foxy_vd Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Калин Врачански как върви, че не следя шоуто? Още ли е фаворит на жури, публика и медии? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Калин Врачански как върви, че не следя шоуто? Още ли е фаворит на жури, публика и медии? Да, Фокси всички го хвалят и му се радват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Да, Фокси всички го хвалят и му се радват. Ясно, значи системата е същата, като миналата година. Дават на чалгата един рунд, за да не мрънкат и после бавно си избутват фаворита. Целта е ясна - да се покаже и набие на хората в главите, че артистите и поп музикантите са таланти, а чалгарите просто позьори за рейтинг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Ясно, значи системата е същата, като миналата година. Дават на чалгата един рунд, за да не мрънкат и после бавно си избутват фаворита. Целта е ясна - да се покаже и набие на хората в главите, че артистите и поп музикантите са таланти, а чалгарите просто позьори за рейтинг. Е бяха похвалили и Преслава снощи.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Реално погледнато снощи Преслава не се представи добре. А Фънки много очеизвадно взе да я бута. Аман от лицемерие. Най-ощетявана е Джули - винаги се старае, справя се на ниво, а е все по дъното на таблицата. С последното си изпълнение заслужаваше да спечели. За следващата седмица залагам на Поли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Джули определено НЕ беше най-добрата, поне откъм пеене.Генова хич не ми е симпатична, особено след тъпата реплика "Тате, прости ми!", но се представи най-добре.Преслава е потрес като цяло. Аз съм за Прея, като че ли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 В Сърбия така имитираха Lady Gaga, явно искат малко да затруднят задачите на Преслава И тя да си пее така с клавирче няма да и е трудно но с танците.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Преслава като сервитьорка в София - Люлин, ще го дават тази вечер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Преслава ще открива. Мислех, че никога няма да я сложат първа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Преси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 " "Пиши го неуспешно", имам такава песен" вика. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 ПРИПАДАМ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Много яко пее, ако не друго! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Вокално може да си мечтае за много неща, но като цяло като за 3 точки тази вечер .. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Хареса ми представянето и. Единствената ми забелжка е че Гагавицата не пее толкова дрезгаво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Заспала краставица. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 В лицето пак си е тя, там почти никога не успяват да я докарат... :1000 (29): Останалата част от визията е супер, и пеенето също не беше зле, макар и да нямаше нищо общо с Гага.:1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Хареса ми как изпълни песента, в смисъл добро беше изпълнението, макар приликите вокално да не бяха достатъчно, усетих такива на някои места, визуално изглеждаше яко, напомня, но пак може още, нямаше особено танци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Преслава си пее като Преслава, никакъв напън да докара тембъра на човека, който имитира. Не ми хареса. Поне този път Фънки беше обективен за разлика от настъпаната мишка Хилда. И моля без чат/спам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Аз лично съм обиден от имитацията на Преслава. Фънки ми е неприятен, но беше прав. "Заспала краставица" я определя на 100%. Обърка текста на толкова места и през повечето време се въртеше на стола. Гага седнала няма да я видиш освен ако не свири на пиано. 3 точки са ѝ много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Нищо общо с Гага. Чалга физиономии, чалга поведение, нито грам съвпадение. Тя каквото и да пее си го прави като себе си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Дуетът ме разбиха от смях! Мисля, че те и Прея засега са най-добрите. Очаквам с нетърпение Поли! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 На мен Прея не ми хареса, много груб глас, нищо общо с иначе нежната песен. Стори ми се, че и пя на много по-ниска тоналност от оригинала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 На мен Прея не ми хареса, много груб глас, нищо общо с иначе нежната песен. Стори ми се, че и пя на много по-ниска тоналност от оригинала. Тя в началото нещо се опита да докара някаква тоналност като на Тони Бракстън, но почти нищо не се чуваше и явно затова после реши да си го продължи с по-близък до нейния глас. Като цяло обаче представянето й ми допадна- визуално я бяха докарали, пък и пеенето не беше зле. Иначе тя според мен е от подценяваните участници, мисля че почти винаги се справя като за ТОП 5. Геро пак разбива! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Геро хич не ми хареса. Поли в момента също не ми харесва. Много слабо засега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари