Danger. Публикувано на Февруари 17 Report Share Публикувано на Февруари 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Готин припев, но другото не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Мале, БРУТАЛНА МУЗИКА! Страшно яка, има голям заряд, но наистина куплетите са може би най-големия минус. А това "баТки", все едно чуваш "БаБки" :1000 (29): Ами това не е видео клип, а телевизионна версия. Иначе парчето си е добро! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Музиката ми е малко все едно съм в 2003, в същото време е много, ама много мазно на моменти и даже аз, който харесвам кючеците на Мария, Теди, Азис... не мога да го понеса. Не ми хареса и текста. Ако музиката беше в Азис щеше да е мегахит, само той знае как да направи това голям хит. На Карлос му отиват повече поп музика, отколкото кючеци. А за клипа да не говорим... един микрофон, 20 човека, една силиконка, Карлос в дискотека - боза! По-нататък може и да ми хареса, но не знам... по принцип рядко ме хващат песните на Карлос. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Пламнали две тела, две тела, две тела... Доста слаб текст. Жалко за мелодията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Различна песен, солото става яко по едно време към края, но се сецва и тръгва в друга, некефеща ме посока. Не му отиват на гласа такива песни. Липсва нещо в аранжимента, ако беше по-богат, бих препоръчал Мира да изпее песента. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Хубава мелодия, досега не ме е карала песен на Карлос да я чуя докрай, но тази успя. Даже мога да си я пусна и втори път, но дотам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Много е яка :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Музиката звучи някаква умерена, пък припевите по-бързи - странна е. Женските включвания са тъпи и нямаше нужда от тях. Не е толкова лоша, но ми е странна, заради това умерено темпо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Голямо количество педерас' и силикон в това видео....евтинджак.Да гори Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Много ме е зарибила тая песен. Една такава хем неангажираща, хем разбиваща. Чак ми е странно да го кажа, имайки предвид, че е на Карлос. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Тази песен много ме е зарибила, както и новата му балада. Има страхотен нюх за песни, мелодия. За съжаление в същото време стои изкуствено като поведение и превзето, което мен ме дразни. Иначе проектите му са прекрасни, дори и тази лековата простичка песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Музиката адски ми прилича на Placi zemljo на Драгана. Кефи, определено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.