ChudoTy Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Много скучни образи тази вечер, Преслава хептен ще го закъса с Криско. После всичко било нагласено, не я виждам като Криско. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Прея е ужасна. Поли и дуетът как бяха, че пропуснах? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Джулия много ми харесва. Браво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Преси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Преса е страшнаааа! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Мачка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Страхотно се представи като за първи път в този жанр. Гримирали са я този път супер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Супер се справи Преслава, този път и като визия я бяха докарали. Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Тоя път гримьорите са свършили работа ПЕРФЕКТНО. Просто, като се замислиш, че тва всъщност е Преса.... направо страшно е :1000 (33): Обаче........ Преске бе, нали беше много артистична. Постарай се малко мама му стара :1000 (27): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Беше мноооого добра. Но като глас не го издокара и очаквано. Криско си има много autotune в песните си, а и тя е жена. Но по образ беше перфектна. Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Не очаквах да докара движенията, направо се чудех това нашата Преслава ли е, браво, гласово обаче този път беше зле, поне грима най накрая са го докарали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Единствено Прея може да успее да издокара Криско като глас, защото й е плътен гласа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Единствено Прея може да успее да издокара Криско като глас, защото й е плътен гласа. Е, и на Преслава е плътен, просто е много характерен с тази дрезгавина и не може да избяга от нея. Беше страхотна, дано спечели и тази вечер Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Очаквах Преслава да се изложи, ама се справи страхотно. Като движения и поведение беше 1:1, много яко беше :-D Ясно е че рапирането не го докара, но всичко останало беше супер, браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 На Преса гласът в началото на кариерата беше дори писклив във височините. Сега не е дрезгав, просто супер изхабен. Амортизирана е вокално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Вече има най-много лайквания под снимката Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 На мен ми хареса повече и от Тина, не знам за вас... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 За пропусналите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Последните 3-ма смазват. Имам чувството, че те са най-голямата конкуренция тая вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 На мен ми хареса повече и от Тина, не знам за вас... Уникална беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Преслава се справи страхотно, много беше забавно! А самия Криско е станал много готин... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Калин Врачански смаза :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Преслава в топ 3, кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Калин беше най-добрият Преслава този път не ми хареса особено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Преслава се справи страхотно, много беше забавно! А самия Криско е станал много готин... :1000 (29): Мхммм https://www.instagram.com/p/BCGPqyTLm1d/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари