Mr. Greshen Публикувано на Февруари 12 Report Share Публикувано на Февруари 12 Музика и аранжимент: Радомир КишевТекст: Анастасия МавродиеваРежисьор: Николай Скерлев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Хубава е, но е същата като предната. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Хубава е, но е същата като предната. :1000 (30):Точно пък не прилича на предишната, на мен ми напомня на дуета й с Тони Стораро. Иначе песента е мноооого яка! Клипът също е супер! Браво на Алисия за пореден път! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Хубава е. Прилича на Видимо изневерил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Леко ми прилича на "Видимо изневерил", иначе е хубава песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Имаме си първа любима песен за 2016 година. .. .. Благодаря ти, АЛИСИЯ - реноме за класа, стил и стандарт ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Много, много слабо. Ако не беше Алисия щеше да мине и замине, но дори че е тя не я спасява. Втора поредна скучна песен от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Абсолютно копие на Видимо изневерил. И въпреки, че на Цура песента не съм я спирал, тази нещо не ме кефи. Текста ли не ми допада..особено началото... И видеото дори нещо не ми харесва, малко аматьорско ми се струва за Ася. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Няма слабо при Алисия. Пореден страхотен проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Музика и аранжимент: Радомир Кишев Текст: Анастасия Мавродиева Режисьор: Николай Скерлев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Песента е добра, но наистина прилича на "Видимо изневерил". За сега не ми харесва, по-нататък сигурно ще ме изкефи, но за сега - не! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Алисия напоследък избухва много здраво...Харесва ми!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Бозичка. Емануела е класи над Алисия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 ето я е ! http://prikachi.com/images.php?images/187/8631187i.png онзи .......Liderkata e ima da e качи ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 ето я е ! http://prikachi.com/images.php?images/187/8631187i.png онзи .......Liderkata e ima da e качи ! добър фотошоп ето:мп3 http://www117.zippyshare.com/v/WVyDBZ0w/file.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Пааак гърмежжжж! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Видимо изневерил - 2 Песента е яка, но не може да се сравнява с шедьовъра на Янева! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Много яка. Браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Видимо изневерил - 2 Песента е яка, но не може да се сравнява с шедьовъра на Янева! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Доста слабо...Алисия остана последната във ФЕН ТВ и пак нищо не става. Единствено тази Ванеса искара направи добра песен.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Не ви ли прилича по-скоро на "За големият" на Сиана? Явно и другата прилика която има с "Видимо изневерил" ме кара толкова много да ми харесва. Видеото е цветно, готино, макар, че тук прекалено копи-пейст Рияна ми идва. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 "Видимо изневерил 2", но с по-тъп текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Алисия от 200 години няма силна самостоятелна песен. Клетата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Правена по "Видимо изневерил" изглежда и като цяло скучна, не ме провокира да я изслушам цялата, очаквах от Алисия повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Доста скучна след последната яка песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.