ChudoTy Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Песента е правена като по шаблон за Евровизия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Съжалявам, но сам виждаш, че 80% от форума не я одобряват. Не ходи след всеки, който не харесва песента. Тъпа е и това си е. Ще ходя където си искам. Точно защото е Преслава тук се плюе яко. Ако Камелия изкара песен на английски ще е същото, да не кажа по-зле. Пак го казвам, половината даже не разбират какво се пее, даже не знаят какво казва на английски, но според тях произношението ѝ е ужасно, оки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Айде стига и ти - 80% от форума не одобряваха и "Моето слабо място", а видяхме какво стана с нея. Тук е по зле положението, виж, че има и дислайкове... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Динамично парче, но този Стефан е много излишен. Преслава си е яка, нея искам да гледам не тоя педал. Никой не го познава.. На Преса не й ли омръзна знайни и незнайни индивиди да се отъркват в славата й?! Английския много я затруднява, трябва да си вземе частен учител с който да работи всеки ден и да разреши този проблем ако иска да прави кариера в чужбина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Не е достатъчно нещо да е различно, за да е добро. Песента просто е нищо особено, не е специална. Трябва една песен да е специална, да е различна, да се откроява, за да направи впечатление, ти от тази песен след първото слушане какво запомни? Аз ли.. аз запомних само In Control По принцип си прав, да. Песента трябва да се откроява с нещо, а тази не се. Определено има какво да се желае, и то много. Просто половината тук си плюят само защото е Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Коментарите на чужденци са доста лоши... Не става това за Евровизия, би било супер провал. НЕ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Много тъпа песен... Това ако е за Евровизия наистина сме обречени, една "Остави ми" е сто пъти по-яка. Похвално е, че Преслава опитва да експериментира, само че още малко мисъл трябва над такива проекти. Иначе е много красива във видеото, но за съжаление това не стига. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Айде стига и ти - 80% от форума не одобряваха и "Моето слабо място", а видяхме какво стана с нея. Да, но "Моето слабо място" се открояваше като песен, просто трябваше време да се възприеме. Тази е приятна, но дотам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Много тъпа песен... Това ако е за Евровизия наистина сме обречени, една "Остави ми" е сто пъти по-яка. Похвално е, че Преслава опитва да експериментира, само че още малко мисъл трябва над такива проекти. Иначе е много красива във видеото, но за съжаление това не стига. Наистина трябваше с "Остави ми" да ни представя - там хубавото е, че са вкарани и народни инструменти като гайди, което показва по някакъв начин културния облик на България. п.с. Планета ще я качат ли в канала изобщо? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Песента не е за Евровизия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Песента отвсякъде крещи 'Евровизия'. Допада ми, клипът също е як. Но не съм сигурен дали проектът е достатъчно силен, за да се класираме на финала. Трябваше да направят нещо, което повече да показва гласовите им данни. Но кой знае, може и да се получи... ако въобще ще ходят на Евровизия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 На какъв език пее жената? По-добре Андреа на Евровизия. Певецът се справя. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Не ми допада. И се съмнявам да е правена за нещо сериозно, просто Преслава си прави кефа.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Критично близко до Емилиното "Еврифин" и Глориното "Уан модан". Стефан Илчев съвсем е замязал на Карлос, истински лъснат педераст, като от парада! Райс лайк а финекс! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Преслава изглежда ужасно там с вързаната коса и очилата, не вижда ли, че в лицето е като триъгълник? Как изобщо си е позволила такава прическа с този тип ужасни очила! Другите визии отново са добри, но се е оляла този път. Отделно, някой трябва да й шибне няколко шамара за да се осъзнае! Какво е това безобразие наречено песен? Изобщо не ме интересува за Евровизия или къде е, не бих желал втори път да стига дотам! На мен това ми е любимата певица и съм свикнал да очаквам друг тип песни, а това ще го запомня като най-слабата песен в кариерата й! Не мога да си затворя очите пред подобна глупост!!! Кой, каквото ще да казва, на мен грам не ми допада. Не съм разочарован, повече от разочарован съм! Отвратителен проект!!! Отива в кофата преди да са пуснали МП3! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 :1000 (29): Ами на мен ми харесва, но й си сипахте доволно .. . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Слабо ми звучи, а и мазния Илчев е супер излишен. Ако ще се явява с тая песен, май по-добре да пропусне - съмнявам се да постигне добри резултати с нея. "Остави ме" беше класи над това - в стремежа им да е комерсиална, новата песен се е получила бозава. Наистина й трябваше нещо самостоятелно, показващо гласовите й възможности. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 А ква е тая песен "Остави ме" за която говорите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Кой каза, че това било най-якият клип на Преса? Супер зле е ... песента - евтинджос. ТОя Стефан е супер гнусен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Знаех си, че ще е някакво денсче, но след второ-трето слушане кефи. Добра е. Преслава е неузнаваема в клипа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Айде стига и ти - 80% от форума не одобряваха и "Моето слабо място", а видяхме какво стана с нея. Искаш да ми кажеш, че очакваш тази песен да се пее и знае, както Моето слабо място ли? Свали си розовите очила и погледни истината. Преслава започна година с тотален провал, никакъв шанс за хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 А ква е тая песен "Остави ме" за която говорите? Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Обожавам Преслава но песента е повече от ужасна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Ето тук може да се насладите на впечатленията на чужденците: http://www.escforum.net/forum/showthread.p...ria-2016/page40 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Защо си мислите, че песента е за Евровизия? :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.