Chris Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Вижте Фънки какъв е лицемер - изкара Преслава боклук, а сега му харесва тази гавра. Той не е лицемер. Просто има много лично към Преслава! Тия също не се справиха, но поне вдигнаха хората. Преса беше жалка а те бяха забавни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ох много се смях, когато видях снимката на Преслава като Риана.. Вярно все едно е от клипа "Бутилка" а на изпълнението очаквах да запее "Водка с утеха" на припева.. Ама таактаа трябваа малко шоу, както тея двамата..Това си е шоу за забавление..смях да има! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Дееба и Фънки, не може да преживее, че никой от неговия жанр в България не е по-популярен от Преслава, а камоли самият той. Иначе самата Преси наистина не се справи кой знае колко добре, но по едно време много добре имитираше, просто не приличаше на Риана... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 На Фънки да се гръмне му кажи! Преси нека забие с "ДА, НЕ, МОЖЕ БИ, ЕДВА ЛИ!", че да им покаже как се прави! Много по-добро беше от първото ѝ изпълнение, чак ме изненада на моменти. Харесва ми как се самоизронизира - богиня! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Фънки откачалка ли е, какви са тия коментари след Преслава за Калин и за тия двамата? А за Преслава стилистите не бяха се справили, гримьорите да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Поли никаква имитация на гласа.. Пее си Поли.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Не знам на Поли какво толкова не й харесвате? От всички до сега тя е най-жива! Подвижна, весела... разчупена. Личи си, че се чувства супер на сцената Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Не знам на Поли какво толкова не й харесвате? От всички до сега тя е най-жива! Подвижна, весела... разчупена. Личи си, че се чувства супер на сцената Има досадно излъчване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ми да, и Поли не изимитира кой знае колко добре Майкъл Джексън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Добре беше Поли, хареса ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Има досадно излъчване. Ами не знам. Мен точно това детско излъчване много ми харесва. Не тежи с някви претенции или други префарцунени глупости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ето причината свинята да говори така за Преслава... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Аз така ги подреждам: 1. Орлин 2. Прея 3. Калин 4. ония двамата :1000 (29): 5. Поли 6. Преса 7. Геро 8. Джулия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Преслава е кошмарна. Каква певица е тая въобще..като някаква прегракнала сойка се мъчи там на сцената. А колко е глупава..бях забравил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Калин беше най-добър! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ето причината свинята да говори така за Преслава... А, добро утро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 в ютуб качват ли се? че вбокс не зарежда от Германия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 (редактирано) Калин беше най-добър! Съгласен. Моето гласуване: 3- дуетът 4- Джулия 5- Геро 6- Орлин 7- Поли 8- Преслава 9- Прея 10- Калин Редактирано Март 14 от preslavarocks Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Потърси, някой може да качва. По принцип от Нова не ги качват. Имат канал във youtubе. Качи ли са целия първи епизод по участници. И визитките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Славин Славчев! Същия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Същия Онур? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Онур? Какво? Не е Онур Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Какво? Не е Онур Хмм... Добре, щом казваш :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 3 точки не са за Преслава - ГРАНДИОЗНО! Фънки днеска щедър го раздава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Фънки днеска щедър го раздава Явно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари