Danger. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Васил Найденов - Преслава! Край! Другият път няма да се яви :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Преса на последно място по зрителски вот... Падението става все по-пълно. Капките май наистина ще се окажат лебедовата й песен, както предрекох в началото на участието й. С лъжлив вот така ще, със сигурност поне за 8 точки са гласували за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 "Падението" й е само в главите ви. А ти как го наричаш? Да те обявяват като най-голямата звезда на България едва ли не и накрая по вот да те бият някакви си Джулия, Геро и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 А ти как го наричаш? Да те обявяват като най-голямата звезда на България едва ли не и накрая по вот да те бият някакви си Джулия, Геро и т.н. На мен ми е леко нереален вота. Не мога да повярвам, че точно Преслава има най-малко гласове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 А ти как го наричаш? Да те обявяват като най-голямата звезда на България едва ли не и накрая по вот да те бият някакви си Джулия, Геро и т.н. И дете може да се досети, че вотът е нагласен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 И дете може да се досети, че вотът е нагласен. Добре, че не го гледат много деца това предаване Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Да, нереално звучи донякъде, но не знам. Защо да я цакат? Ако съдим и по коментарите във Фейса е най-малко харесвана именно тя като имитатор поне. От друга страна, до момента май беше все в Топ 3 по вот в седмиците, в които съм гледал поне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Абсурдно е там няква си Джулия, Геро и разни да имат повече от Преслава. Нелепо е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Край! Другият път няма да се яви :1000 (29): Ще се справи, сигурен съм. Доста пъти е пяла негови песни. Стига само визуално да я докарат, че досега само с образа на Криско успяха да я гримират що годе добре. след 7:58 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Какво общо има това каква звезда е когато не се е справила добре? Въпреки че на мен ми хареса. Изобщо не ми пука за имитацията. Обичам да слушам гласа на Пепе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 От две седмици насам постоянно я цакат. И журЕто и във вота. Ами то ако трябва да им е реален вота, то Джулия винаги ще е с по 3 точки, а Преслава винаги с по 8, 9 или 10. Не съм съвсем съгласен. Феновете й тук от форума гласувате ли? Това, че тя си има фенове по принцип, не значи, че всяка седмица ще пускат смс-и за нея. Аз в това предаване май не помня да съм гласувал някога за който и да било. За Азис на финала май пуснах 1 смс, но не съм сигурен. Иначе представянето й също е слабо, и сега на Гага, и на Таркан не ми хареса. Само Тина Търнър я направи добре по мое мнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 После бутона не бил нагласен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Не е чак толкова учудващо, Преслава вече е пълнеж в това предаване, интересът, който предизвиква като много успешен изпълнител, стигна за първите там 4-5 концерта, първите две изпълнения можеха да се простят, обаче след едно добро, като смъкна пак нивото, престана да вълнува особено феновете на шоуто, а не знам колко фенове ще пускат за нея всеки път, като ѝ личи мързелът, като цяло за много хора възприятието за кадърността ѝ извън чалгата и народната музика сериозно се разклати, образът ѝ олекна, защото другите участници цялостно се справят по-добре. Най-важното за кариерата ѝ в момента е да се постарае максимално за оставащите образи и да изкара силни и интересни неща, които да станат хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Ами аз гласувах като беше Тина и Лиляка, иначе друг път не съм. Ама сега какво излиза? В началото са гласували постоянно и изведнъж спират да гласуват. :1000 (29): Нямам идея какво става, това шоу уж се слави като по-честно от останалите, но знае ли човек. Но нагласено или не, яко й мачкат самочувствието. Днес Фънки я направи на 2 стотинки, като напикано мушкато го гледаше тя. Публичен образ се гради с години, а се руши с минути. Продължавам да твърдя, че участието й тук й играе много лоша шега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 В началото са гласували постоянно и изведнъж спират да гласуват. :1000 (29): Вместо да си дават парите за СМС, ходят сами на пица Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Кой какво ще е следващият път ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Нямам идея какво става, това шоу уж се слави като по-честно от останалите, но знае ли човек. Но нагласено или не, яко й мачкат самочувствието. Днес Фънки я направи на 2 стотинки, като напикано мушкато го гледаше тя. Публичен образ се гради с години, а се руши с минути. Продължавам да твърдя, че участието й тук й играе много лоша шега. Ами тя сама се е хванала на хорото, никой не я е карал на сила. Иначе наистина има лично отношение към нея и си личи. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Само да кажа нещо off topic: Една приятелка ходи в Х Фактор и нали Маги "уж" всичко винаги честно прави, накарали 2, 3 момчета да си измислят тъжна история и да я кажат на визитката. -.- Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Това с бутона беше голяма излагация, сами се издадоха как всичко е нагласено - преди е имало по няколко Мадони в един лайв, сега - правено било вече. Вотът на публиката естествено също е по усмотрение на продуцентите - чак 3 не вярвам да е получила. Не бих се учудил, ако има уговорки дори за 5-те точки, раздавани между участниците. Не беше толкова зле Преслава, имаше и опит за промяна на гласа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Джулия да видим дали ще се представи добре.. Според мен Орлин ще спечели тази вечер или дуетът. А ако спечели пак Геро, ще се замисля. Отдавна ми се струва, че го бутат, защото се разсърди, че преди седмици го оставиха последен. Бутат го и още как! Той не само се сърди, че бил на последно място, но иска и да печели дори, което е най-абсурдното. Нали с Калин са колеги, работят зедно, а и там си завиждат и си го мерят... егото. Абсурдно е да получи 8/9/10т. от публиката, а Преслава - 3т. Преслава си има такава твърда фенска маса, че няма как да падне под 5/6т., дори и да не се покаже на сцената, а да се откаже примерно. Подозирам че няма да я допуснат до финала, въпреки че си заслужава. На финала според мен ще са Орлин и Калин със сигурност, може би и Поли. Драмата е четвъртият участник - между Геро, Преслава и Прея. И, да личното отношение към Преслава се усеща, но не мисля че на нея й пука особено, нали си е взела там хонорара. Другите мило и драго дават за тая кола, награда. Като гледам как се лендзи и колко неадекватна е на моменти, чак задминава хилещата се Хилда. Маги си лансира неговите хора, нормално е до някъде... С Азис обаче не беше така, защото циганинът си е бая хитър и знае как да си прави каквото си поиска, щом на финала пя Цеца и дългокосия фъфльо нищо не можа да направи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Само да кажа нещо off topic: Една приятелка ходи в Х Фактор и нали Маги "уж" всичко винаги честно прави, накарали 2, 3 момчета да си измислят тъжна история и да я кажат на визитката. -.- Изобщо не се изненадвам. Моя позната участва преди няколко години в България търси талант, като ми разправя не можех да повярвам какъв фарс са тия предавания и поведението на Магърдич под всякаква критика. От тогава не мога да го трая и се съмнявам в абсолютно всичко, което виждам на екрана. Магърдич изобщо да не ми се прави на честен, защото и умрелите кучета знаят, че наистина всичко е нагласено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Бутат го и още как! Той не само се сърди, че бил на последно място, но иска и да печели дори, което е най-абсурдното. Нали с Калин са колеги, работят зедно, а и там си завиждат и си го мерят... егото. Абсурдно е да получи 8/9/10т. от публиката, а Преслава - 3т. Преслава си има такава твърда фенска маса, че няма как да падне под 5/6т., дори и да не се покаже на сцената, а да се откаже примерно. Подозирам че няма да я допуснат до финала, въпреки че си заслужава. На финала според мен ще са Орлин и Калин със сигурност, може би и Поли. Драмата е четвъртият участник - между Геро, Преслава и Прея. И, да личното отношение към Преслава се усеща, но не мисля че на нея й пука особено, нали си е взела там хонорара. Другите мило и драго дават за тая кола, награда. Като гледам как се лендзи и колко неадекватна е на моменти, чак задминава хилещата се Хилда. Маги си лансира неговите хора, нормално е до някъде... С Азис обаче не беше така, защото циганинът си е бая хитър и знае как да си прави каквото си поиска, щом на финала пя Цеца и дългокосия фъфльо нищо не можа да направи И Поли бутат, щото нали на Евровизия ще ходи, та да спечели нещо в България и да има с какво да се хвали там. За точките на Преслава въобще не искам да коментирам. Изобщо не се изненадвам. Моя позната участва преди няколко години в България търси талант, като ми разправя не можех да повярвам какъв фарс са тия предавания и поведението на Магърдич под всякаква критика. От тогава не мога да го трая и се съмнявам в абсолютно всичко, което виждам на екрана. Магърдич изобщо да не ми се прави на честен, защото и умрелите кучета знаят, че наистина всичко е нагласено. И аз се съмнявам във всяко предаване, дори и да не е на Халваджиян. Гледам ги като на игрални сериали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Какво е станало с бутона снощи, че коментирате? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Какво е станало с бутона снощи, че коментирате? На Преслава й се падна The Jacksons,не тръгна никаква песен, режисьорът каза, че вече е правена тази имитация и пак пуснаха бутона. А вие сте много наивни: бутона си е нагласен, а това снощи беше постановка. А това с 3те точки на Преслава(макар и според мен и толкова са й много за снощното изпълнение), беше заради вас, фенчетата - подканват ви да пращате смс-и. Иначе вчерашният концерт беше най-слабият. Даже Поли и Калин на ме впечатлиха. Дуетът заслужено спечели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Според мен това с бутона беше, за да покажат, че уж не е нагласено и 'случайно' на Преса да ѝ се падне нещо правено (което в предните сезони не беше проблем) и за по - интересно миличката втори път да цъка бутона. Въпреки, че е близко до акъла като нещо се е падало и не искаш да се повтаря да го извадиш от програмата, с която се въртят образите. И Преса още се върти там, няма да се изненадам ако още веднъж се падне на някой. Иначе е доста глупаво да се смята, че като в този форум Преслава е най - голямата звезда то тя обезателно всяка седмица трябва да получава по 10 точки от всички, без значение как се е представила. Съвсем реално си е снощи да е получила 3 точки - значение има и факта, че пя първа, хората са изчакали да видят как ще се представят и другите участници и тогава да гласуват, а предаването е доста дълго и вече впечатленията от първия отминават докато се изредят всички. Пък и тва е вече 5-6 седмица, ако за нея основно гласуват деца, чиито сметки се плащат от мама, то едва ли им се позволява да пускат СМС-и на воля и вече малко са ги поограничили. Геро пък винаги получава слаби оценки от журито, но хората го бутат и харесват, което е най - важно и за тва е на 2-ро място в основното класиране (ако не се лъжа). "Скеча" на Преса в Хепи беше потресаващ, крадец на детски колички?!?! Хората като я разпознаха да си беше признала коя е, не да се прави на голяма артистка, каквато всъщност не е, изобщо не беше убедителна в думите си. :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари