Jump to content

Online: ПРЕСЛАВА & СТЕФАН ИЛЧЕВ - IN CONTROL

Препоръчани коментари

Как разбрахте, че песента е КРАДЕНА??? Аз такова нещо не виждам. Това, че е записвана от други хора, не значи нищо. Композитора на песента носи права и отговорност. Продал ги е на Преса и този и толкова. Нищо странно не намирам. Тези просто искат да се използват случая да отъркат в Преслава. 2010 записана, защо не е издадена 6 години по-късно, ако са имали такива планове??! :lol:

Такива песни от Румъния се въртят доста по радиата. Припива често казано става. Може в куплетите трябваше да е по-добре..

Стефан Илчев: Всичко по песента ни с Преслава е уредено

„Песента ми бе предложена преди известно време, аз много я харесах и исках да я направя в дует с някоя певица. Реших да се обърна към Преслава, тя хареса парчето и се съгласи да го изпеем. Платил съм си на автора на музиката и текста, който е американец. Не знам кой какви притенции има към „In Control”, но всичко е уредено и имам нужните документи за това. Аз съм продуцент на проекта и затова премиерата му е в моя официален канал в You Tube”, каза Илчев.

Песента е по текст и музика на американеца Quin Pearson, а аранжиментът е на DJ Diyan. Режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев, а фотограф е Костадин Кръстев – Коко.

Хахах, ето аз съм ви го написал още снощи...Беше ясно! ;)

Сподели в други сайтове

• Отговори 126
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...