Jump to content

Като две капки вода 4

Препоръчани коментари

• Отговори 780
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Джулия да видим дали ще се представи добре.. Според мен Орлин ще спечели тази вечер или дуетът. А ако спечели пак Геро, ще се замисля. Отдавна ми се струва, че го бутат, защото се разсърди, че преди седмици го оставиха последен.

Сподели в други сайтове

Като цяло наистина беше по-слабо от другите пъти, но все пак мисля, че може да се оформи един ТОП 3 с Дуетът, Прея и може би Поли/Джулия. Сега ми е най-интересно да видя изпитанието на Преслава в Хепи-то. :D

Сподели в други сайтове

Фен съм на Преслава, но не мога да отрека, че очаквах да вложи поне малко старание, 10 стъпки да беше научила... И кому е нужно да казваш, че си с двата леви, в такива случай хората гледат под лупа представянето ти. Иначе вокално беше добре, в куплетите имаше Гага, но дрезгавите извивки са си типично нейни. Визуално, минимална прилика, не са виновни гримьорите, предполагам, че самата тя не дава да и пипат лицето.

Сподели в други сайтове

Круела Девил в топ 5 :notworthy:

Щом Преслава сега не е сред последните, значи никога няма да е :1000 (29):

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Преса на последно място по зрителски вот... Падението става все по-пълно. Капките май наистина ще се окажат лебедовата й песен, както предрекох в началото на участието й.

Сподели в други сайтове

Това предаване започва все по-нагласено да става. Едва ли някой ще повярва, че дуетът и Геро имат повече фенове от Преслава. :helpsmilie:

Абсолютно! Тотални лъжци!

Сподели в други сайтове

Преса на последно място по зрителски вот... Падението става все по-пълно. Капките май наистина ще се окажат лебедовата й песен, както предрекох в началото на участието й.

"Падението" й е само в главите ви. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Напълно заслужена победа за Дуетът. Но трите точки на Преслава изглеждат нереални, а ако са реални... съм без думи. :helpsmilie: Поне беше много забавна в Happy. :roll1:

Голям майтап с този бутон... :roll1:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...