SG Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Тотален резил за Преслава, наистина. Сигурно дори и на финал няма да отиде. Той Халваджиян вече си има Поли, за да му докарва рейтинг там, така че вече не му е и много нужна. Не трябваше да се забива така в желанието си пак да е Певица на годината... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Прес - Валя Балканска! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Леле, прекалено висока летва за Преслава, не съм сигурен дали ще се справи... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Не трябва да пипва цигари тази седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Ако Деса беше там, щеше да смаже с "Излел е ...", но за Преса не съм сигурен Ако се изложи с тази песен, пропадането ще е тотално. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Съмнявам се, че Преслава ще се справи.. Това не е Деси Слава да смаже с народно изпълнение, все пак. Дано да греша. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Преслава днес трябва да е първа, а Орлин да е сред последните три, за да може тя да се класира на финала. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Никакъв шанс Орлин да е в последните три, отиде работата Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Не съм сигурен дали за Преслава въобще ще е добре да отиде на финал. Ще отнесе страшно много хейт, със сигурност не е нито по-добра, нито по-харесвана от Орлин в сезона като цяло. На мен лично дори и Прея ми харесва повече от нея. А представяте ли си ако отиде на финал и спечели вместо Калин, Поли и Геро? Дано не се получи пак някакъв такъв автогол ала Наградите на Планета 2.0. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Харесва ми. :1000 (30): Но поне веднъж да я бяха оправили гримьорите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Преслава смаза!!! Не ме интересува кой ще отиде на финала, Преслава показа какво могат поп-фолк певиците! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Страхотна беше Преслава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Беше ТОП! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Преслава ги закопа! Евала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Преслава беше страхотна. В първите секунди ми прозвуча направо като някоя от легендарните народни певици. По-натам на моменти се насочваше към своето си пеене, но беше стабилна. Дори и да не отиде на финал, това според мен си беше достоен завършек на участието й в предаването. Другото представяне, което ме впечатли много тази вечер, беше на Поли. Чудесна беше идеята за холограмата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Няма шанс да се класира. Жалко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Ако публиката измести Орлин от Топ 3 ще успее и естествено да бъде на първо или второ място. Тя сама се заби като даде 5 точки на Дуетът преди малко - сама се измести от първото място във временното класиране за днес и с това ѝ намаля резултата с 1 точка при приравняването, а тази точка може и да е решаваща. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Оф, трябваше да е Преса... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Леле, ама тя Преси щяла да се маскира още, нищо че не отиде на финал... Жалко, можеше народното представяне да е силният й завършек след инак злополучния сезон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Преслава беше ненормално добра. По принцип не се впечатлявам от такива неща, но при нея настръхнах. Такова добро пеене, хубавата усмивка и блясъка в очите...УБИ ГИ! Нарочно не и дадоха първото място и не я пуснаха на финал. Винаги така използват чалга певиците за рейтинг и после не им дават победа. На мен много ми хареса Пресли и отново ми се издигна в очите, браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Ще се преобразява, но няма да участва в състезанието. Казаха, че ще има награди, любимото й - очакваме ли да обере всички награди? Наградите ще са майтапчийски, миналата година бяха някакви за Най-секси изпълнение и тем подобни... Поне Преслава ще се позабавлява като за последно в предаването, което иначе я смаза... А тя дори и да беше спечила тази вечер, пак нямаше да отиде на финал докато Орлин е с толкова добър резултат. Разликата им беше цели няколко точки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Едно въпросче мое ли - някой който следи сезона, сички ли пеят с автотюна? Че ме мързи да гледам, а като цяло ми не е и интересно, ма нали е редно да направя включване, след като са решили да се изхвърлят с Дельо Хайдутина ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Абе не очаквам от хора, харесващи как Фатмето пее Дельо хайдутин - май целия форум, или най-малкото всички присъстващи - нещо по-различно от това да обявят воя на Наркоманката за нещо велико, неповторимо и прочее. Освен ако не е на фона на цялостното и представяне в караоке - предаването (не го следя, ама специално врътнах малко клипчета. Обобщено казано, като за предполагаемо професионална певачка като Преса е мега зле. По всички възможни параграфи, дори и да свалим летвата като за караоке, чак не ми се занимава да изброявам). И все пак, не мога да повярвам че ще го напиша, дори Деса се спрява значително по-добре от набедената за топ 1 на попфолка с тая песен. То не беше гайдара да я заглушава, то не беше вой, неправилна орнаментика, пеене в по висок от необходимия тон, и за капак май си беше изпросила микрофон с автотюнче. Крайния резултат беше мъчение за уши, което е редно да бъде включено в Женевската конвенция, Фънки не случайно се беше хванал за главата. Жалка история като цяло. Голям автогол си е вкарала Наркоманката за единия хонорар с участието в точно това предаване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Преславо УБИ ГИ! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 БРАВО! Много добро изпълнение на Преслава! Това е мноого трудна песен и ако не си народна певица е почти невъзможно да изпълниш! Радвам се, че Преслава не стига до финал! Не заслужават парите от смс-и, които тя щеше да донесе.През целия формат се подиграваха с нея! Поздравявам Преса наистина за скромното, както каза Дони присъствие! Най-голяма звезда от всички е, а не го показа нито един път! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари