borisslav1 Публикувано на Февруари 9 Report Share Публикувано на Февруари 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Истинска кралица! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Ми зле е! Това става когато чалга певица се мисли за по - талантлива и способна отколкото Е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Отврат Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Не ми хареса хич. Тази песен ме връща години назад, когато никому неизвестни поп певци правеха някакви бозави денс песни. Толкова постно ми звучи, че няма на къде. :/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Готови сме за Евровизия! Мачкай, Кралице! :Vishenka_05: Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Не става! Ако искат Преслава да ни представя на Евровизия, да и направят една тежка балада тип "Силните мъже"/"Водка с утеха" или песен като "Лъжа е", където може да покаже гласови данни. С подобен бозав денс абсурд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Клипът наистина много ми хареса, Преслава е прекрасна! Песента все още не мога да я възприема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Смях.. :1000 (29): :1000 (29): Колко си е повярвала, за да прави такива песни :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Трагедия Пълна трагедия просто! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Колко странно изглежда Преслава без лого на Пайнер....... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Ми не съм впечатлен, не съм и особено доволен. Песента е бозава и нищо кой знае какво, какво им има на българите, че не могат да направят и една catchy песен на английски?!?!?! В клипа до средата Стефан не се натрапваше, ама след това почна с мазните движения, Преслава обаче изглежда божествено яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Приятна песен, клипа също е много добър. Стефка е излишна. Но Преслава наистина трябва малко да поработи върху произношението си. Радвам се че се осмели да експериментира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Английскито език на Преси много труден. Иначе точно такива бози вървят на Евровизия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 За да покажат пълния потенциал на Преслава, трябва да ѝ направят песен тип "Лъжа е" или нещо модерно като "Моето слабо място". Да излезе на сцената сама и да смаже като луда, така само както тя умее. Само Преслава би успяла да ни класира - факт. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 За да покажат пълния потенциал на Преслава, трябва да ѝ направят песен тип "Лъжа е" или нещо модерно като "Моето слабо място". Да излезе на сцената сама и да смаже като луда, така само както тя умее. Само Преслава би успяла да ни класира - факт. Абсолютно. Идеята за дуетно представяне не ми харесва, още преди няколко дни го писах. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Човек прави нещо различно - не става. Прави същото като преди - не става. Е, ок. Слушайте песните, които ви харесват. А и все пак българите много обичаме да плюем по песни, в които нищо не разбираме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Галена ли визираш? Не, разбира се! Толкова ли няма какво друго да кажеш, че дори и в темата за песничката на Преслава споменаваш Галена? Пресито на какъв език пее, че една дума вярна на английски не чух от цялата песен.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Идеята за дуетно представяне не ми харесва, още преди няколко дни го писах. Но трябваше ли да е точно с тоя? Хич не го възприемам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Абсолютно. Идеята за дуетно представяне не ми харесва, още преди няколко дни го писах. Английския ще я спре, не е много добра в него. То никой от българските певици, които са правили нещо на друг език не са добри, де.. Затова ако се явява - задължително българска песен! Това би било нейният връх. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Не е лоша. Това вероятно ще е най-гледаният клип в канала на Стефан. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Готови сме за Евровизия! Мачкай, Кралице! :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Човек прави нещо различно - не става. Прави същото като преди - не става. Е, ок. Слушайте песните, които ви харесват. А и все пак българите много обичаме да плюем по песни, в които нищо не разбираме. Съжалявам, но сам виждаш, че 80% от форума не я одобряват. Не ходи след всеки, който не харесва песента. Тъпа е и това си е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Човек прави нещо различно - не става. Прави същото като преди - не става. Е, ок. Слушайте песните, които ви харесват. А и все пак българите много обичаме да плюем по песни, в които нищо не разбираме. Не е достатъчно нещо да е различно, за да е добро. Песента просто е нищо особено, не е специална. Трябва една песен да е специална, да е различна, да се откроява, за да направи впечатление, ти от тази песен след първото слушане какво запомни? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Съжалявам, но сам виждаш, че 80% от форума не я одобряват. Не ходи след всеки, който не харесва песента. Тъпа е и това си е. Айде стига и ти - 80% от форума не одобряваха и "Моето слабо място", а видяхме какво стана с нея. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.