asylum Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 И от кое точно те е срам? Ама да хвалиш мангали и турци не те е срам. Айде без псевдо морал. Принципно говоря. Не гледам такива предавания и не ме интересуват, но не бих подкрепил някого, когото не харесвам, за да подкрепя дадено съсловие. Мисли малко. Изясни си понятието псевдоморал. А като говориш за мангали, и Преслава е мангалка. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Трябва да има хвалби, когато са заслужени, при случаи като днешния трябват градивна критика и нахъсване, за да може следващия път да се представи по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Дали кармата ще и се върне тъпкано на Пресли 5 дни след наградите? Дали съдбата ще и го стовари на главата на куп за всичките години? То като човек не знае кога да спре.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Дали кармата ще и се върне тъпкано на Пресли 5 дни след наградите? Дали съдбата ще и го стовари на главата на куп за всичките години? То като човек не знае кога да спре.... Аз не разбирам защо някои я спрягат за следващата Певица заради участието й в този формат. Той не продължава ли 1-2 месеца? До следващата пролет ще се е забравило участието й и ще измисли още сто неща, за да поддържа внимание. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 По-скоро Diamonds или Umbrella. Ми не, нали като натиснат бутона пускат и песента която ще се пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 По-скоро Diamonds или Umbrella. "Umbrella" и самата Риана не съм чул да ѝ направи добро изпълнение, на което и на припева да пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 За мен логиката да подкрепям Преслава, само защото представлява чалгата, е тъпа. Но това е вечен спор - винаги е имало хора, които ме карат да подкрепям Левски като играел в евротурнирите, щото били българи. Никога няма да се случи, вчера съм ги псувал, днес ще ги подкрепям, как да стане? С Преслава сега същата работа, ако беше преди 3-4 години това участие със сигурност щях да я подкрепям, но в момента ми е антипатична и не я приемам за олицетворение на чалгата. Напротив, искам да й скастрят крилцата и да мисли вече по-добре през февруари месец какво спазарява (ако изобщо тоя цирк продължи и занапред). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Преслава се представи доста добре, чак ми беше прекалено неузнаваема - затова се радвам, че другия път ще имитира жена. Жалко за ниските оценки, които получи от журито, но нали е поп-фолк певица, трябва да я унижават. Азис защо не го унижаваха?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Азис защо не го унижаваха?! Азис също беше подбиван в оценките от журито и в частност от Фънки. Ясно си пролича, че Фънки ще бута Поли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Преслава се справи много добре с имитацията на гласа, не ми хареса обаче, че преигра със сценичното поведение, прекалено кокетна ми идваше. С ръкомахането на ръцете беше себе си. Искам да и се падне Лили Иванова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 На Преслава представлението от снощи е най-гледаното до момента с 14 000 гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Тая Преса е боклук, много слаба като участник. Абсолютна липса на артистичност, ако й бяха дали интриги да прави, щеше да ги смачка, но нещо креативно... не е за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Ами и аз мога най - искрено да кажа, че Преслава се представи най - лошо. Била й трудна задачата .. ами на кого му е лесно? Преслава винаги е била една от най - скучните певици, на концерти винаги излиза, изпява си песента клатушкайки се и си заминава, шоу никога не е правила. Същото е и с клиповете, ако беше толкова артистична за 10 години щеше да го покаже. Още помня колко нелепа и изкуствена беше в "Столичани в повече", когато я бяха поканили преди няколко години. И сега към предаването, както беше писал някой мисля, че се отнася несериозно и разчита единствено на фенчетата й да я подкрепят, вчера съвсем заслужено беше останала на последно място, а зрителите й дадоха прекалено висока оценка. За нея не беше важно да се опита да влезе в кожата на Фреди поне за 3 минути, а по - важно ѝ беше да си покаже космите под мишниците 50 пъти и да натъртва на тях като че ли имат огромно значение за представянето ѝ. Да не говорим, че беше и ужасно грозна, пеенето също не го докара. Наистина може да съжалява, че е влязла ако така продължава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Най-забавно ми беше, как Преслава не успя да влезе в образ и няколко пъти пищеше на микрофона, както обича да прави на своите участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Не случайно нейното видео е най-гледано.... Азис беше много мачкан в предаването и честно казано не знам как се навиват да участват в предаване в което дебелата и злобна свиня Фъни е жури, а ония арменец или какъвто е там продуцент...Та тея са си типични комуняги и мразят до болка чалгата, нищо, че опират до нея за да има някакъв рейтинг поне. Преслава е силна като певица и глас, но никога не е била особено артистична, изобщо не е за нея това предаване, според мене. Всичко заради хонорара, то всички са така. И все пак смятам, че се справи много добре..Почти докара гласа му, той е много труден Фреди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Истината е, че се беше постарала - не знам каква част от декора и цялостната концепция е била по нейно настояване, но тя за клип или концерт никога не е влагала толкова старание. Пеенето не й се получи - гласът й е измъчен, издрезгавял, дори беше фалшива на моменти. Влизането в образ изисква интелект - а Преслава очевидно няма такъв - показването на "мускули" и косми е пределът на нейната артистична способност. И все пак не заслужи последно място - Орлин беше по-зле, онези, на които дори имената не им знам, също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 В коментарите е пълно с комплексари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 В коментарите е пълно с комплексари. Все пак говорим за фолк певица. А иначе вече гледам, че доста плюят vbox7 (Nova Play). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 Тук може да чуете, че Преслава ще пее "Unfaithful". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Преслава как се излага, ужас. Заслужава си го да й се подиграват, дано още повече пропада. Тя без това стана и резила на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 В коментарите е пълно с комплексари. То обикновено е така, ама в случая Преслава наистина не беше нищо особено, Калин и Прея се справиха доста по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 В коментарите е пълно с комплексари. То обикновено е така, ама в случая Преслава наистина не беше нищо особено, Калин и Прея се справиха доста по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 14 Author Report Share Публикувано Март 14 Пускайте! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Браво на Прея! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Прея беше страшна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари