Jump to content

Като две капки вода 4

Препоръчани коментари

Tania Uzunova В "Като две капки вода"- Испания са имитирали Рики Мартин и Джей Ло с "Fuego De Noche, Nieve De Dia" и "Аdrenalina":

http://telefe.com/.../fernando-den...son.../

Таня му прави реклама дори в страницата на "Като две капки вода" :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

• Отговори 780
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не й дремеше ли? Фънки като я унижаваше бая се беше счупила....

Хм, не мисля. Преслава е малко непукист! Дебелата свиня Фънки е сложен точно за това за да плюе, а и човека това работи, общо взето вее сланина по формати. Той е безопасна игла.

Сподели в други сайтове

Неуспешен опит за съжаление, дори визуално не са я докарали, на моменти докарваше нещо от Rihanna, но много минимално. Фреди го направи почти перфектно, още не мога да си обясня ниските оценки от миналата седмица.

Не я мислете Преслава, тя не е онова неуверено момиче от преди години в Music Idol, много добре знае коя и не се връзва на приказките на Фънки. Тя дори и да е перфектна Фънки не би я оценил.

Ако не друго поне научи една яка песен, да я пее по участия, много добре и стои.

Сподели в други сайтове

Хм, не мисля. Преслава е малко непукист! Дебелата свиня Фънки е сложен точно за това за да плюе, а и човека това работи, общо взето вее сланина по формати. Той е безопасна игла.

Да ти кажа притеснена беше. Нямаше го онова кикотене и лигавене, за да излезе от ситуация. Опита се, ама и Фънки не пусна,здраво я захапа!

Мисля, че Преса се притесни и от това, че втора поредна седмица, от общо две, тя е на дъното...

Сподели в други сайтове

За един човек, който не пее е много по лесно да влезе в образ от към глас, Преслава е изпълнител с техника, специфичен глас, много е трудно да излезе от нейния глас и да имитира друг.

Сподели в други сайтове

Не се справи много Преслава. На мен щеше да ми е по-интересно, ако й бяха дали тази песен -

Щеше да е много интересно и според мен щеше да се представи много по-добре.

Ако й се падне Лили наистина ще разбие.

Сподели в други сайтове

За следващата седмица на Преска да й се падне Гери Никол и вече ще е в тотален нокаут! :)))

Ще пее "Не съм с всичкия не съм, толкова да съм лесна за гаври" :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Мен Орлин ми хареса повече от Калин, и двамата бяха добри, но Орлин просто ми обра точките.

Относно Преслава, не се справи с имитацията, пеенето ми хареса, но беше като самата себе си, не като Риана.

Сподели в други сайтове

Бахти яката пародия в момента :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :notworthy:

Сподели в други сайтове

Вижте Фънки какъв е лицемер - изкара Преслава боклук, а сега му харесва тази гавра.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...