Jump to content

Online: Карлос - Бомба

Препоръчани коментари

Мале, БРУТАЛНА МУЗИКА! Страшно яка, има голям заряд, но наистина куплетите са може би най-големия минус. А това "баТки", все едно чуваш "БаБки" :1000 (29):

Ами това не е видео клип, а телевизионна версия. Иначе парчето си е добро!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Музиката ми е малко все едно съм в 2003, в същото време е много, ама много мазно на моменти и даже аз, който харесвам кючеците на Мария, Теди, Азис... не мога да го понеса. Не ми хареса и текста. Ако музиката беше в Азис щеше да е мегахит, само той знае как да направи това голям хит. На Карлос му отиват повече поп музика, отколкото кючеци. А за клипа да не говорим... един микрофон, 20 човека, една силиконка, Карлос в дискотека - боза! По-нататък може и да ми хареса, но не знам... по принцип рядко ме хващат песните на Карлос.

Сподели в други сайтове

Различна песен, солото става яко по едно време към края, но се сецва и тръгва в друга, некефеща ме посока. Не му отиват на гласа такива песни. Липсва нещо в аранжимента, ако беше по-богат, бих препоръчал Мира да изпее песента.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Хубава мелодия, досега не ме е карала песен на Карлос да я чуя докрай, но тази успя. Даже мога да си я пусна и втори път, но дотам.

Сподели в други сайтове

Музиката звучи някаква умерена, пък припевите по-бързи - странна е. Женските включвания са тъпи и нямаше нужда от тях.

Не е толкова лоша, но ми е странна, заради това умерено темпо.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Тази песен много ме е зарибила, както и новата му балада. Има страхотен нюх за песни, мелодия. За съжаление в същото време стои изкуствено като поведение и превзето, което мен ме дразни. Иначе проектите му са прекрасни, дори и тази лековата простичка песен.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...