Jump to content

Online: ПРЕСЛАВА & СТЕФАН ИЛЧЕВ - IN CONTROL

Препоръчани коментари

• Отговори 126
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ми зле е! Това става когато чалга певица се мисли за по - талантлива и способна отколкото Е.

Сподели в други сайтове

Не ми хареса хич. Тази песен ме връща години назад, когато никому неизвестни поп певци правеха някакви бозави денс песни.

Толкова постно ми звучи, че няма на къде. :/

Сподели в други сайтове

Готови сме за Евровизия! Мачкай, Кралице! :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Не става! Ако искат Преслава да ни представя на Евровизия, да и направят една тежка балада тип "Силните мъже"/"Водка с утеха" или песен като "Лъжа е", където може да покаже гласови данни. С подобен бозав денс абсурд.

Сподели в други сайтове

Ми не съм впечатлен, не съм и особено доволен. Песента е бозава и нищо кой знае какво, какво им има на българите, че не могат да направят и една catchy песен на английски?!?!?! В клипа до средата Стефан не се натрапваше, ама след това почна с мазните движения, Преслава обаче изглежда божествено яка.

Сподели в други сайтове

Приятна песен, клипа също е много добър. Стефка е излишна. Но Преслава наистина трябва малко да поработи върху произношението си. Радвам се че се осмели да експериментира.

Сподели в други сайтове

За да покажат пълния потенциал на Преслава, трябва да ѝ направят песен тип "Лъжа е" или нещо модерно като "Моето слабо място". Да излезе на сцената сама и да смаже като луда, така само както тя умее. Само Преслава би успяла да ни класира - факт.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

За да покажат пълния потенциал на Преслава, трябва да ѝ направят песен тип "Лъжа е" или нещо модерно като "Моето слабо място". Да излезе на сцената сама и да смаже като луда, така само както тя умее. Само Преслава би успяла да ни класира - факт.

Абсолютно.

Идеята за дуетно представяне не ми харесва, още преди няколко дни го писах.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Човек прави нещо различно - не става. Прави същото като преди - не става. Е, ок. Слушайте песните, които ви харесват. А и все пак българите много обичаме да плюем по песни, в които нищо не разбираме. :)

Сподели в други сайтове

Галена ли визираш?

Не, разбира се! Толкова ли няма какво друго да кажеш, че дори и в темата за песничката на Преслава споменаваш Галена?
:3fdb8960598fa63e:

Пресито на какъв език пее, че една дума вярна на английски не чух от цялата песен..
:scratch:

Сподели в други сайтове

Абсолютно.

Идеята за дуетно представяне не ми харесва, още преди няколко дни го писах.

Английския ще я спре, не е много добра в него. То никой от българските певици, които са правили нещо на друг език не са добри, де.. Затова ако се явява - задължително българска песен! Това би било нейният връх.

Цитат

Сподели в други сайтове

Човек прави нещо различно - не става. Прави същото като преди - не става. Е, ок. Слушайте песните, които ви харесват. А и все пак българите много обичаме да плюем по песни, в които нищо не разбираме. :)

Съжалявам, но сам виждаш, че 80% от форума не я одобряват.

Не ходи след всеки, който не харесва песента.

Тъпа е и това си е.

Сподели в други сайтове

Не е достатъчно нещо да е различно, за да е добро. Песента просто е нищо особено, не е специална. Трябва една песен да е специална, да е различна, да се откроява, за да направи впечатление, ти от тази песен след първото слушане какво запомни?

Сподели в други сайтове

Съжалявам, но сам виждаш, че 80% от форума не я одобряват.

Не ходи след всеки, който не харесва песента.

Тъпа е и това си е.

Айде стига и ти - 80% от форума не одобряваха и "Моето слабо място", а видяхме какво стана с нея.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...