pechenko Публикувано на Февруари 9 Report Share Публикувано на Февруари 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Бива я песента, но това ли са сериозните песни, които казва, че почва да прави... със сериозни текстове, ревнах чак Иначе песента не е лоша, бива. Опитала се е да направи "Селфи" №2 според мен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Не става! Ако правиш кючек,поне да си е баш кючек .. Не ми харесва текста не ме кефи,клип-нищо особено,музиката става.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 ХИТ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 За коша. Тази да се отказва вече! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Едновременно е много сладка и много циганска хаххаха Харесва ми като цяло! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Изтриха я. :( Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 това е кавър, но забравих кючека кой беше Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Изтриха я. :( Сигурно коригират някоя грешка, която са забелязали в последния момент. Не им е за първи път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Обръщам се към всички мой фенове . Излезе дългоочакваната ми песен " За тебе, бебе " ,но премиерата на видеоклипа е СЪС А-СИНХРОНИЗИРАН ПРОБЛЕМ ЗА ТОВА ГО СВАЛИХ МЕ ОТ ОФИЦИАЛНИЯ КАНАЛ НА ТЕЛЕВИЗИЯ ПЛАНЕТА ,PLANETA OFFICIAL В YOUTUBE. Тоест, има разминаване между пеенето,музиката и мен . Работи се по клипа в момента за отстраняване на проблема. Извинявам ви се от мое име името на телевизия Планета и фирма Пайнер . Очаквайте клипа в оригиналният му вариант след корекциите по него . Благодаря ви за разбирането. ))))) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Обръщам се към всички мой фенове . Излезе дългоочакваната ми песен " За тебе, бебе " ,но премиерата на видеоклипа е СЪС А-СИНХРОНИЗИРАН ПРОБЛЕМ ЗА ТОВА ГО СВАЛИХ МЕ ОТ ОФИЦИАЛНИЯ КАНАЛ НА ТЕЛЕВИЗИЯ ПЛАНЕТА ,PLANETA OFFICIAL В YOUTUBE. Тоест, има разминаване между пеенето,музиката и мен . Работи се по клипа в момента за отстраняване на проблема. Извинявам ви се от мое име името на телевизия Планета и фирма Пайнер . Очаквайте клипа в оригиналният му вариант след корекциите по него . Благодаря ви за разбирането. ))))) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Е, то никой не забеляза. Да си го бяха оставили, пък да си оправят проблема и тогава чак да го сменят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 А, брутален кючек изкара! "Няма слабо" ми е един от любимите в поп-фолка. Аз рядко харесвам кючеци, но този и на Мария са брутални или в момента съм на такава вълна. Мноооооооооооого як и яко ще дъни това нещо! Брутален! Това чаках! С тебе ми е най, най, най-яко, като ме целуваш, Бебе най-сладко! :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): От нея си очаквам такъв тип песни. Супер е! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Това не е ли един кючек, който въртят по дискотеките? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 оп ... http://prikachi.com/images.php?images/875/8625875k.png Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Нов линк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Ужас, да направят трио с Мария и Теда Ломска. Поне няма да слушаме простащините и на трите по отделно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Нов линк. Много здраво! :1000 (29): :1000 (6): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Рокси ме кефи по принцип, но е слабо това - кючекът "Плюс-минус", гарниран с някакви тъпи куплети и припев... Превъртях да чуя към края и никаква изненада дори в аранжимента. На Азис и Мира по-добре им се получават преработките. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Ужасно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Има един такъв кючек, дето го бичат по дискотеките! Понеже ме отвращават подобни песни, не мога да кажа име... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Абе дайте го тоя кючек хора .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 error Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Рокси ме кефи по принцип, но е слабо това - кючекът "Плюс-минус", гарниран с някакви тъпи куплети и припев... Превъртях да чуя към края и никаква изненада дори в аранжимента. На Азис и Мира по-добре им се получават преработките. Еее да вярно на нея, до сега се чудех на кой кючек беше.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.