PHILIPP PLEIN Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Светлана с цел си избра Тонката,знеше,че ще направи нещо откачено и няма да допадне не журито.Тя не искала да и се дава втори шанс,но са я задължили. Виктор обърна чинията й,но не го излъчиха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Тая Веселина напълно излишно я върнаха. Коцето е в пъти по-добът готвач от нея, но си тръгна, следващата е тя, да се готви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Трябваше да върнат Екатерина. Куку много ме кефи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Ужасен е Куку, Веселина е потрес, наистина.. излишно връщане. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Съжалявам, но Веселина докога ще я спасяват? Антон беше 10 пъти по-добър и колоритен от нея.. ебаси никаквицата. Айде марш вече. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Абсолютно, тя е по-слаба и от Кити, и от Коцето и още куп, дето ги изгониха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Май Веселина ще е чао тая вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Май Веселина ще е чао тая вечер. Але,луя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Май Веселина ще е чао тая вечер. Време и беше. Още ме е яд за мамчето, но какво да се прави. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Кой ще е следващия изгонен? Ася? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Според мен ще е тази юристката, доста е дразнеща. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Аз по имена не ги знам, но има една руса дето все се спасява на косъм.Много не сигурна в готвенето си. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Аз по имена не ги знам, но има една руса дето все се спасява на косъм.Много не сигурна в готвенето си. Да, Виктория - юристката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Да, Виктория - юристката. То и от мъжете има доста неадекватни. Като дъртия, Иван ли какъв беше и другия с който постояно се яде. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Най-сетне Куку си ползва значката и вече всичко си е чисто.. Имам чувството, че Божана с всеки епизод става все по-силна.. истинска фурия е това момиче! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 На Божана презентациите наистина не са много добре, в сравнение с другото момиче, тази дето има блог. Иначе време е да си ходи Иван. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 О, да - Росица е майсторка в плейтването, тя направо рисува в чинията - кралица. Но откъм кулинарни умения, няма по-голям експирементатор от Божана при момичетата (дори и момчетата). Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Много интересен епизод. Ванката сдаде малко багажа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 8 Report Share Публикувано Май 8 Сцепвай, Божана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Цецо си тръгва преди Иван...... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Цецо си тръгва преди Иван...... И преди Виктория Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Е, Цецо беше мноого по-силен от Виктория... не може на база само на 1 ястие да гонят, идва ми нечестно това. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Е, Цецо беше мноого по-силен от Виктория... не може на база само на 1 ястие да гонят, идва ми нечестно това. Всичко е уредено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Виктория или Иван ще са следващите. А Роси много ми се издигна, в началото не я харесвах. За Божана малко започвам да се колебая дали е готова за победител. Страшно предаване, харесва ми повече от всички риалита, правени някога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Всичко е уредено. Няма как да е уредено. Хората дават всичко от себе си и готвят в реално време, същото е и за оценяването. Просто ми е малко тъпо, че не се гледат примерно предишните представяния, а само това, което предложат на Елиминациите. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари