borisslav1 Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Tania Uzunova В "Като две капки вода"- Испания са имитирали Рики Мартин и Джей Ло с "Fuego De Noche, Nieve De Dia" и "Аdrenalina": http://telefe.com/.../fernando-den...son.../ Таня му прави реклама дори в страницата на "Като две капки вода" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 хахаха много ме кефи Преслава как не й дреме и направо им се присмива...Тя си излезе точно като Преслава... Не й дремеше ли? Фънки като я унижаваше бая се беше счупила.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Таня защо спамиш в българската страница "Като две капки вода" с Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Не й дремеше ли? Фънки като я унижаваше бая се беше счупила.... Хм, не мисля. Преслава е малко непукист! Дебелата свиня Фънки е сложен точно за това за да плюе, а и човека това работи, общо взето вее сланина по формати. Той е безопасна игла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Коментар: Орлин имитира по-добре жена изпълнител от Преслава, която е жена и трябваше да имитира жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Неуспешен опит за съжаление, дори визуално не са я докарали, на моменти докарваше нещо от Rihanna, но много минимално. Фреди го направи почти перфектно, още не мога да си обясня ниските оценки от миналата седмица. Не я мислете Преслава, тя не е онова неуверено момиче от преди години в Music Idol, много добре знае коя и не се връзва на приказките на Фънки. Тя дори и да е перфектна Фънки не би я оценил. Ако не друго поне научи една яка песен, да я пее по участия, много добре и стои. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Трябва да ѝ се падне Лили Иванова - ще смачка Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Хм, не мисля. Преслава е малко непукист! Дебелата свиня Фънки е сложен точно за това за да плюе, а и човека това работи, общо взето вее сланина по формати. Той е безопасна игла. Да ти кажа притеснена беше. Нямаше го онова кикотене и лигавене, за да излезе от ситуация. Опита се, ама и Фънки не пусна,здраво я захапа! Мисля, че Преса се притесни и от това, че втора поредна седмица, от общо две, тя е на дъното... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 За един човек, който не пее е много по лесно да влезе в образ от към глас, Преслава е изпълнител с техника, специфичен глас, много е трудно да излезе от нейния глас и да имитира друг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Не се справи много Преслава. На мен щеше да ми е по-интересно, ако й бяха дали тази песен - Щеше да е много интересно и според мен щеше да се представи много по-добре. Ако й се падне Лили наистина ще разбие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 За следващата седмица на Преска да й се падне Гери Никол и вече ще е в тотален нокаут! )) Калин е жесток! Браво!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 За следващата седмица на Преска да й се падне Гери Никол и вече ще е в тотален нокаут! )) Ще пее "Не съм с всичкия не съм, толкова да съм лесна за гаври" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Освиркаха свинята, пада му се Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ще пее "Не съм с всичкия не съм, толкова да съм лесна за гаври" Тогава вече ще й кажа браво! Ама няма да й дойде на ум или няма да й стиска да го каже. )) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ще пее "Не съм с всичкия не съм, толкова да съм лесна за гаври" Щом се подиграваш с Преса и ти... не е добре положението :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Трябва да ѝ се падне Лили Иванова - ще смачка Определено или Софи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Калин беше плашещо добър чак, евалата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Мен Орлин ми хареса повече от Калин, и двамата бяха добри, но Орлин просто ми обра точките. Относно Преслава, не се справи с имитацията, пеенето ми хареса, но беше като самата себе си, не като Риана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 :roll1: :roll1: :roll1: Какви травели са ги издокарали... Хахахахаххахахахахахахха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Бахти яката пародия в момента :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Трагедия с дуета :х Особено Бийонсе, нищо не са направили, само Гага са я докарали г/д. Ужас, ужас и текста объркаха.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Английският им е в пъти по-зле от на Преслава. Това има шанс да стане световно популярно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Това наистина има шанс да обиколи света! Хахахахахах По-добро е и от Кен лийй Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Вижте Фънки какъв е лицемер - изкара Преслава боклук, а сега му харесва тази гавра. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Не мога да ги възприема колкото и да се опитвам Много грозни.. хД Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари