Jump to content

Като две капки вода 4

Препоръчани коментари

• Отговори 780
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Преса на последно място по зрителски вот... Падението става все по-пълно. Капките май наистина ще се окажат лебедовата й песен, както предрекох в началото на участието й.

С лъжлив вот така ще, със сигурност поне за 8 точки са гласували за нея.

Сподели в други сайтове

"Падението" й е само в главите ви. :3fdb8960598fa63e:

А ти как го наричаш? Да те обявяват като най-голямата звезда на България едва ли не и накрая по вот да те бият някакви си Джулия, Геро и т.н.

Сподели в други сайтове

А ти как го наричаш? Да те обявяват като най-голямата звезда на България едва ли не и накрая по вот да те бият някакви си Джулия, Геро и т.н.

На мен ми е леко нереален вота.

Не мога да повярвам, че точно Преслава има най-малко гласове.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

И дете може да се досети, че вотът е нагласен.

Сподели в други сайтове

Да, нереално звучи донякъде, но не знам. Защо да я цакат? Ако съдим и по коментарите във Фейса е най-малко харесвана именно тя като имитатор поне. От друга страна, до момента май беше все в Топ 3 по вот в седмиците, в които съм гледал поне.

Сподели в други сайтове

Край! Другият път няма да се яви :1000 (29):

Ще се справи, сигурен съм. Доста пъти е пяла негови песни. Стига само визуално да я докарат, че досега само с образа на Криско успяха да я гримират що годе добре.

след 7:58

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Какво общо има това каква звезда е когато не се е справила добре? Въпреки че на мен ми хареса. Изобщо не ми пука за имитацията. Обичам да слушам гласа на Пепе.

Сподели в други сайтове

От две седмици насам постоянно я цакат. И журЕто и във вота. Ами то ако трябва да им е реален вота, то Джулия винаги ще е с по 3 точки, а Преслава винаги с по 8, 9 или 10.

Не съм съвсем съгласен. Феновете й тук от форума гласувате ли? Това, че тя си има фенове по принцип, не значи, че всяка седмица ще пускат смс-и за нея. Аз в това предаване май не помня да съм гласувал някога за който и да било. За Азис на финала май пуснах 1 смс, но не съм сигурен.

Иначе представянето й също е слабо, и сега на Гага, и на Таркан не ми хареса. Само Тина Търнър я направи добре по мое мнение.

Сподели в други сайтове

Не е чак толкова учудващо, Преслава вече е пълнеж в това предаване, интересът, който предизвиква като много успешен изпълнител, стигна за първите там 4-5 концерта, първите две изпълнения можеха да се простят, обаче след едно добро, като смъкна пак нивото, престана да вълнува особено феновете на шоуто, а не знам колко фенове ще пускат за нея всеки път, като ѝ личи мързелът, като цяло за много хора възприятието за кадърността ѝ извън чалгата и народната музика сериозно се разклати, образът ѝ олекна, защото другите участници цялостно се справят по-добре. Най-важното за кариерата ѝ в момента е да се постарае максимално за оставащите образи и да изкара силни и интересни неща, които да станат хитове.

Сподели в други сайтове

Ами аз гласувах като беше Тина и Лиляка, иначе друг път не съм. Ама сега какво излиза? В началото са гласували постоянно и изведнъж спират да гласуват. :1000 (29):

Нямам идея какво става, това шоу уж се слави като по-честно от останалите, но знае ли човек. Но нагласено или не, яко й мачкат самочувствието. Днес Фънки я направи на 2 стотинки, като напикано мушкато го гледаше тя. Публичен образ се гради с години, а се руши с минути. Продължавам да твърдя, че участието й тук й играе много лоша шега.

Сподели в други сайтове

Нямам идея какво става, това шоу уж се слави като по-честно от останалите, но знае ли човек. Но нагласено или не, яко й мачкат самочувствието. Днес Фънки я направи на 2 стотинки, като напикано мушкато го гледаше тя. Публичен образ се гради с години, а се руши с минути. Продължавам да твърдя, че участието й тук й играе много лоша шега.

Ами тя сама се е хванала на хорото, никой не я е карал на сила.

Иначе наистина има лично отношение към нея и си личи.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Само да кажа нещо off topic: Една приятелка ходи в Х Фактор и нали Маги "уж" всичко винаги честно прави, накарали 2, 3 момчета да си измислят тъжна история и да я кажат на визитката. -.-

Сподели в други сайтове

Това с бутона беше голяма излагация, сами се издадоха как всичко е нагласено - преди е имало по няколко Мадони в един лайв, сега - правено било вече. Вотът на публиката естествено също е по усмотрение на продуцентите - чак 3 не вярвам да е получила. Не бих се учудил, ако има уговорки дори за 5-те точки, раздавани между участниците. Не беше толкова зле Преслава, имаше и опит за промяна на гласа.

Сподели в други сайтове

Джулия да видим дали ще се представи добре.. Според мен Орлин ще спечели тази вечер или дуетът. А ако спечели пак Геро, ще се замисля. Отдавна ми се струва, че го бутат, защото се разсърди, че преди седмици го оставиха последен.

Бутат го и още как! :D Той не само се сърди, че бил на последно място, но иска и да печели дори, което е най-абсурдното. Нали с Калин са колеги, работят зедно, а и там си завиждат и си го мерят... егото. Абсурдно е да получи 8/9/10т. от публиката, а Преслава - 3т. Преслава си има такава твърда фенска маса, че няма как да падне под 5/6т., дори и да не се покаже на сцената, а да се откаже примерно.

Подозирам че няма да я допуснат до финала, въпреки че си заслужава. На финала според мен ще са Орлин и Калин със сигурност, може би и Поли. Драмата е четвъртият участник - между Геро, Преслава и Прея.

И, да личното отношение към Преслава се усеща, но не мисля че на нея й пука особено, нали си е взела там хонорара. Другите мило и драго дават за тая кола, награда. Като гледам как се лендзи и колко неадекватна е на моменти, чак задминава хилещата се Хилда.

Маги си лансира неговите хора, нормално е до някъде... С Азис обаче не беше така, защото циганинът си е бая хитър и знае как да си прави каквото си поиска, щом на финала пя Цеца и дългокосия фъфльо нищо не можа да направи :D

Сподели в други сайтове

Само да кажа нещо off topic: Една приятелка ходи в Х Фактор и нали Маги "уж" всичко винаги честно прави, накарали 2, 3 момчета да си измислят тъжна история и да я кажат на визитката. -.-

Изобщо не се изненадвам. Моя позната участва преди няколко години в България търси талант, като ми разправя не можех да повярвам какъв фарс са тия предавания и поведението на Магърдич под всякаква критика. От тогава не мога да го трая и се съмнявам в абсолютно всичко, което виждам на екрана. Магърдич изобщо да не ми се прави на честен, защото и умрелите кучета знаят, че наистина всичко е нагласено.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Бутат го и още как! :D Той не само се сърди, че бил на последно място, но иска и да печели дори, което е най-абсурдното. Нали с Калин са колеги, работят зедно, а и там си завиждат и си го мерят... егото. Абсурдно е да получи 8/9/10т. от публиката, а Преслава - 3т. Преслава си има такава твърда фенска маса, че няма как да падне под 5/6т., дори и да не се покаже на сцената, а да се откаже примерно.

Подозирам че няма да я допуснат до финала, въпреки че си заслужава. На финала според мен ще са Орлин и Калин със сигурност, може би и Поли. Драмата е четвъртият участник - между Геро, Преслава и Прея.

И, да личното отношение към Преслава се усеща, но не мисля че на нея й пука особено, нали си е взела там хонорара. Другите мило и драго дават за тая кола, награда. Като гледам как се лендзи и колко неадекватна е на моменти, чак задминава хилещата се Хилда.

Маги си лансира неговите хора, нормално е до някъде... С Азис обаче не беше така, защото циганинът си е бая хитър и знае как да си прави каквото си поиска, щом на финала пя Цеца и дългокосия фъфльо нищо не можа да направи :D

И Поли бутат, щото нали на Евровизия ще ходи, та да спечели нещо в България и да има с какво да се хвали там. За точките на Преслава въобще не искам да коментирам.

Изобщо не се изненадвам. Моя позната участва преди няколко години в България търси талант, като ми разправя не можех да повярвам какъв фарс са тия предавания и поведението на Магърдич под всякаква критика. От тогава не мога да го трая и се съмнявам в абсолютно всичко, което виждам на екрана. Магърдич изобщо да не ми се прави на честен, защото и умрелите кучета знаят, че наистина всичко е нагласено.

И аз се съмнявам във всяко предаване, дори и да не е на Халваджиян. Гледам ги като на игрални сериали :D

Сподели в други сайтове

Какво е станало с бутона снощи, че коментирате?

На Преслава й се падна The Jacksons,не тръгна никаква песен, режисьорът каза, че вече е правена тази имитация и пак пуснаха бутона.

А вие сте много наивни: бутона си е нагласен, а това снощи беше постановка. А това с 3те точки на Преслава(макар и според мен и толкова са й много за снощното изпълнение), беше заради вас, фенчетата - подканват ви да пращате смс-и.

Иначе вчерашният концерт беше най-слабият. Даже Поли и Калин на ме впечатлиха. Дуетът заслужено спечели.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Според мен това с бутона беше, за да покажат, че уж не е нагласено и 'случайно' на Преса да ѝ се падне нещо правено (което в предните сезони не беше проблем) и за по - интересно миличката втори път да цъка бутона. Въпреки, че е близко до акъла като нещо се е падало и не искаш да се повтаря да го извадиш от програмата, с която се въртят образите. И Преса още се върти там, няма да се изненадам ако още веднъж се падне на някой.

Иначе е доста глупаво да се смята, че като в този форум Преслава е най - голямата звезда то тя обезателно всяка седмица трябва да получава по 10 точки от всички, без значение как се е представила. Съвсем реално си е снощи да е получила 3 точки - значение има и факта, че пя първа, хората са изчакали да видят как ще се представят и другите участници и тогава да гласуват, а предаването е доста дълго и вече впечатленията от първия отминават докато се изредят всички. Пък и тва е вече 5-6 седмица, ако за нея основно гласуват деца, чиито сметки се плащат от мама, то едва ли им се позволява да пускат СМС-и на воля и вече малко са ги поограничили.

Геро пък винаги получава слаби оценки от журито, но хората го бутат и харесват, което е най - важно и за тва е на 2-ро място в основното класиране (ако не се лъжа).

"Скеча" на Преса в Хепи беше потресаващ, крадец на детски колички?!?! Хората като я разпознаха да си беше признала коя е, не да се прави на голяма артистка, каквато всъщност не е, изобщо не беше убедителна в думите си. :mf_surrender: :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...