия Лъв ги размаза всичките, за пореден път. ПОБЕДИТЕЛ! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Виждах Севда във Весела, жалко че напусна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 28 Author Report Share Публикувано Март 28 Епизодът вчера беше жесток. Божана малко ме дразнеше, но вчера ме впечатли. Истински боец.Талантлива, креативна, надъхана и дръзка. Но едва ли ще спечели. Има черти в характера, заради които според мен журито няма да я изкара до финал. Не е отборен играч, което е от водещо значение за един Шеф готвач. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Епизодът вчера беше жесток. Божана малко ме дразнеше, но вчера ме впечатли. Истински боец.Талантлива, креативна, надъхана и дръзка. Но едва ли ще спечели. Има черти в характера, заради които според мен журито няма да я изкара до финал. Не е отборен играч, което е от водещо значение за един Шеф готвач. Повечето участници този сезон са много подмолни и долни.. в миналия не беше така. Тук искат победа с цената на всичко, акатакуват като ненормални силните и се опитват с някакви жалки психически атаки да ги разконцентрират. Определено се открояват Божана, Ася, Теодора и Цветомир. Според мен те ще са на сигурен финал. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 И въпреки всичко,Божана доказа,че е боец! Направо ги закопа . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 10:0 ... клетата Ася! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Искам Божана да ги размаже, тя показа, че може! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Божана,Цецо и Петър на финал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Уникални бисери ръси Петър.😁😁😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Исках да върнат Карина, жалко. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Исках да върнат Карина, жалко. И аз така, тая дето я върнаха е глуповата и има селско поведение, чак по-добра от Карина да е, едва ли. Най-вероятно ще си тръгне много скоро, слабичка е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 И аз така, тая дето я върнаха е глуповата и има селско поведение, чак по-добра от Карина да е, едва ли. Най-вероятно ще си тръгне много скоро, слабичка е. И миналия сезон върнаха един и стигна до финал. Това с връщането е глупаво. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 А тая дето предложи ПЯСЪК.. шефовете останаха потресени Дори не им трябваше минута, за да обсъдят... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не беше виновна тя, а онзи шантавият. Най-антипатични са ми Иван и тази малката, дето учила право. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Не беше виновна тя, а онзи шантавият. Най-антипатични са ми Иван и тази малката, дето учила право. О, да.. това ѝ беше огромна грешка, горката. На мен най-анти също ми е Иван, както и Димитър и Куку. Ужасни! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Да, Димитър е малко бот, но готви добре според мен. Иначе Куку си е образ голям. На финала искам Божана, Димитър и мамето. Божана е страшна хубавица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Да, Димитър е малко бот, но готви добре според мен. Иначе Куку си е образ голям. На финала искам Божана, Димитър и мамето. Божана е страшна хубавица. Да и аз ги виждам на финал + Цветомир. Много са силни. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Божана,Цецо и Петър ги искам на финала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 УЖАС! Смахнатият и дразнещ Куку със значка.... на Кралицата Божана и беше на КОСЪМ... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 И аз съм за Божана. Истинска машина е , а и мозък има. Самочувствието не и е твърде голямо, въпреки обвиненията в такова. А и да е било, оправдано е и не веднъж го доказа. Цецо за мен е твърде прехвален и там от участниците и от феновете съответно. В повечето игри за мен не се справя. От Варна момчето охрана се оказа изненада за мен и образът мму в очите ми претърпя метаморфоза на 180 градуса. Много потенциален и кадърен кадър. Тойката ми се запълва от бабето, познато като Мамето. Рядкост е при възрастните кулинари да са толкова осъвременени и подлежащи на пречупване. Топ е отвсякъде. Може би с най реалните заслуги за победител...след Божана :Р Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Божана и Мамето са ми фаворитки. От мъжете още нямам. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Куку и Пешо са моите предпочитания сред мъжете. Освен като кулинарни способности изпъкват и с др качества. Цветомир за мен е на ниво Константин. Само Тонката е по зле и от двамата. Дядо Ви Иван много се изхвърля. Двамата с Димитър са нужното зло във всеки сезон. НетърпимИ и арогантни, а и двамата с мн пропуски и никаква самокритика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари