Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 126
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Ми зле е! Това става когато чалга певица се мисли за по - талантлива и способна отколкото Е.

Не ми хареса хич. Тази песен ме връща години назад, когато никому неизвестни поп певци правеха някакви бозави денс песни.

Толкова постно ми звучи, че няма на къде. :/

Не става! Ако искат Преслава да ни представя на Евровизия, да и направят една тежка балада тип "Силните мъже"/"Водка с утеха" или песен като "Лъжа е", където може да покаже гласови данни. С подобен бозав денс абсурд.

Клипът наистина много ми хареса, Преслава е прекрасна!

Песента все още не мога да я възприема.

Смях.. :1000 (29): :1000 (29):

Колко си е повярвала, за да прави такива песни :1000 (10):

Колко странно изглежда Преслава без лого на Пайнер.......

Ми не съм впечатлен, не съм и особено доволен. Песента е бозава и нищо кой знае какво, какво им има на българите, че не могат да направят и една catchy песен на английски?!?!?! В клипа до средата Стефан не се натрапваше, ама след това почна с мазните движения, Преслава обаче изглежда божествено яка.

Приятна песен, клипа също е много добър. Стефка е излишна. Но Преслава наистина трябва малко да поработи върху произношението си. Радвам се че се осмели да експериментира.

Английскито език на Преси много труден. Иначе точно такива бози вървят на Евровизия.

За да покажат пълния потенциал на Преслава, трябва да ѝ направят песен тип "Лъжа е" или нещо модерно като "Моето слабо място". Да излезе на сцената сама и да смаже като луда, така само както тя умее. Само Преслава би успяла да ни класира - факт.

За да покажат пълния потенциал на Преслава, трябва да ѝ направят песен тип "Лъжа е" или нещо модерно като "Моето слабо място". Да излезе на сцената сама и да смаже като луда, така само както тя умее. Само Преслава би успяла да ни класира - факт.

Абсолютно.

Идеята за дуетно представяне не ми харесва, още преди няколко дни го писах.

Човек прави нещо различно - не става. Прави същото като преди - не става. Е, ок. Слушайте песните, които ви харесват. А и все пак българите много обичаме да плюем по песни, в които нищо не разбираме. :)

Галена ли визираш?

Не, разбира се! Толкова ли няма какво друго да кажеш, че дори и в темата за песничката на Преслава споменаваш Галена?
:3fdb8960598fa63e:

Пресито на какъв език пее, че една дума вярна на английски не чух от цялата песен..
:scratch:

Но трябваше ли да е точно с тоя? Хич не го възприемам.

Абсолютно.

Английския ще я спре, не е много добра в него. То никой от българските певици, които са правили нещо на друг език не са добри, де.. Затова ако се явява - задължително българска песен! Това би било нейният връх.

Не е лоша. Това вероятно ще е най-гледаният клип в канала на Стефан.

Човек прави нещо различно - не става. Прави същото като преди - не става. Е, ок. Слушайте песните, които ви харесват. А и все пак българите много обичаме да плюем по песни, в които нищо не разбираме. :)

Съжалявам, но сам виждаш, че 80% от форума не я одобряват.

Не ходи след всеки, който не харесва песента.

Тъпа е и това си е.

Не е достатъчно нещо да е различно, за да е добро. Песента просто е нищо особено, не е специална. Трябва една песен да е специална, да е различна, да се откроява, за да направи впечатление, ти от тази песен след първото слушане какво запомни?

Съжалявам, но сам виждаш, че 80% от форума не я одобряват.

Не ходи след всеки, който не харесва песента.

Тъпа е и това си е.

Айде стига и ти - 80% от форума не одобряваха и "Моето слабо място", а видяхме какво стана с нея.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...