Nicolas Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Това е любимото ми шоу, супер яко е, то затова е и най-гледано, изключително забавно на всякакви нива, това сега с Геро беше разплакващо от смях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Засега никой не ми хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Засега никой не ми хареса. Как е, на Геро се попилях от смях. Иначе Калин горе-долу, а Поли беше много добра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Засега Поли е най-добра. Само на мен ли обаче ми приличаше на тъмнокоса Камелия? :1000 (29): Да видим сега Прея... Нямам търпение и за Преслава- все още си мисля, че е възможно това да е най-добрият й образ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Как е, на Геро се попилях от смях. Иначе Калин горе-долу, а Поли беше много добра. Еми не знам. Миналия сезон повече ме кефеха. Скучнички са ми. Само заради Преслава и Прея го гледам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Прея кърти отново! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Прея смаза! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Еее Прея дори и с болно гърло разби! Евала, тя ми е един от фаворитите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Само Поли пропуснах, и за сега Геро ми хареса най-много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 След рекламите Веселин Маринов и Тина Търнар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Тая не пееше а виеше! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Умирам! :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Habibi - ХАЙ, БИБИ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Чалга пеперудки - Кючек бътърфлай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Преслава се кръсти! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Според мен тоя път ще сцепи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Пресла крещи като пуйка, сложена на пъня за клане. Много прилича. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Това е просто Преслава с перука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Добре се справя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Това е просто Преслава с перука. Всеки е просто себе си с грим и перука. Стига си принизявал другите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Брутална беше, най-доброто и досега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Уби ги! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Преслава оправда очакванията ми- това е най-доброто й представяне досега. Добро пеене, добра визия... Дано поне този път журито да й даде 8, 9 или 10 точки, но малко се съмнявам... Има голяма конкуренция в лицето на Поли, Орлин, Прея и донякъде Калин, може и да предпочетат тях. Как се подиграват с английския й и тя се кефи... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много добре!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Кралицата смаза! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари